• JOE FM pakt uit met de Carnaval Top 100 !!!

  BIG_BTTN_carnaval_top_100

  Op vrijdag 12 februari krijgt ons (vr)olijke ochtendduo Raf & Alexandra vrij spel en bereiden ze de krokusvakantie knallend voor met de CARNAVAL TOP 100. Dat wordt een ultieme lijst met de grootste feestkrakers uit de geschiedenis!

  Een hele dag ambiance, plezier en fuifmuziek. Om 9u zullen ze eraan beginnen, maar ze hebben eerst natuurlijk wel nog een lijstje nodig en daarvoor hebben we jullie hulp nodig! Laat ons weten wat jouw favoriete feestplaat is en breng je stem uit!

  Wat we op 12 februari nog allemaal gaan doen, dat maken we binnenkort bekend! Een dingetje kunnen we al wel vertellen en dat is dat je op die dag een reis kan winnen … naar het mekka van het carnaval: RIO DE JANEIRO!! Dus: jullie zorgen voor een leuke lijst, wij voor een trip naar RIO en nog een heleboel andere, leuke verrassingen!

  Heb je inspiratie nodig bij het invullen van jouw 3 keuzeplaten? Klik dan even hier.

  Meld je aan of registreer nu om deel te nemen!

  Meer info: www.joefm.be

   

 • Droomwenskinderen zoeken radiostations !

  Het is druk op de ‘benefietmarkt’. Het klinkt een heel klein beetje oneerbiedig, maar het is niet zo bedoeld. Het is gewoon een feit dat je de voorbije weken en zelfs de komende weken, niet naast de vele acties voor het goede doel kan kijken.

  Er was al Music for Life, het niet te voorziene Radio 1212, de actie voor Duchenne Heroes, waar we het gisteren nog over hadden, en straks worden de inzamelingen voor de Vredeseilanden weer op gang gefloten. De resultaten van al deze initiatieven zijn in grote mate afhankelijk van de media-aandacht. En niet iedereen is daar zo blij mee als het om hele grote projecten gaat. Of men heeft op z’n minst enkele bedenkingen.

  De reacties in onze eigen mediakrant, bij zowel de berichten over Music for Life als Radio 1212, hadden het over het feit dat er ook bij ons problemen zijn en dat een ‘radioactie’, ten behoeve van de eigen moeilijkheden, ook wel eens zou mogen. Uiteraard mag u een in België ontslagen werknemer die in een stevig sociaal opvangnet terechtkomt, niet vergelijken met een Haïtiaan die zijn huis en zijn familie verloor. Er is leed en er is leed…

  Maar iedereen, vooral de niet nationale radiostations, die ook iets willen doen om de nood in de eigen omgeving te helpen leningen, worden nu wel op hun wenken bediend. Alsof het zo gepland was. U hebt er mogelijk gisteren al iets over gelezen in de gedrukte pers...                                Jason het eerste Droomwenskindje

  De VZW Droomwenskinderen, probeert de laatste wensen te vervullen van terminale patiëntjes (kinderen die nog maar een week te leven hebben) . Zowel in Nederland als in Vlaanderen is men bezig. In totaal worden zo’n 140 acties per jaar opgezet. Dat kost geld, daarom werd zopas de actie ‘Doneer en schenk een glimlachje’ gestart.

  Om zoveel mogelijk mensen te bereiken wordt nu een oproep gedaan tot alle lokale radio’s, netwerken en webstations om een spotje te draaien. Daarnaast geeft de VZW Droomwenskinderen graag extra uitleg via de radio zelf. De bewuste radiospot kan u downloaden via RadioVisie (onderaan dit artikel), meer info en/of afspraken voor een babbel maakt u via droomwens@argolive.be . In Nederland wordt de spot inmiddels op liefst 189 zenders uitgezonden.

  Uiteraard vermeldt RadioVisie graag alle stations die op deze uitnodiging ingaan en de Droomwenspromo in hun programma’s opnemen. Wie meedoet wordt ook vermeld (mét logo) op de website van de Droomwenskinderen. Voor 2010 zijn dat al Radio Diest en de webstations Duvelradio en Radio 45.

  Download HIER de bewuste spot.

  DEZE RADIO'S STEUNDEN DE DROOMWENS IN 2009

 • Radio VRW (Wellen)
 • Radio Holiday (Peer)
 • Radio Magdalena (webradio)
 • Radio Pros (Denderhoutem)
 • Family Radio Oudenaarde
 • Radio Star (Herzele)
 • Gold FM (Izegem & Meulebeke)
 • ROL Radio (webradio)
 • Go4it (webradio)
 • Radio VRD (Diepenbeek)
 • Radio Magic (Balen)
 • Jouwradio! (webradio)
 • Accent FM (webradio)
 • Radio Brouwer (Oudenaarde)
 • Radio Mol
 • Radio Apollo (Wiekevorst)
 • Viva FM (netwerk Limburg)
 • PartyLoca (webradio)
 • Radio Noorderkempen (Oud Turnhout)
 • Haspengouw FM (webradio)
 • Radiomaker fietst voor het goede doel !!!

  De ramp in Haïti inspireerde ook heel wat radiomakers tot bijzondere prestaties. Da’s het minste wat je in één enkele zin kwijt kan. Vorige week ging de meeste aandacht naar de actie van Radio 1212, wat niet wegneemt dat kleinschaliger projecten even ambitieus waren en de krant haalden.

  Wat radiomaker Wim Wilms van Radio Benelux (Paal-Beringen) presteerde, is daar een perfecte illustratie van en trok terecht de belangstelling van de gedukte pers. De sterke man achter deze lokale zender uit Paal-Beringen kroop vorige week op een fiets op rollen voor een marathon van drie dagen. De opbrengst is bedoeld voor ‘Duchenne Heroes’, een stichting die kinderen met de zeldzame spierziekte Duchenne wil helpen.

  Wim Wilms is van geen kleintje vervaard. In 2007 stapte hij onvoorbereid maar liefst honderd kilometer rond de Paalse Plas in Beringen. Twee jaar later reed hij 24 uur lang op de rollen ten voordele van de stichting ‘Open Hart’ (foto boven). Vorig weekend fietste hij op de wielerbeurs ‘Velofolies’ in Kortrijk maar liefst 52 uren op de rollen.

  “Zo’n vijfhonderd kinderen in België lijden aan deze ziekte en daar doe ik het voor”, zegt Wim Wilms. “Het is ex-mountainbiker Filip Meirhaeghe die me tot de stunt heeft aangezet. Samen met wielercommentator Michel Wuyts zet hij zich fel in voor het lot van de Duchenne-patiëntjes.”

  Liefst 52 uur op de rollen rijden is niet niks. “Er zijn er inderdaad die mij voor gek verklaren”, lachte de radiomaker. ”De meeste wielrenners gebruiken de rollen om te trainen bij slecht weer, maar ze zijn dat na een uur of drie wel kotsbeu. Het lijkt misschien wel saai, maar dat ligt dan weer aan je instelling. Ik voel me mentaal ijzersterk en dat helpt.”

  Tijdens de stunt van Wim ging men rond met een collectebus. Minister-President Peeters kwam steunen en ook de Italiaanse ex-topwielrenner Andrea Tafi.

 • Young FM zoekt samenwerking !

  YoungFM

  Midden volgende maand zijn we een jongerenzender rijker. Young FM, het nieuwste station van Vlaanderen wil zich volop gaan richten op jongeren tussen 12 en 22 jaar.

  Young FM laat zich moeilijk definiëren. Zelf noemen de initiatiefnemers zich 'jong, onbegrensd, wild experimenteel maar vooral interactief'. Met de slogan ‘Join the Party’ nodigt Young FM jongeren uit hun project mee uit te bouwen en vorm te geven. Via verschillende interactieve kanalen (Facebook, Netlog en Twitter) kan de luisteraar ieder moment mee bepalen waar het naartoe gaat met het project.

  Young FM start als internetradio maar wil het daar niet bij houden. Voor de verdere uitbouw is men op zoek naar partners die wel op FM actief zijn en die de content van Young FM volledig of gedeeltelijk willen overnemen. De ambities zijn niet gering, want Young FM wil binnen aanzienbare tijd ook online televisie aanbieden. Young FM draait nu al nonstop via het platform van Radionomy. 

  Wie geïnteresseerd is om mee te doen, kan contact opnemen via partner@youngfm.be .

 • Radio 1212 een groot succes !

  vlamingen-steunen-haiti-massaal-via-radio-1212_5_460x0

  foto: Wim Oosterlick & Ilse Van Hoecke @ Radio 1212

  De verschillende benefietacties in ons land brachten al meer dan 9,2 miljoen euro op voor Haïti.

  Vrijdag werd Radio 1212 uitgezonden vanop de Groenplaats in Antwerpen. Joe fm, MNM, Radio 2, Studio Brussel en Q-music sloegen de handen in elkaar om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti.

  "Voor de allereerste keer alle radio's op één radio." Zo gaf Wim Oosterlinck van Q-Music om 8 uur de aftrap. "Ik sta een beetje te trillen op mijn benen, maar ik heb er zoveel zin in", voegde zijn collega voor één dag Ilse Van Hoecke (Radio 2) eraan toe.

  bron: HBVL

 • Viva FM Lanaken stelt voor de Nacht v/d Heks 16/02/2010

  Na het succes van vorig jaar organiseert Viva FM Lanaken opnieuw dit openluchtevenement.

  Vanaf 18u kun je terecht op het kerkplein in Lanaken om mee te zingen op de bekendste carnavalshits of om mee te doen aan de grootste polonaise rond de kerk!

  Juulke is onze presentator en diverse gastoptredens zijn voor dit jaar gepland: Estebleef, Etienne Van de Cinema keump "Op De Merret" zingen, 'Het Kuuke" live,...

  De ideale opwarmer voor de heksenverbranding (ja, we gaan door!) en de ideale afsluiter van de 3 dolle dagen in Lanaken.

  nacht van de heks klein

   

  In 2009 vond de eerste editie plaats van de Nacht van de Heks, een onvervalst straatcarnaval-spektakel. Voor foto’s van deze eerste unieke feestavond kan je hier of hier terecht .

 • Toprequest Live met Jeroen & Caro !

  Topradio(150)

  Jeroen Gorus en Caro, de vaste presentatoren van het nationale en heel populaire programma 'Toprequest' van Topradio, zakken op zondag 7 februari af naar Aalter om live verzoekplaten te draaien ten behoeve van de hulpverlening aan Haïti.

  Heb je een speciale herinnering bij een bepaalde plaat en wil je die nog eens terughoren ? Heb je met je vereniging een leuk dansje bij die toffe hit en wil je die nog eens opvoeren voor publiek ? Perfect ! Want je doet niet alleen jezelf plezier maar ook de mensen in Haïti.                                  Caro aan het werk in de Topstudio

  Toprequest gaat door op zondag 7 februari in het sportpark van Aalter tussen 10.00 en 18.00 uur. Jouw ievelings- of favoriete Topradio plaat wordt gedraaid voor 5,00 euro. Bedrijven kunnen een eigen Top 5 indienen voor vijftig euro. Indien ze niet aanwezig kunnen zijn op zondag 7 februari, kunnen ze op voorhand intekenen via wim@topradioaalter.be . De Top 5 lijst en het bedrag wordt dan op voorhand opgehaald.

  Topradio roept verenigingen op om die dag ook een activiteit in het sportpark te organiseren.

  www.topradio.be

  bron: Radiovisie

 • Radiospot Haiti Lavi 12-12 ook op uw radiostation !

  Vijf jaar na de succesvolle actie “Tsunami 12-12” zijn Caritas International, Handicap International, Oxfam-Solidariteit, Dokters van de Wereld en UNICEF België een gezamenlijke actie gestart voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti: “HAITI LAVI 12-12”  De komende dagen zullen gezamenlijke acties worden voorgesteld en opgezet. HAITI LAVI 12-12 rekent hierbij ook op de actieve steun en medewerking van media en overheden om een aanzienlijke bijdrage te kunnen leveren voor de overleving van de Haïtiaanse bevolking en de heropbouw van het land.

  Daarom is er ook een radiospot gemaakt, waarvan gehoopt wordt dat de vele radiozenders in dit land die zullen opnemen in de programmering. U kan 'm vanaf nu via RadioVisie downloaden. Geef een seintje aan redactie@radiovisie.eu  als u de spot ook effectief uitzendt.

  HIER downloaden.

 • FM Goud vierde Gouden Kerst !

  Naar goede gewoonte pakte FM Goud ook afgelopen Kerst weer uit met een aangepaste programmatie. Deze 'Gouden Kerst' blijkt ook nu weer een schot in de roos geweest te zijn.

  In totaal werd een 80-tal luisteraars gelukkig gemaakt met een prijzenpakket. Gaande van cd’s, boeken en dvd’s over Rodania-horloges tot de vier superprijzen. Om deze te winnen, kon er ge-sms’t worden. En dat deden de luisteraars volop: er kwamen maar liefst 912 berichtjes binnen.

  MICHEL VANDERFEESTEN, BART GIELEN EN DIRK CLAES

  Programmaleider Michel Vanderfeesten (tweede van links op de foto nvdr.) blikt terug: "We hadden vier superprijzen voorzien. Een verblijf in bungalowpark Erperheide, de volledige geremasterde cd-collectie van The Beatles, een vol jaar lang gratis eten bij McDonald’s in Lommel en een splinternieuwe multimedia-PC met alles erop en eraan.  Winnaar van de PC werd Bart Gielen (tweede van rechts op de foto, nvdr.) uit Peer. Hij kreeg op woensdag 6 januari zijn prijs overhandigd bij HD2 computers en supplies in Peer (zaakvoerder Dirk Claes staat uiterst rechts op de foto, nvdr.). En we weten van geen ophouden, want als Nieuwjaarscadeau geven we nu bij FM Goud een overtocht heen en terug voor vier personen en wagen van Zeebrugge naar Schotland t.w.v. 877 EUR weg!”

  “We hebben onszelf bij FM Goud overigens een mooi eindejaarscadeau gegeven", vervolgt Vanderfeesten. "Sinds woensdag 9 december klinkt FM Goud nog beter! We hebben gekozen voor een kwalitatief hoogstaande soundprocessor van Omnia, nl. de Omnia One. Omnia behoort, samen met Orban, tot de absolute top als het op soundprocessing aankomt. De Omnia One is geen goedkoop toestel, maar zorgt wel voor een absolute megasound. De firma TVV Sound uit Ouwegem-Zingem is deze komen plaatsen."

  bron: Radiovisie

 • VIVA FM Programma-nieuws !

  Viva fm

  2010 wordt helemaal zoals jij het wenst ! Vanaf maandag 11 januari is er VIVA 100 % met jou. Jij vraagt een plaat aan en even later hoor je hem voorbijkomen op VIVA FM. Kan het nog beter ? Stuur een SMS als volgt: BE VIVA(spatie) jou voorkeurartiest + je naam en woonplaats naar 6045.

  We hebben nog nieuws te melden van dit populaire radiostation uit Hasselt & Lanaken.

  De Limburgse 40 (hitlijst) zal voortaan door de luisteraar worden samengesteld. Kijk HIER en breng uw stem uit. Breng uw favorite hit van het moment naar de hoogste notering. De nr 1 van deze week is Anna Grace - Love Keeps Calling

   

   

 • Radio Ham brengt Kookboek op de markt !

  Radio Ham

  Radio maken kunnen ze. Dat is bekend. Maar nu hebben medewerkers en vrijwilligers van Radio Ham nog een stap verder gezet: ze brachten zopas een eigen kookboek uit, met zo’n 400 recepten en heel veel foto’s.

  “Na het overlijden van mijn schoonmoeder, Fien Luyten, werd het huis schoongemaakt. Daarbij stootten we op een bundel oude recepten,” zegt Mathieu Mondelaers van Radio Ham. Hij is coordinator van dit project.

  “Het waren allemaal gerechten van meer dan 75 jaar oud uit de echte Vlaamse keuken en met ingrediënten die we in de eigen groentetuin terugvinden. Veel van deze recepten staan nu gebundeld in het boek. Onze kookmoeders Simonne Vanzeer en Monique Janssens zorgden voor een aantal meer hedendaagse recepten, zoals van aperitieven en desserts. Zij verzorgen op Radio Ham de kookrubriek, dus waren zij de geknipte mensen voor dit onderwerp. Onze amateur-fotograaf Luc Engelen maakte de foto’s en Alex Jans de lay-out. Ikzelf zorgde voor de coördinatie.”

  Het is het tweede boek van Radio Ham. Gekozen werd voor de Vlaamse keuken. Ze wilden vooral geen kookboek met onvindbare en onbekende ingrediënten die alleen maar te vinden zijn in speciaalzaken. “Wij hebben gekozen voor ingrediënten die je in elke tuin of op elke hoek van de straat vindt. De basis van het boek is een samenraapsel van oude recepten die we bij mijn schoonmoeder thuis gevonden hebben na haar overlijden”, aldus Mondelaers.
  “Het ging om stencils van één of andere kookcursus die ze volgde. Het waren recepten van soepen, vlaaien, wafels, stoemp en noem maar op. Verbazend bijvoorbeeld wat je allemaal met een ei kan maken. Wij kennen alleen maar een gekookt ei, een gebakken ei en een paardenoog.”

  Radio Ham heeft trouwens nog meer plannen die je van een lokale radio niet zou verwachten. “Zo hebben we al een tuinboek uitgegeven, en denken we er nu aan om een eigen parfum voor dames te ontwikkelen, en dus ons eigen parfum van Radio Ham te hebben.”

  Het kookboek telt 160 blz en bevat 400 recepten. Het kost 17 euro. Meer info op 011/40.16.20 of via info@radioham.be

  bron: Belang Van Limburg

 • Discobowling met Radio VRD !

  dyn001_original_100_70_gif_2614491_62344565e435b1f6fe861d5d41c55241

  Ook in 2010 staat Radio VRD garant voor spetterende Discobowlings. In de regel is de VRD Discobowling gepland op elke eerste zaterdag van de maand.

  In dit geval ( bij wijze van uitzondering ) zijn we niet de eerste maar de tweede zaterdag van de partij, we maken dus graag een nieuwe afspraak op zaterdag 9 januari 2010 voor de eerste discobowling van dit jaar, en dit bij Bowling Shopping Diepenbeek (Wijkstraat), vanaf 20.00 uur. Zorg dat je erbij bent, voor een partijtje bowling in een leuke sfeer, met de grootste partyhits van vroeger en nu, én animatie van de bovenste plank.
  Je kan er de VRD Dj's live aan het werk zien én horen, en misschien kunnen we elkaar wel Gelukkig Nieuwjaar wensen !

   

  bron: Radio VRD

   

  Niet alleen bij de Noorderburen maar ook bij ons is dit duo razend populair. Dat merken we nog maar eens aan de vele aanvragen om een special van NICK & SIMON uit te zenden. En zie, aanstaande zondag zorgt dit symphatieke duo voor een welgevuld uurtje met hun prettige hi

 • Lokaal Trendy FM @ Radio 1 !

  trendy fm

  Loksbergen, sinds een week weet iedere Belg en ver daarbuiten zelfs, dit Limburgse dorpje te situeren. Alles en iedereen die zichzelf 'pers' noemde, liep er de voorbije dagen rond. Gedrukte pers, televisie en uiteraard ook de radio. Radio1 speelde naar goeie gewoonte het snelst op de bal, maar ook Trendy FM was ter plaatse.

  Trendy FM is een netwerk dat via zes frequenties opereert in de provincie Limburg. Ze hebben ook vaste stek in Halen op 105.5 MHz. Loksbergen is een deelgemeente van deze stad. Vandaar hun interesse en aanwezigheid. Informatie zou een kerntaak moeten zijn van elke rechtgeaarde lokale omroep en daarom wilde Trendy Halen dan ook terecht de luisteraars op de hoogte houden van de dramatische ontwikkelingen rond de 'koppeltjesmoord'.

  Een opvallende prestatie en dat vonden ook de collega's van Radio 1-cultuurprogramma 'Stories' (doordeweeks 11.00-13.00 uur). Zij vroegen zich af hoe de lokale collega's dat soort zaken aanpakte en blikten meteen een reportage in van ruim zeven minuten. Je hoort Marc Windmolders, de sterke man achter Trendy FM en reporter Wim van Grootloon van Radio 1 in gesprek, dit naast heel wat geluidsfragmenten van Trendy FM.

  Je kan HIER de reportage beluisteren.

   

  Bron: radiovisie

 • Club FM nieuws !!!!!!

  Club FM is er aan begonnen in Brussel. Toen dit netwerk alle frequenties van Contact Plus overnam, bleef de hoofdstedelijke 102.8 MHz nog een tijdje in handen van de blauwe dolfijn. Blijkbaar moesten eerst nog enkele plooien worden gladgestreken en zal de 'overname' van Contact-monument Coco Van Babbelghem een rol gespeeld hebben. Wat ons dan weer opvalt is dat Club FM z'n verschijning in Brussel niet aangrijpt om daar massa's lawaai rond te maken. Er zijn tijden geweest dat Brusselse/Vlaamse radio's minder nodig hadden om uitgebreid in het nieuws te komen.

  bron: radiovisie

  Een kort gesprek met de Club Fm Topman Christophe Moens

 • De Vlaamse TOP 15 zoekt radiostations !!!!!!!

  VlaamseTop15

   

  De Vlaamse Top 15 is een wekelijkse hitlijst die voor het eerst het daglicht zag op maandag 7 januari 2008. Aanvankelijk verscheen deze liedjesnotering uitsluitend op het internet, maar enkele maanden later toonde webradio Go4it interesse en waren de liedjes voor het eerst ook te beluisteren. De toon was gezet...

  Meerdere partners en nieuwe radiostations stelden zich kandidaat om mee te werken aan dit project. Deze hitparade wordt momenteel door drie radiostations uitgezonden. ‘In 2010 moeten dat er meer worden’, wensen en hopen de initiatiefnemers. Daarom is men nu op zoek naar radiostations de deze Vlaamse Top 15 eveneens willen uitzenden. Het aanbod is gratis.

  De Vlaamse Top 15 zou op termijn een alternatief moeten worden voor de Ultratop Vlaamse Top 10. Aan de hand van een stemformulier kunnen de bezoekers van de devlaamsetop15.be en de luisteraars van de diverse stations, die de lijst (gaan) uitzenden, stemmen op hun favorieten.

  Iedere artiest maakt bij deze Vlaamse Top 15 een kans op een hitnotering, enige voorwaarde is dat de single de nodige stemmen behaald. In het verleden is al opgevallen dat iets minder bekende artiesten wel kansen krijgen dankzij dit project. Basisidee is immers - Het Vlaamse lied een duwtje in de rug te geven -…

  Personen die interesse hebben om mee te werken aan dit initiatief kunnen contact opnemen met info@devlaamsetop15.be 

  website: www.devlaamsetop15.be

   

 • Win een optreden van de Shakin Dj's !!!!!

  Nieuwjaar voorbij en de Carnavalgekte staat weer voor de deur. Dialectenmuziek met een carnavaltint is de laatste jaren weer populair geworden en zeker aan de maaskant. Viva FM Lanaken steekt de streekartiesten een hart onder de riem met hun jaarlijks event de Carnaval Top 100 op zondag 7 februari tussen 12 & 19h. Je kan zelf helpen de lijst samen te stellen met uw favoriete carnavalartiesten (zie website) en win een optreden van de Shakin DJ's bij uw thuis. Meer info www.vivafmlanaken.be .

  top100

 • Ann Christy met de Roos de NR 1 van Radio 2

  Donderdag 31 december sloot Radio 2 de 1000 Klassiekers af. De lijst werd samengesteld door de luisteraars van de familiezender en werd gepresenteerd door Guy De Pré, Peter Verhulst, Dieter Vandepitte en David Van Ooteghem. Enkele opmerkelijke vaststellingen over deze derde editie.

  'Klassiek' is een heel breed begrip voor de luisteraars van Radio 2. In de voorbije hitlijst hoorde je de beste liedjes van de voorbije zestig jaar. Een klassieker is bij Radio 2 minstens vijf jaar oud. Er stonden 184 Nederlandstalige liedjes in de top.  Guy De Pré, Peter Verhulst, David Van Ooteghem en Dieter Vandepitte

  Ruim 32% van de 1000 Klassiekers kwam uit de jaren zeventig. 1000 Klassiekers bevat liedjes van de meest verscheiden artiesten, van Abba tot Tura en van Bowie tot Bon Jovi. 1000 Klassiekers gaat van Rock Around the Clock van Bill Haley tot De Zotte Morgen van Zjef Van Uytsel.

  Het liedje dat bij de stemming het meest werd aangeduid, is dit jaar opnieuw De roos van Ann Christy. Bohemian Rhapsody van Queen is verdwenen uit de top tien en heeft zijn tweede plaats geruild voor ‘Summer of ’69 van Bryan Adams.

  Abba was het best vertegenwoordigd. Veertien hits waren van hen te horen. Adamo eindigt tweede met twaalf liedjes. Will Tura blijft de meest geliefde Vlaamse zanger met elf liedjes en eindigt ex aequo met Clouseau, eveneens met elf liedjes. , Creedence Clearwater Revival (10) , The Beatles (9) en Boudewijn De Groot (9) waren alomtegenwoordig. Het langste liedje in de was The end van The Doors. Het kortste was Great balls of fire van Jerry Lee Lewis.

  DIT IS DE TOP 10

  01) Ann Christy - De roos (01)
  02) Bryan Adams - Summer of '69 (04)
  03) ABBA - Dancing queen (03)
  04) Adamo - Inch Allah (06)
  05) Deep Purple - Child in time (08)
  06) Barry Whitse - You're the first, the last, my everything (05)
  07) Creedence Clearwater Revival - Bad moon rising (--)
  08) Al Martino - Spanish eyes (--)
  09) Will Tura - Eenzaam zonder jou (--)
  10) Meat Loaf - Paradise by the dashboard light (--)

  meer info www.radio2.be