• Welke DJ is 30 JAAR RADIOMAKER !!!!!!!!!!!

  30 jaar verstraete

   Bij Radio Noordzee Spouwen begon deze frisse jongen op de radio, schuifde verder in radio-land naar onze vrienden van Radio Sport in Hoeselt als sport verslaggever...

  30 jaar later is Flipke nog steeds te horen bij een van de weinige lokale radio's uit de streek van Haspengouw Radio VRW op vrijdag tussen 22 en 23h. Het Limburgs Pretkaffee blijft een van de meest beluisterde programma's uit de regio.

  Flip Verstraete laat dit niet ongemerkt voorbij gaan zijn 30 jarig bestaan als radiomaker. Vrijdag 5 december is er een speciale aflevering van het LIMBURGS PRETKAFFEE tussen 20 & 24h op Radio VRW met oud gediende van dit station,... een feestuitzending om niet te missen dus. We klinken nu al op dit jubileum. Proost!!!Luister ook via stream www.radiovrw.be .

  filip-verstraete Foto: Filip Verstraete @ Radio VRW

 • JIEPIE & CIEGIE RADIOSHOW VANAF 2009 op FM !!!!!!

  Chris Geerts

  Foto: Chris Geerts (CIEGIE)

  JP Klinkers Foto: JP Klinkers (JIEPIE)

  Vanaf januari 2009 kan je op Radio Lorali de knotsgekke Jiepie & Ciegie Radioshow horen, iedere eerste maandag van de maand tussen 21 uur en 22 uur.
  Een uur lang, ernstige en minder ernstige nieuwtjes bij jouw beste lokale radio!
  Met een top 3 van Jiepie, het nieuws in een notedop, een regionale activiteit, de klapper van de week, een gedicht!! Niet te missen!!

  Opmerkingen, vragen,  activiteiten of gedichten kan je nu reeds sturen naar jiepie-ciegie@hotmail.com.
  Bekijk ook onze blog: www.bloggen.be/jiepie_ciegie

   

   

 • WELLENAAR WINT DE PREE VAN DE PREMIER OP Q-MUSIC !!!!!!!!!

  Franky Strouven uit Ulbeek  (Wellen) won vanmorgen de pree van de premier tijdens Ornelis & Rogiers Showtime. Een jaar lang wordt elke maand 8473.55 euro op zijn rekening gestort. In totaal is dat 101. 682,60 euro.

  Niet minder dan 116 Q-luisteraars hadden zich de afgelopen twee weken geplaatst voor de finale. Deze ochtend kwamen ze samen in de Wetstraat in Brussel. Daar moesten ze meerkeuzevragen beantwoorden in een afvalrace. Na zeven vragen bleven er twee kandidaten over, Nathalie Claes uit Diepenbeek en Franky Strouven uit Ulbeek.

  Foto: Q-music

  Bij de volgende zeven ronden kozen zij telkens voor hetzelfde antwoord. Om 08.45 uur werd beslist om de schiftingsvraag te gebruiken. Franky Strouven zat het dichtst bij het juiste antwoord. Hij dacht dat 3.540.000 mensen een formulier hadden ingediend voor Euromillions op 9 februari 2007, terwijl 1.547.025 het juiste antwoord was. Franky's overwinning was nipt, want z'n concurrente Nathalie had 3.600.000 mensen ingevuld, een verschil van amper 60.000 mensen.

  Franky is 29 jaar en werkt als vloerder. Hij wint nu de pree van de premier: 101.682,60 euro. Met dat geld wil hij z'n vriendin een onvergetelijk huwelijk bezorgen. Ze trouwen volgend jaar in juli.

 • NIEUW OP FM ??????????????? 3/11/08


  Vanaf maandag 3 november is Kris Vanrusselt terug met zijn populaire Radioshow Hitraiders op maandag tussen 18 en 20h bij Radio VRW Wellen. Je kan hem ook on-line beluisteren via www.radiovrw.be . De kersverse programmaleider van dit radiostation heeft immers een nieuw zendschema op poten gezet om de luisteraar nog beter te dienen in de moeilijke tijden van het Vrije Radio gebeuren in Vlaanderen. Meer info http://radiovrw.skynetblogs.be .  Reginale info kan je steeds doorsturen naar de blogmaster van dienst Krisvanrusselt35@hotmail.com .

  Wat kan je verwachten in de radioshow Hitraiders. De Jarige artiesten,Filmtip van de week, De Mega 40 top 10 van de week met de NR 1, Popnieuws,...  en de betere muziek van gisteren en vandaag. Samenstelling en Presentatie Kris Vanrusselt , Jingles : LDG Productions , Geert Erna, Tony Verhaegen, Bart Vanhulle en Hans Simoens.

   

  IMG_1411

   Foto: Kris Vanrusselt @ Radio VRW in Back To The 90's (juni 2008).