• VRW RETRODAGEN 2008 !!!!!!!!!!!!

  retrodagen-web

 • GOUDEN KERST OP FM GOUD !!!!!!!!!!!!

  FM Goud, de familieradio voor Noord-Limburg op 107.7 MHz en wereldwijd via webstream, is ook dit jaar weer "The Christmas Station". Als de Sint terug op zijn schimmel zit richting Spanje, maakt FM Goud plaats voor dat warme, gezellige kerstgevoel.

  Vanaf maandag 8 december draait FM Goud ieder uur een zestal kersthits. En... dat aantal wordt opgedreven naarmate we dichter bij 25 december komen. FM Goud is overigens de enige radio in Vlaanderen waar je van 23 december tot en met 26 december enkel en alleen kersthits te horen krijgt.  Roel Geers, Michel Vanderfeesten en Mike Cnudde (en de Kerstman) tijdens de Kersthappening op de Peerse kiosk.

  Programmaleider Michel Vanderfeesten: "Onder de noemer 'De Gouden Kerst' pakken we ook dit jaar weer zwaar uit. De luisteraars vinden alle info over onze speciale eindejaarsprogrammering en over alle acties die we plannen op goudenkerst.be. We geven vrijkaarten weg voor o.a. het ijssculptuurfestival in Brugge, voor Günther Neefs in Tessenderlo en voor de Schlagernacht in Peer."
   
  "Daarnaast hebben we een knappe eindejaarsactie in samenwerking met TV Vlaanderen waarmee een HD-set ter waarde van 425 euro te winnen is. We zijn er ook dit jaar weer live bij op de Peerse Kersthappening, zijn mediapartner van de leukste eindejaarsevents en hebben exclusieve eindejaarsbabbels met onder andere Belle Perez en Jeff Hoeyberghs. De luisteraar zal zich bij ons geen moment kunnen vervelen. Er valt bij FM Goud altijd wel iets te beleven in de laatste dagen van het jaar."

  "Op de meeste radiozenders hoor je in de eindejaarsperiode weinig tot geen kerstmuziek. Als échte familieradio hebben we altijd gevonden dat we die leegte moesten opvullen. En met succes overigens. We kregen de laatste jaren ontzettend veel warme reacties op onze Gouden Kerst. In die periode piekt onze internetstream ieder jaar opnieuw. Er is in Vlaanderen géén enkel radiostation te vinden op de fm-band waar de Kerst zo centraal staat als bij ons."
   

 • WIM CORNEILLIE ZET RADIOSHOW OP EBAY !!!!!!!!

  Radio Contact Vlaanderen stopt z'n gepresenteerde programma's en dus wordt ook Wim Corneillie, de prettig gestoorde ochtendman, werkloos. Het inspireerde de 38-jarig radiomaker uit Tremelo om zijn ochtendshow te koop aan te bieden op eBay. "Ik verkoop mezelf en de show aan iedere radio", zegt hij daarover in De Standaard. 'Het presenteren zit in mijn kleren en in mijn benen. Het kan rustiger of nog zotter. Ik ben ook niet gebonden aan één muziekgenre. Ook Frans Bauer en Laura Lynn kondig ik met plezier aan', Meer info vindt u HIER  of HIER

  3c5d_1

 • RADIO CONTACT GAAT 45+ .........

  Radio Contact, en dat kon u in deze mediakrant al een half dozijn keer lezen, zelfs tussen de regels, houdt er mee op. Dit keer is het bericht wel officieel. Ondanks de herstructurering drie jaar geleden, met verbeterde reacties en een begin van succes tot gevolg, heeft de directie er voor gekozen om te stoppen.

  Vele franchise stations zijn inmiddels al overgeschakeld op een ander product of proberen zelfstandig door te gaan. De rest volgt misschien. De frequenties die wel eigendom zijn van Contact, zullen nog nonstop muziek laten horen tot 1 maart, daarna start op dezelfde frequenties Radio Contact Plus.

  De doelgroep van deze zender is de categorie 45- tot 65- jarigen. Contact Plus is daarmee ouder dan Radio 2 en jonger dan bijvoorbeeld een zender als Radio Minerva. Het product zal ook beschikbaar zijn voor franchise nemers uit het bestaande netwerk en eventueel nieuwe franchisenemers. Meer details over de investeringen in het net zullen hen later medegedeeld worden. Wie interesse heeft kan ‘contact’ opnemen met kristel.vangelder@radiocontact.info

  Een mogelijke redding, een samenwerking tussen Contact en Be One, werd eerder deze week afgeblazen. Vijf presentatoren verliezen hun job, andere werknemers zouden aan de slag kunnen blijven binnen de groep. De beslissing om te stoppen met het originele Contact per 1 maart is symbolisch. Op die dag, maar dan 29 jaar eerder, ging het oudste privé netwerk van Vlaanderen van start.

  Lees ook in De Standaard:
  Radio Contact stopt ermee

  RadioContact(207)