• VIVA LIMBURGIA BIJ VIVA FM LANAKEN !!!!!!

  Viva FM Lanaken  Luister mee via www.vivafmlanaken.be .

  Op zaterdag 2 mei presenteert Saskia haar nieuw album in OC Smeermaas! Win vrijkaarten voor dit feest in de week van 27 april tijdens Viva Limburgia.

   In de week van 27 april staat Viva Limburgia volledig in het teken van Saskia.

  Die week komt ze elke dag langs in de studio voor een babbel: over haarzelf, over haar nieuwe cd, enz.

  Bovendien brengt ze iedere dag vrijkaarten mee voor haar cd-presentatie zodat jullie, onze luisteraars, op zaterdag 2 mei kunnen genieten  van:

  ERWIN

  JUULKE

  ERIC GHELEN

  NEET KEPOT TE KRIEGE

  en natuurlijk SASKIA

  Luisteren naar Viva Limburgia is dus de boodschap, vanaf maandag 27 april tot vrijdag 1 mei.

  vivalimburgia

   

   

 • Moederdag bij FM GOUD !!!!!!!!!!

  fm goud

  Zondag 10 mei. Moederdag! En FM Goud verwent de Noord-Limburgse moeders. We leggen, net als de voorbije jaren, de moeders in de watten op Moederdag tussen 10 en 12 en tussen 1 en 7. Onze moederdagmarathon is absoluut niet te missen. Michel Vanderfeesten coördineert het gebeuren vanuit de radiostudio en onze teams zijn weer op pad om moeder na moeder in de bloemetjes te zetten.

  Moeten we ook jouw moeder verrassen met een bezoekje en een bos bloemen, een flesje wijn, een cd, zwemtickets voor Erperheide of een andere waardevolle prijs? Laat het dan snel aan ons weten! Mail naam en adres van je moeder door naar: info@fmgoud.be of spreek eenvoudigweg jouw naam en de naam en het adres van je moeder in op ons antwoordapparaat: 011/60.61.71. Voeg ook een kort tekstje toe dat we kunnen voorlezen als we bij je moeder voor de deur staan. Laat snel wat van je horen. Wie weet overstelpen we ook jouw moeder op 10 mei met toffe cadeaus!

  Vertrouw dit jaar op de gouden radio voor alle moeders, FM Goud. FM Goud, in de ether op 107.7 en wereldwijd via www.fmgoud.be, wenst alle moeders een gouden Moederdag toe.