• Peter Vandam is het manneke !

   

  Deze week is het populaire radioprogramma van Peter Vandam "Mannekepop" te beluisteren in vakantiesfeer. Peter vertoeft in Karpathos (Griekenland). Dagelijks maakt hij een nieuwe aflevering vanuit de zonbestemming met de vaste items als gewoonlijk. Luister mee naar de Mannekepop-uitzending via de site www.mannekepop.net of surf naar de site voor de deelnemende radiostations  in Vlaanderen en Nederland. Bekijk en luister naar het bovenstaande filmpje en voel je meteen de vakantie bestemming.

 • Limbolink werkt samen met Lokale Radio's !

  LIMBOLINK RADIO

  Limbolink.be vormt samen met FM Goud, en nog enkele andere Limburgse lokale radio's, de grootste muzikale familie van Limburg. Iedere maand wordt er door een jury van muziekkenners een “artiest van de maand” gekozen. Deze artiest krijgt niet alleen de nodige aandacht op www.limbolink.be, maar wordt ook op FM Goud in de spotlight geplaatst. Luister mee naar Limbolink Radio. Iedere laatste vrijdag van de maand tussen 7 en 8 ’s avonds. Jouw Bronsgroene radio en www.limbolink.be. Wij hebben een muzikaal hart voor Limburg!

  De bevestigde radio's die meewerken aan Limbolink zijn Radio Benelux (Beringen) die maandelijks meewerkt (opname + interview) en FM Goud (Hechtel - Peer). Welke radio's nog verder meewerken zal later in de spots worden geplaatst. Mogelijke stations zijn VRW (Wellen),GRK (Genk), LRM (Maaseik),...

 • Topradio Nationaal : TMF Dance programma !

  topradio

   

  De stem van Topradio en FM Goud Jonathan Vanhelleputte heeft een nieuw radioprogramma gekregen bij de ketenradio Topradio Nationaal. De kickoff is voorzien op woensdag 23 september om 15h. Het zal TMF Dance als naam krijgen. de tv zender TMF en Topradio hebben de handen in mekaargeslagen voor een programma met de beste dancehits van het ogenblik. Jonathan zal het programma presenteren. Luisteren kan via stream www.topradio.be of via de frequenties van Top (zie website). Op tv kon je al kennismaken met dit promofilmpje.

   

 • Radio RAW in blogvorm ????????

  RAW2

  Kris Vanrusselt gewezen radiomaker bij RAW en VRW, twee lokale radio's uit Wellen is opzoek naar foto's,info,programma's,jingles,geluidsfragmenten en veel meer... . Kris wil een beeld scheppen over RADIO RAW van de medewerkers van toen, de oprichters, wie was programmaleider ?, Welke logo's hadden ze en welke programma's kwamen op antenne en veel meer,... Ben jij ook medewerker van Radio RAW Wellen geweest en heb je wat archiefmateriaal van dit populaire radiostation. Mail krisvanrusselt35@hotmail.com .

  Voor de fans kan je al info vinden op de blog http://radioraw.skynetblogs.be

  Wil je geluidsbestanden en jingles beluisteren : http://krisvanrusselt35.magix.net  en klik op radio RAW.

  Voor de medewerkers zal een reunie worden gehouden (meer info kwa datum volgt)

  Voor de fans is er een groep op facebook . Wil je lid worden ( enkel medewerker RAW) mail Kris.

   

 • Jef Cleeren in de praatstoel met Rudi op Radio VRW !!!

  Zaterdag tussen 10u & 12u ontvangt Rudi Goossens interessante, soms bekende Limburgers voor een ontwapenende babbel, wie zijn ze wat drijft hen en vooral kunnen ze nog plat kalle?
  Zaterdag is Ere burgemeester van Sint-Truiden en gewezen rechterhand van wijlen Raymond Goethals Jef Cleeren te gast bij Rudi.
  Daarnaast brengt een topkok iedere week een verrassend recept mee. Moke en Conny zijn de culinaire gasten in deze nieuwe reeks. Vermits het mosselseizoen volop bezig is maakt Conny samen met jullie mosselen met champignonnen klaar. 
  conny

  Ook Peter Dehen van Nivoo Vinum levert ons weer, zoals elke week, een lekkere wijn.
    
  Aan tafel met Rudi, iedere zaterdagmorgen tussen 10u en 12u op radio VRW. Luister online via: www.radiovrw.be , www.radiowellen.be
    Bekijk de afbeelding op ware grootte

 • LRM zoekt Medewerkers ?????

  LRMDe Lokale Radio voor Maaseik

  LRM is op zoek naar regionale reporters. Ben jij iemand die ieder weekend wel een sportactiviteit volgt? Zit sport je wel in het bloed? Ga je met je favoriete club mee op verplaatsing? Wij zijn dan op zoek naar jou. Volg vanaf het nieuwe seizoen alles op de eerste rij. Geef jouw creativiteit de ruimte in onze sportuitzendingen. Stuur ons een mailtje en wie weet ben je binnenkort verslaggever LRM. Ook programmamakers zijn van harte welkom. Laat zeker van je horen! info: mail info@lokaleradiomaaseik.be . 

   website : www.lokaleradiomaaseik.be

  LRM 2

  Foto: Studio LRM ( ze werken met het handige Carmen Systeem) 

 • Het Land van Maas & Waal terug op Viva FM Lanaken !

  "Het Land van Maas & Waal" is terug op Viva Fm Lanaken

  Gunther zal je tijdens dit programma op de hoogte houden van de komende events, in en rond Lanaken.

  Je favoriete nederlandstalige hit aanvragen kanvia studio@vivafmlanaken.be

  Elke werkdag van 19u - 20u hoor je in het Land van Maas & Waal alleen maar lichte Nederlandstalige muziek. Of je nu houdt van kleinkunst, schlagers of Clouseau... alles komt aan bod in dit avondprogramma.

  www.vivafmlanaken.be  Luister on-line of via 107.7 (regio Lanaken)

  Gunther_Aussems Foto: Presentator: Gunther Aussems @ Viva Fm

 • Radio Wellen Party Time ???

  het-meisje-van-de-disco-thumb3379885

  Eindelijk kan je in Wellen eens echt uit je dak gaan! Een avond die je niet mag missen met muziek uit de tijd van Avro's Top-Pop en Veronica's Countdown, een avond met allemaal "Oh ja herinneringen "

  The summer classics party laat je het échte disco/pop/rockgevoel uit de 70's, 80's en 90's helemaal opnieuw beleven. Top DJ's, Live Entertainment, herkenbare party krakers, Glitterbollen, Rookmachines, Gratis Party Gadgets, Mojitobar & Barbecue zijn enkele ingrediënten die The summer classics party tot een succes maken.

  The summer classics party staat garant voor een Ongedwongen Sfeer met “Lots of Fun”.

   

  Bestel nu online je tickets via www.radiovrw.be

  AFFICHE summer classics party klein

   

   

 • Jipie & Ciegie Radioshow !!!!!!!!!

  thumb_thumb_classic3

   

  Het vrolijke duo Jipie ( Jean-Paul Klinkers) alias de Limburgse André Vanduin en Ciegie (Chris Geerts) bekend als het duo de Brikskes in de Carnaval-wereld. Sinds een jaar zijn ze tevens te horen in een eigen samengestelde Radioshow bij Radio Lorali (Herk-De-Stad/Lummen). Elke eerste maandag van de maand kun je ze één uur lang horen op dit radiostation tussen 21 & 22h (www.lorali.be). Ze geven hun mening van de actuele gebeurtenissen,Top 3,Activiteit van de maand,Klapper van de maand,... . De eerstvolgende uitzending is gepland op maandag 7 september 2009.

  Hier volgt de playlist:

  1. Your love – Lime (81) 
  Nieuws in een notedop
  2. Viva la vida – Coldplay (08) 
  3. Spaceman – Bolland & Bolland (78)
  Top 3 van Jiepie
  4. Living it up – Bert Kaempfert (64)
  5. Du gehörst zu mir – Christian Anders (69)
  6. Een melodie – Rob De Nijs & Julien Clerc (01)
  Activiteit van de maand: Schots Weekend, Bilzen
  7. Mr. Hapiness – Johnny Maestro (61)
  Klapper van de week: Le Grand Julot, 50 jaar accordeon
  8. Happy song - Le Grand Julot (07) 
  9. Baya baya – Safri Duo (01)
  Gouden tip
  10. Billie Jean - Michael Jackson (82)
  11. Als de zomer weer voorbij zal zijn – Filip Kowlier (05)
  Gedicht
  12. Evidemment – France Gall (87)
  13. The rise and fall of Flingel Bunt - The Shadows (64)

  VOLGENDE UITZENDING: 05/10/09

  Opmerkingen, vragen, activiteiten of gedichten kan je nu reeds sturen naar jiepie-ciegie@hotmail.com.
  Bekijk ook onze blog: www.bloggen.be/jiepie_ciegie

 • Een nieuwe reeks met Rudy Aan Tafel op Radio VRW Wellen !!!

  Zaterdag tussen 10u & 12u ontvangt Rudi Goossens interessante, soms bekende Limburgers voor een ontwapenende babbel, wie zijn ze wat drijft hen en vooral kunnen ze nog plat kalle? Daarnaast brengt een topkok iedere week een verrassend recept mee. Moke en Conny zijn de culinaire gasten in deze nieuwe reeks. Vermits het mosselseizoen volop bezig is maakt Conny samen met jullie mosselen klaar. 
  conny

  Deze week geen bekende Limburger, maar een jonge Gentenaar die ooit een beroemd acteur wil worden.
  'Aan tafel met Rudi' zaterdag tussen 10u en 12u op VRW

  meer info www.radiowellen.be of www.radiovrw.be !!!!

  Rudy The Goosse
  Foto: presentator Rudy Goossens

 • De Top 100 van de jaren 60 !!!!!

  Hou jij ook zo van de muziek van de Golden Sixties?

  Welnu, op vrijdag 4 september is het zover. De 100 best verkochte platen uit de jaren 60 zullen hier bij VRW aan jullie voorgesteld worden.

  Vanaf 18 uur (!)tot middernacht kan je luisteren naar de "TOP 100 VAN DE JAREN 60" !!!

  Om 18 uur start Pat Van Iersel en vanaf 20 uur nemen Johnny Vanhassche en Filip Verstraete je mee naar het absolute hoogtepunt.

  Als fervente "Golden Sixties" fan mag je dit zeker niet missen!


   Meer info www.radiovrw.be of de blog www.radiowellen.be.


 • TEXTRADIO (webradio) heeft nieuw zendschema !!!

  Vanaf dinsdag 1 september opent een nieuwe wereld voor het succesvolle Textradio, reeds 4 jaar met succes draaide deze radio via aangeboden players en podcasts.

  Vanaf dinsdag 1 september kan Textradio zich een echte radiostation noemen want vanaf dan zal deze radio 24/24u live te beluisteren zijn...

  De aftrap wordt dinsdagavond gegeven om 21u met Textradio LIVE!

  1. Sterke aanhouders blijven:

  Top-programma's als oa. Textradio LIVE! blijven op post en kan je vanaf dinsdag 1 september elke avond live beluisteren met CDV tussen 21 en 22u dit elke werkdag, bovendien kan je live mee loeren in de studio via de gloednieuwe webcam die op de studio zal gericht staan.

  Verder blijven ook Frequentie UrbanCrew met Flames, Dancity met DjBaso, PopcornCity met Jan Van Deyck, De vlaamse Top 15 met Alex De Groot, Sinds'89 met Wim Ravell en de Hitparade van Textradio met CDV & Vj's stevig op post.

  2. Komen terug na zomerstop:

  Enkele succesprogramma's komen terug uit een welverdiende zomerstop, Nachtvlinders met Malaika, Muziekgrafiek met Wannes en de Gouden Hits van Wim Mees zijn terug van weggeweest!

  3. Komen tijdelijk niet terug:

  ook sneuvelen er enkele programma's, zo is het zomerseizoen van Zomersproetjes met Wannes uitgeblazen, Succesprogramma's van voor de zomer als Back To The 90's met Kelly/Puma en De Hitrace met Wim Mees keren voorlopig niet meer terug.

  4. De nieuwe programma's:

  MegaRadio:
  Een uurtje ingepalmd door de vrolijke bende van MegaRadio,
  OnAir Lindsaytj & Cleotje geven er een lap op en laten ook Raspoetin
  wekelijks uit met een Geschifte plaat van de week.

  Scapa's World:
  Scapaboy maakt na 3 jaar zijn grote comeback bij Textradio en zal Scapa's World op jullie loslaten, de rode draad in deze weekendshow is dat hij elke week een collega-presentator zal imiteren.

  Het Blik-uurtje:
  Nieuwkomer Blikske presenteert de leukste nationale en internationale hits met een voorkeur op de vlaamse artiesten, niet te missen dus!

  De Ultratom60:
  In de Ultratom60 geeft nieuwkomer Tomtjen zijn ongezouten mening op de nieuwe vlaamse en internationale producties die momenteel in de ultratop terug te vinden zijn aangevuld met Pop & Showbizznieuws!

  Hot-Top:
  In Hot-Top kan je zomerhit 2009 winnaar Filpper alias The Djembe Prince aan het werk horen in zijn eigen programma dat de naam meekreeg Hot-Top, in Hot-Top komen alle variaties aanbod.

  NightLife:
  Puma ruilde zijn Back To The 90's in voor het nieuwe uitgaansprogramma dat elke zaterdag en zondag middernacht zal worden uitgezonden.

  Timemachine, SuperClassics & Flashback Party:
  3 nieuwe programma's bij Textradio waarvan Flashback Party en Timemachine elke weekdag vernieuwd worden, Super Classics wordt in het weekend uitgezonden zowel zaterdag als zondag en elke dag vernieuwend, de man achter deze programma's is Bert Van der Laan.

  Schouten Bij Nacht:
  Eddy Schouten kan je elk weekend snachts aan het werk horen in zijn Schouten Bij Nacht.

  In The Mix:
  Top Dj Laurent Wery kan je elk weekend bewonderen in zijn In The Mix elke nacht om 01u.

  True Country:
  Textradio pakt ook uit met een eigen Country programma dat zal worden verzorgd door nieuwkomers Twilah & Cherokee.

  Platen Van Op Zolder:
  Ron De Volder duikt wekelijks zijn archief in op zolder en brengt verassende terugblikkers vanonder het stof.

  King Playlist:
  Gloednieuw en succesvol dat wordt King Playlist, de uitzending gekozen door de luisteraar aanvullend met zijn of haar 15 favoriete platen allertijden!

  Op Vlaamse Toeren:
  Elke ochtend tussen 9 en 10 kan je afstemmen op het nieuwe programma Op Vlaamse Toeren, 1 uur lang non-stop de beste vlaamse hits allrtijden van onze eigen artiesten!

  Puur Belgisch:
  Elke weekdag om 14u kan je nog eens genieten van de beste belgische producties ooit in onze geschiedenis! In Puur Belgisch gaan we van Ann Christy tot Laura Lynn, van The Pebbles tot The Ditch, Louis Neefs tot Christoff en noem maar op...

  Artiest Van de Week:
  Elke week zetten we een artiest van bij ons in de kijker, 1 uur lang draaien we zijn of haar beste en mooiste songs allertijden!

  De Middagspits:
  In de Middagspits dat je elke weekdag om 12u smiddags kan beluisteren worden alle nieuwe singles uit de tipparade overgoten in een 1 uur durige non-stop.

  Wanneer worden jullie favoriete programma's uitgezonden?
  klik hier voor het uitzendschema te bekijken!

  Enkele programma's worden zowel wekelijks als dagelijks vernieuwd,
  voor meer info klik hier

  Buiten radio kan je heel wat leuke items vinden op de site www.textradio.be .

 • Joe FM Hitarchief Top 2000 !!!!!!! 31/08/09-11/09/09

  De Vlaamse Nationale zender Joe Fm (voorheen 4FM) komt op de proppen met de Hitarchief Top 2000 . Niet zomaar een hitparade met tijdloze hits uit de jaren 60-70-80-90 en wie weet krijg je wel een nummer uit 2000 te horen. De aftrap werd gegeven op 31 augustus om 6h in de ochtend met Raf en Alexandra (zie filmpje). De lijst en info over JOE kan je vinden op www.joefm.be .