• SUMMER OP SPORT FM HOESELT !

  SUM1

   

  Limburg telt heel wat Lokale Radio's en een daarvan is Radio Sport uit Hoeselt (Limburg). De programma's worden er nog gemaakt in eigen productie met eigen dj's zoals een van de bekendste is Johnny Geurts met het radioprogramma Hotline & Het Zottekot op zondag (Meer info zie links).

   

  Op zaterdag 8 augustus 2009 zorgt Sport FM Hoeselt voor een hittegolf op je Radio. De hele dag krijg je de heetste zomerhits kado & de Zomer Top 30 en dit kan je beluisteren via 106.6FM. (Regio: Bilzen,Hoeselt,Kortessem,Diepenbeek,Tongeren,...)

  Meer info over dit radiostation kan je vinden via www.sportfm.be .

   

   

 • Highway On The Radio bij Topradio Haspengouw !!!

  David & Thibault @ Topradio Haspengouw

  Highway Tv stelde in samenwerking Highway On The Radio voor!

  Topradio Haspengouw heeft onlangs voorgesteld om HighwayTv nu ook te brengen op antenne. Op Topradio Haspengouw en www.highwaytv.be kan iedereen nu ook een hip en ultramodern radioprogramma beluisteren waar nieuwtjes en weetjes omtrent wagens centraal staan.

  Afgelopen week waren David & Thibault uitgenodigd in de Topradio studio's in St-Truiden waar zij onder massale belangstelling hun toekomstig programma voorstelden!
  Bekijk nu de reportage en kijk wanneer U naar Highway On The Radio kan luisteren!

  http://www.tv-id.be/item/higway-on-the-radio-2

  andere links: www.topradiohaspengouw.be

                     www.highwaytv.be

   

 • Radio Contact zoekt ????


  logofront

  Radio Contact Vlaanderen is terug... heel even dan toch.  Want op 11 december 2009 verwachten we alle medewerkers van Radio Contact voor de eerste reünie van Radio Contact.  28 jaar lang was de dolfijn een vertrouwd gezicht en geluid in Vlaanderen.  Een periode waarin heel wat mensen zich hebben ingezet - zowel vrijwillig als professioneel - om van de eerste commerciële ketenradio in Vlaanderen een succes te maken.  Een verhaal met heel veel hoogtepunten en jammergenoeg ook enkele flinke opdoffers.  

  Op 11 december verwachten we iedereen die tussen 1980 en 2008 aan dit dolfijne verhaal heeft meegewerkt.  Heb je stickers uitgedeeld op de dijk van Blankenberge ?  Heb je het regionieuws op Contact Bilzen gepresenteerd ?  Heb je reclame verkocht voor Contact Mol ?  Heb je gepresenteerd op Contact Wetteren ?  Heb je nog op de ARD-redactie gewerkt ?  Heb je als dolfijn rondgelopen in Hasselt ?  Ken je de weg naar de Telemachuslaan 33 nog altijd uit je hoofd ?  Heb je nog sneeuw staan vegen van de satelliet aan de Oorlogskruisenlaan ?  Hou dan de volgende weken zeker de website in de gaten.  We vertellen je binnenkort meer over deze reünie die je niet mag missen.

  Om je als Contact-medewerker kenbaar te maken surf je best naar http://www.radiocontactreunie.be .

  In de aanloop naar deze reünie zijn we nog op zoek naar leuk fotomateriaal, geluidsfragmenten, verhalen,... van de voorbije 28 jaar.  Alles is meer dan welkom viainfo@contactreunie.beDit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 • Vakantie: 18-31/07/09

  vakantie 

  De redactie van deze blog neemt haar jaarlijkse zomerbreak en nemen een paar weekjes welverdiende vakantie. Heb jij ons wat te melden op radiogebied is steeds mogelijk. Mail: krisvanrusselt35@hotmail.com Vanaf 1 augustus zullen er weer berichten verschijnen op deze blog en de laatste weetjes van Radioland.

 • Wij zoeken de Top 3 van de Beatles !

  Vanderfeesten en zijn webradio Planet ROck Radio pakken uit met dit:

  EMI en Planet Rock pakken uit met een leuke wedstrijd. We geven twee exemplaren weg van "Arno, Triple Best Of" en twee exemplaren van "Let It Roll", met de grootste successen van niemand minder dan George Harrison.

  Op zondag 6 september hoor je bij ons tussen 10 en 12 de "Fab Four Top 20". De lijst met de 20 beste nummers van de Beatles, de grondleggers van de popmuziek, waar ook George Harrison deel van uitmaakte. Die lijst samenstellen kunnen we natuurlijk zelf doen, maar we willen het zo objectief mogelijk houden.

  Op ons forum op facebook laat je best je persoonlijke top 3 achter. Aan de hand van jullie shortlistjes stellen wij dan de uiteindelijke "Fab Four Top 20" samen. En dat is nog niet alles, want als je als tiende of twintigste je top 3 achterlaat, krijg je "Arno, Triple Best Of" thuisgestuurd. Laat je als dertigste of veertigste je top 3 achter, dan steekt "Let It Roll" van George Harrison binnenkort in je brievenbus.

  bron: www.planetrock.be

 • Viva Fm's Holiday Street Party 25/07/09

  VIVAFMHOLIDAYSTREETPARTY25JULI2009%20(200%20x%20282)

  Viva Fm Lanaken pakt dit jaar uit met een reuze party Holiday Street Party. De grootste floorfillers van de jaren 80 & 90 zullen zeker aan bod komen. Bovendien is er een optreden van Pat Krimson en zijn 2 Fabiola. De inkom is gratis. Voor meer info surf je best naar het radiostation voor Lanaken en omstreken www.vivafmlanaken.be .

 • Radiomaker maakt nieuwe blog over Muziek en Radio !!!

  Radiomaker Johan Mommen (Jan Van Laer) die we kennen van De Smaak Van 80 en Dancefever als van het programma Weekendradio  op de Diepenbeekse Radio VRD heeft een nieuwe blog op poten gezet over zijn kijk op Radio en muziek met videoclipjes en andere info,events,...  Neem alvast een kijkje op http://radiolen.skynetblogs.be  Zaterdag is hij terug van vakantie en kan je hem weer beluisteren via 104.9 fm regio Haspengouw VRW tussen 18 & 20h. (www.radiovrw.be)

  Johan Mommen 2

 • Webradio Monique Off Air !!!!!!

  radio monique

  Een van de populairste zeezenders uit de Nederlandse geschiedenis is na Veronica zeker Radio Monique 963. Sinds 2008 terug on air via het medium webradio met een van de pioniers Ad Roberts. Afgelopen jaren kwamen er uit Belgie wat DJ's afgezakt naar dit station zoals Jan Molenaar die zelfs in de jaren 80 nog had programma's gemaakt op het zendschip the Ross Revenge. Stef De Jong,Frank De Graaf  en tenslotte kwam in 2009 nog Tony Verhaegen de ploeg versterken met zijn muziekkenis van de jaren 60,70,80. Daarbuiten waren er ook uit Nederland enkele Dj's met ervaring als Ad Roberts,Peter van Velsen,Anita Somers,... Dit Radiostation beruste op reclame en giften. Maar zoals het in deze tijden van crisis het hoofd boven water te houden was gebeurde het onvermijdelijke: Op 5 juli 2009 was de laatste aflevering van Radio Monique via de webradio. Twee van de DJ's hebben het vanwege persoonlijke redenen te druk. Onder het mom van 'een tekort aan sponsoren', is Radio Monique wederom opgedoekt. Maar er is nog hoop op de website kan je lezen dat er op 16 december een come back zal komen. We kijken er zeker naar uit. De muziek was best te pruimen als je van deze nostalgise muziek houd uit de jaren 60,70 & 80.  www.radiomonique963.nl

  prof_tony_verhaegen 

 • VIVA FM MUZIEKFEEST in Hoeselt 19/07/09

  VIVAFMTOUR2

  Zondag 19 juli aanstaande ben je weer welkom op het grote Viva Fm Live Muziekfeest op het Dorpsplein in Hoeselt vanaf 16h maakt Viva Fm zomerse live Radio met tal van optredens van onder andere 2 Fabiola,Bart Herman,Anna Grace,Wim Leys,Alana Dante,Sylver,Voice-Male,Laura Lynn,Tytan,The Sunsets,Jay-J,Jose Hoebee (LUV),... en dit alles zal worden gepresenteerd door Benny Vanvoorden en Johnny Geurts. Meer info www.vivafm.be .

 • SUMMER CLASSICs PARTY 26/09/09

  Radio VRW is back in de running met een nieuw aankomend event:

  summer-classics-Party

 • FM GOUD Midsummer Dance Party !

  n215724130600_5524

  FM Goud presenteert: Midsummer Dance Party. Op zaterdag 25 juli in zaal De Backyard achter Kaffee The Other Side aan de Burkel 10 in Peer, da’s vlakbij de Pol Kip rotonde. Met dansbare zomerhits, happy 90s en latino grooves. Deze zwoele zomerfuif mag je absoluut niet missen! Inkom slechts 5 EUR, geen voorverkoop. Vanaf 9 uur beginnen we eraan. En proef dan zeker eens de FM Goud midsummer cocktail want die is waaaanzinnig lekker! Kijk voor meer info op www.fmgoud.be. De party is ook live mee te volgen op fm 107.7. FM Goud Midsummer Dance Party. Zaterdag 25 juli in de Backyard in Peer. Opgelet: gratis inkom voor de eerste 50 sms’ers! SMS fmgoud, aan mekaar vast, spatie, party naar 3378. 0,50 EUR per sms.

  Meer info www.fmgoud.be .

   

 • MADONNA - Special op VIVA FM Lanaken !

  viva Lanaken

  ZATERDAG 11 JULI MADONNA-DAG

  Van 15u tot 17u hoor je onze special rond Madonna.

  Op zaterdag 11 juli komt Madonna voor de eerste keer naar België. Haar optreden vindt plaats op de weide van Werchter.

  Naar aanleiding hiervan zendt Viva Fm Lanaken die dag een 2-uur durende special uit rond Madonna met haar grootste hits en boordevol popnieuws.

  De presentatie van de Madonna special is in handen van Davy Peleman.

  Die dag is er geen Lanaken Weekend. Meer info www.vivafmlanaken.be

  .

   

   

   

 • De Zonnige 100 van LRM komt er weer aan !!!

  wp19345937_0f

  We kregen ook wat nieuws van onze radiovrienden van Lokale Radio Maaseik.

  Op zaterdag 1 augustus klinken de zomerhits via de stem van de Maaskant. Tussen 10 en 18 uur presenteren Johan Coolen, Peter de Graaf en Rudi Grispen de Zonnige 100, dé grootste zomerhits van de Maaskant.

   Jouw stem hierin telt mee! Daarom vragen wij jouw 5 favoriete zomerhits door te sturen. Dit kan via rudi@lokaleradiomaaseik.be . Onder de inzenders verloten ze op 1 augustus enkele leuke prijzen. Insturen kan tot 20 juli.

  Wie weet zit deze er wel bij in de Zonnige 100 !

 • DJK Hotlist te beluisteren bij Topradio Haspengouw !

  DJK, voluit DJ Kristof Vermeir is een zeer opzwepende DJ én producer van hitformatie Lash.  Hij kon reeds heel wat ervaring opdoen in Rotterdam en Londen.  Daar haalde hij ook hoogste onderscheiding als producer.  Zijn producties scoren telkens hoog in de charts en ze zijn ook populair in Canada, Spanje, Duitsland, Noorwegen en Rusland.  DJK is ook gekend voor zijn knappe remixen.   

  DJK heeft twee hoofd genres: electro-groove en jump/hardstyle of een mix van beiden, aanvulbaar met retro/classics, alles ook mogelijk in een commercieel kader Meer info & demo's kan je vinden op zijn gekende site: www.djk.be .

  Zondag tussen 21 & 22h is hij te beluisteren bij Topradio Haspengouw via 105.2 en 105.6 regio Borgloon - Sint Truiden. www.topradiohaspengouw.be .

  djKhotlist2

 • The Double V Show part II !!!!!

  Vrijdag 10 Juli 2009 presenteert Radio VRW de "Top 70 Van De Jaren 70 !
  Vanaf 19 uur start  "The Double 'V' Show" met Vanhassche & Verstraete.
  Zij brengen de "70 Best Verkochte Hits" uit de jaren 70 volgens de verkoopcijfers
  van toen !
  "Verrassend Anders", het VRW kenwoord bij uitstek, zal helemaal waar worden gemaakt.
  Dit is geen "Top 70" zoals je reeds bij andere radiostations hebt gehoord. Vol verrassingen, dat wel, en leuk om mee te zingen !!!
  Voor de aandachtige luisteraar zijn er  elk uur prachtige prijzen te winnen.
  Afstemmen dus op 104.9 op vrijdag 10 juli van 19 tot 24 uur ! Dan hoor je alles en weet je meer !!!!
  DJ's Vanhassche & Verstraete zijn er alvast klaar voor !   U ook ?
  Luister mee via www.radiovrw.be  of Zuid Limburg 104.9 fm.
  Hier krijg je al een voorsmaakje:

 • Topradio Haspengouw heeft aangepast zendschema !


  Tijdens de zomerperiode heeft Topradio Haspengouw een aangepaste programmatie:

  Maandag
  14-16: Big Summer Party met Tim
  20-21: DJK's Hotlist
  21-22: Mixsession met Dave Lambert

  Dinsdag
  14-16: Big Summer Party met Tim

  Woensdag
  14-16: Big Summer Beats met Magic DD
  20-22: MusicVibes met Laurens

  Donderdag
  14-16: Big Summer Party met Laurens

  Vrijdag:
  14-16: Big Summer Party met Laurens
  20-22: Fullpeed met Tim & Joris

  Zaterdag:
  22-04: Mixsessions met Lime, Kristof Mertens & Dave Lambert.

  Zondag:
  04-08: Summerbeats Non Stop
  08-10: All 90’s Long programma met enkel platen uit de 90’s)
  10-13: Sunny Sunday's met Tim
  13-16: SummerVibes met Laurens
  16-19: Summerclub met Jimmy Verrijt
  19-21: Play’House (DJ Krizz)
  21-22: DJK’s Hotlist
  22-00: Roger Sanchez
  Veel luisterplezier !

 • De Mega 40 van Michael Jackson !!!

  MEGA40KINGOFPOPLOGO%20(271%20x%20133)

   

  De populaire Mega 40 hitlijst van de lage landen gooide het deze week over een andere boeg. De dood van de King of Pop Michael Jackson bleef ons bij en zeker ook de makers van De Mega 40. Ad Vlaminck de presentator van de lijst stelde een Top 40 samen met de populairste hits van Jackson. Deze week  kon je natuurlijk luisteren naar het resultaat op uw favoriet radiostation voor Limburg ViVa Fm op zaterdag tussen 12 & 15h. Als je vlug bent kan je de lijst nog bekijken via de site www.vivafm.be  en vanaf augustus stelt De Mega 40 hun vernieuwde site voor op www.mega40.net .

  U heeft van ons de nr 1 te goed uit de Mega 40 van Michael Jackson.

  Kijk maar mee naar de clip van Michael Jackson - Ben (1972)

   

 • Planet Rock Internet Radio !!!!!!!!!

  albums

   

  Planet Rock is het eerste en enige classic rock radiostation in Vlaanderen! Je kan ons sinds woensdag 1 juli 2009 via deze website 24 uur per dag beluisteren in cd-kwaliteit!

  Krijg je nog altijd koude rillingen bij het horen van "Another Brick in the Wall"? Ben jij ook in een nostalgische bui als je "I Put a Spell on You" nog eens gehoord hebt? En heb jij vroeger ook gedanst met het meisje van je dromen op de tonen van "Purple Rain"?

  Vanaf nu is er een gloednieuw radiostation waar je al die ultieme classic rock herinneringen dag en nacht te horen krijgt! Zonder storende "dj speaks" en zonder al die vervelende spelletjes.

  Planet Rock staat voor 100% classic rock. We will rock you!

  Alvast veel luisterplezier toegewenst!

  swinnen_vanderfeesten_boven

   

  Jouw mening is voor ons ontzettend belangrijk! Wat vind jij van Planet Rock? Zet je je computer tegenwoordig nooit nog uit? Of heb je na tien minuten luisteren al gekozen voor een ander radiostation? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw reactie! Ook als je nog een fantastische classic rock suggestie voor ons hebt, horen we het graag!

  Het mailadres voor al je vragen, opmerkingen en suggesties: info@planetrock.be. Je krijgt sowieso binnen de 48 uur een reply in je mailbox.

   

  The legendary Guy Swinnen, bekend van The Scabs indertijd en nu van Swinnen, is helemaal into Planet Rock! Op woensdag 1 juli opende Swinnen tussen 12 en 2 's middags Planet Rock op gepaste wijze! Bezoek zeker eens zijn website: www.guyswinnen.com.

  Swinnen bracht zijn persoonlijke classic rock top 10. En die zag er zo uit:

  10. Jimmy Castor Bunch - Troglodyte
  9. The Good, The Bad And The Queen - Kingdom Of Doom
  8. Golden Earring - Buddy Joe
  7. Lou Reed - Men Of Good Fortune
  6. Iggy Pop - Sweet Sixteen
  5. Rolling Stones - Shattered
  4. Creedence Clearwater Revival - Sweet Hitch-Hiker
  3. Bob Dylan - I Don't Believe You
  2. Neil Young - Like A Hurricane
  1. Clash - London Calling

  www.planetrock.be