• De Cool Down Party is er weer !

 • Michel Follet deze zomer bij JOE FM !

  Michel Follet presenteert vanaf 6 juli van maandag tot en met vrijdag het ochtendprogramma bij JOE fm. Dat laat het radiostation weten. Follet vervangt tijdens de zomervakantie het vaste ochtendduo Raf & Alexandra. Het is voor het eerst in 5 jaar dat Michel Follet een vaste presentatieopdracht op radio invult.
  alt text
  Follet presenteerde op 16 mei nog de Eurovisie Top 60 bij JOE fm en komt nu dus terug. "Iedereen kent Michel natuurlijk. Hij is één van de bekendste radiomakers van Vlaanderen en hij is een vertrouwde stem. Bovendien vervang je Raf & Alexandra niet door eender wie, maar wel een echte vakman, en dat is Michel", zegt programmadirecteur Bert Geenen. Ook Follet is blij met de nieuwe uitdaging. "Ik ben tegenwoordig met allerlei projecten bezig, maar de radiomicrobe is toch altijd blijven kriebelen. Met JOE is er nu eindelijk een project waar ik volop in geloof en ik ben hen dan ook dankbaar voor de kans die ze me gunnen." In het verleden was Follet presentator bij onder meer bij Radio Donna, Radio 2 en Radio Mango.

 • Planet Rock Radio via het net !!!!!!!!!

  Michel Vanderfeesten, de man achter de Noord-Limburgse radiozender FM Goud, pakt weldra uit met Planet Rock, een digitale radiozender waar klassieke rock van de jaren ‘60 tot nu aan bod zal komen. Van dj’s is voorlopig geen sprake, al zal zelfverklaard sympathisant Guy Swinnen op 1 juli de eerste twee uren naar zijn hand zetten.

  In de Verenigde Staten en ook in de ons omringende landen zijn radiozenders die in klassieke rock gespecialiseerd zijn schering en inslag. De database van Planet Rock is gebaseerd op die van gelijkaardige stations in Nederland en Duitsland en bevat zo’n 5.000 nummers.

  Gat in markt

  Daaronder een heleboel klassiekers van onder meer The Beatles, The Rolling Stones en Led Zeppelin, maar ook van ‘jongere’ artiesten zoals U2 of Coldplay en landgenoten zoals De Kreuners, Gorki en The Scabs. “Het is een gat in de markt”, vindt Scabs-frontman Guy Swinnen, die op 1 juli alvast zijn persoonlijke top tien zal toelichten.

  “De mensen die van rock houden, blijven vandaag op hun honger zitten. Op Radio 1 wordt er meer gepraat dan muziek gedraaid, en Studio Brussel doorspekt gitaarmuziek steeds vaker met dance en electronica. Niks mis mee, maar wie zoals ik ‘Whole Lotta Love’ van Led Zeppelin integraal wil beluisteren, kan op dit moment op geen enkele Vlaamse zender terecht.”

  Bedoeling is met de uitzendingen te starten via www.planetrock.be, maar Vanderfeesten hoopt snel mee opgenomen te worden in het radioaanbod van de digitale spelers op de Vlaamse markt. Onder meer met INDI en Telenet zijn daarover al gesprekken gevoerd.

 • DJ NIGHT Uitgesteld !!!!!!

  dj night

  Wegens omstandigheden zal dit event verschoven worden naar een andere datum.

  Meer info volgt nog.

 • Nieuwe webstek voor Radio GRK Genk !!!!

  GRK  

  Hier volgt nog wat nieuws over The Feel Good Station  Radio GRK uit Genk (Limburg). Ze stelde een volledige nieuwe webstek met info over GRK en de laatste weetjes over de regio (info,voetbal,filmpjes,audio,...)samen. Trouwens enkele oudgediende van Contact hebben elkaar gevonden zoals Jan Thans , Jimmy Verrijt komt de ploeg versterken in de voormiddag op GRK. The Feel Good Station. Neem alvast een kijkje www.grk.fm  en luister mee via de stream.

 • POP - ROCK NIGHT BIJ VRW !!!

  Vrijdag 5 juni 2009 presenteert Radio VRW de "Pop-Rock Night" van 21u00 tot 01u00.
  Dj's Johnny Vanhassche en Filip Verstraete draaien heel wat hits uit dit genre van de jaren 60 en 70!!!
  Verloren nostalgie wordt weer naar boven gebracht met vele hits en meezingers uit die periode. We vergeten zeker niet de "Flower Power tijd" en de "hard-rock hits".
  De "Oldies-Yuppies" van dienst, Johnny en Filip, zullen in aangepaste kledij en schmink dit programma vlot laten verlopen in de studio's van VRW.
  Heb je zin eens langs te komen om de "speciale sfeer" op te snuiven en te proeven, doe dat dan met aangepaste kledij van uit die tijd. Zo krijg je alvast een GRATIS !!!! consumptie.
  Wij kijken er alvast naar uit, jullie ook ??? Meer info www.radiovrw.be of http://radiovrw.skynetblogs.be .
   

  Dit wordt één van de meest besproken party's van de zomer van 2009. Viva Fm's Holiday Street Party is er ééntje om je zomervakantie helemaal compleet te maken! Beleef de grootste dansmuziek terug uit de jaren 80 en 90 en geniet van 2-FABIOLA Live on stage! Bovendien is de toegang helemaal gratis! Kan je nog meer van ons verwachten?