• De TOP 100 van 80 !!!!!!!

  n327612258207_439

  Radiomaker Johan Mommen (Jan Vanlaer,Bruce Macloud) stelt op zaterdag 1 mei 2010 de jaarlijkse TOP 100 VAN 80 voor. Samengesteld door de luisteraar zelf . Het resultaat kan je horen bij  Lokale Radio VRW (Regio Haspengouw of via stream www.radiovrw.be) vanaf 12h tot ... . Johan en Geert hebben dit jaar een promospotje in elkaar gestoken. Bekijk hier het resultaat :

  Enkele nuttige links voor radio,muziek,... en 80's liefhebber.

  http://smaakvan80.skynetblogs.be

  http://radiolen.skynetblogs.be

  http://radiowellen.skynetblogs.be

  http://radioraw.skynetblogs.be

  http://hitraiders.skynetblogs.be

   

   

   

 • FM Goud verwent de moeders !

  Zondag 9 mei. Moederdag! En FM Goud verwent de Noord-Limburgse moeders. We leggen, net als de voorbije jaren, de moeders in de watten op Moederdag tussen 10 en 12 en tussen 1 en 6. Onze moederdagmarathon is absoluut niet te missen. Michel Vanderfeesten coördineert het gebeuren vanuit de radiostudio en onze teams zijn weer op pad om moeder na moeder in de bloemetjes te zetten.

  Moeten we ook jouw moeder verrassen met een bezoekje en een bos bloemen, een flesje wijn, zwemtickets of cadeaubonnen voor Erperheide of een andere waardevolle prijs? Laat het dan snel aan ons weten! Mail naam en adres van je moeder door naar: info@fmgoud.be of spreek eenvoudigweg jouw naam en de naam en het adres van je moeder in op ons antwoordapparaat: 011/60.61.71. Voeg ook een kort tekstje toe dat we kunnen voorlezen als we bij je moeder voor de deur staan. Laat snel wat van je horen. Wie weet overstelpen we ook jouw moeder op 9 mei met toffe cadeaus!

  Vertrouw dit jaar op de gouden radio voor alle moeders, FM Goud. FM Goud, in de ether op 107.7 en wereldwijd via www.fmgoud.be, wenst alle moeders een gouden Moederdag toe.

  www.fmgoud.be

  2986541

   

 • The 60's Top 600 @ JOE FM

  Van 10 tot 12 mei hoor je op JOE de 60ies TOP 600. Dat is een lijst met de beste platen uit de jaren ’60. Jullie krijgen de vrije hand om de lijst samen te stellen! Stemmen kan tot en met vrijdag 7 mei.

  Laat via dit formulier jouw top 3 achter!
  Heb je inspiratie nodig? Klik dan even hier voor de suggestielijst.

  SUCCES!

  De SIXTIES TOP 600, vanaf 10 mei op JOE.

  www.joefm.be

  BLOG_60ies_top_600

 • Radio 2 : Dag van de jaren 60 !

  Radio 2 zendt op donderdag 13 mei wederom 'De Dag van de Jaren 60' uit. Een hele dag lang enkel hits uit de periode 1960 tot 1970. Meteen wordt de zestigste verjaardag van Stevie Wonder gevierd. Tussen 13.00 en 18.00 uur komt de Top 60 van dat decennium voorbij. Momenteel worden alle nummers van deze lijst in de 'juiste' volgorde gezet door de luisteraars van de familiezender. Vorig jaar stond 'Inch Allah' van Adamo helemaal bovenaan op 1. Stemmen doe je HIER (als je aangemeld bent voor hun nieuwsbrief).

 • Radio 2 Tuindag 1 mei Bokrijk !

  Op zaterdag 1 mei organiseert Radio 2 voor de negende keer een Tuindag in Bokrijk. Een dag lang staat het domein in het teken van de natuur, de tuin, bloemen en planten. Het thema van deze editie is ‘Haal energie uit je tuin'.

  Groene vingers hebben is geen must: iedereen die graag tuiniert en geniet van de natuur is welkom. Vorige edities trokken tienduizenden liefhebbers en tal van bekende gezichten en die traditie wordt dit jaar voortgezet.  De madammen doopten op 20 april de Gentse Floraliën hun eigen Madammenbloem

  HOREN, ZIEN EN DOEN

  Op de Radio 2 Tuindag zorgen tweehonderd standhouders voor een opvallend kleurenpalet in Bokrijk met een uitgebreid aanbod bloemen en planten op de plantenmarkt. Bezoekers kunnen van 07.00 tot 18.00 uur de stands bezoeken en er bloemen en planten op de kop tikken.

  HET RADIO 2 PLEIN

  Centraal voor het kasteel van Bokrijk vind je het “Radio 2 Plein” waar live radio gemaakt wordt: Albrecht Wauters begint de dag energiek met Feestwekker van 06.00 tot 08.00 uur, Christel Van Dyck en Luk Alloo maken van 08.00 tot 10.00 uur een live-uitzending van 'En nu serieus' (op voorhand te reserveren in restaurant Dennenhof) en Wouter Landuyt telt af naar de nummer 1 van De Radio 2 Top 30 van 11.00 tot 13.00 uur.

  In de Radio Workshop tent kan men zijn vragen over energie in de tuin kwijt bij Ivo Pauwels. Over energie in de keuken weet Dirk De Prins alles. Naast deze twee specialisten zijn er nog tal van andere gastsprekers en workshops te volgen. Bovendien is ook de Madammenbloem op de Radio 2 Tuindag te bewonderen.

  WANDELINGEN 

  Ivo Pauwels neemt je mee voor een wandeling doorheen het arboretum om 11.00 uur en 16.00 uur. Het Arboretum is een groene tentoonstelling op een oppervlakte van twaalf hectaren. Langs de paden staan Radio 2 infobordjes opgesteld die aangeven welke bomen het meest geschikt zijn voor verschillende tuintypes. Verder is er ook nog Nordic Walking (45 minuten), een boswandeling van twee uur en een tai-chi sessie van een uur.  Ilse Van Hoecke, praten over de Madammenbloem

  RADIO 2 INFOSTAND

  Op het Radio 2 plein, vóór het kasteel kan je terecht in de Radio 2 infostand voor inschrijvingen voor de wandelingen, vragen en extra uitleg. De plantenmarkt, de kruidentuin en het Arboretum zijn tijdens de Radio 2 Tuindag gratis toegankelijk De toegang tot het Openluchtmuseum bedraagt €10,00 voor volwassenen en €1,00 voor jongeren tussen 6 en 26 jaar. Kinderen tot 6 jaar mogen gratis binnen.

  KETNET ZONE

  Op het speelplein van Domein Bokrijk vind je de Ketnet Zone met o.a. de Jungle Run, Kaatje’s springkasteel, Rodeo K’ en nog andere activiteiten. Open van 09.00 TOT 18.00 uur. p>PRAKTISCHE INFO

  De Radio 2 Tuindag vindt plaats op zaterdag 1 mei vanaf  07.00 tot 18.00 uur in de buurt van het kasteel in Bokrijk. Toegang tot de Radio 2 Tuindag is gratis. Parking: € 5,00.

  www.radio2.be

 • The Sunsets op bezoek bij FM GOUD !

  Picture Op 1 april 2009 werden The Sunsets voorgesteld aan pers en publiek. Annelies en Matthias, twee jonge mensen die de grootste schlagerhits op accordeon brachten. Aanvankelijk dacht iedereen dat dit een grap was. Een jaar later, en een platina-CD voor meer dan 40.000 verkochte exemplaren van hun debuutalbum "The Sunsets" later, kunnen we met recht en rede zeggen: neen, het was geen grap…en anders een hele goede! The Sunsets veroverden de Vlaamse hitlijsten en stonden wekenlang op nummer 1. En nu hebben ze een tweede album klaar, getiteld "Fiesta". Met vijftien gloednieuwe ambiancehits op accordeon en een spetterende Songfestival Medley. De fans gaan smullen én feesten bij zoveel lekkers! 

  Het interview dat Michel Vanderfeesten had met Annelies en Matthias kan je HIER beluisteren.

  bron; www.fmgoud.be

 • DJ Kosmik @ TopradioHaspengouw !

  Op zondag 25 april komt Dj Kosmik, één van de betere hardstyle-dj's naar de studio's voor een interview tijdens Topbeats met Magic DD en Evi. Dj Kosmik is bekend van onder andere dancing Illusion, Ghosthouse, Cherry Moon, enz. ...

  Stem nu zondag tussen 13u en 15 u af op TOPradio Haspengouw voor een niet te missen, exclusief interview !

 • Radio Wim Mees stelt voor...

  Nieuw op de radio :
  www.radiowimmees.webnode.com

  De Vlaamse Top 15, de hitlijst waar jij meetelt, je kan zelf stemmen op de nummers die jij in de top wil via www.devlaamsetop15.be
  Luister op DINSDAG van 21-22u. & DONDERDAG van 11-12u. & ZATERDAG van 15-16u.

  De Muziekdoos, twee uur lang genieten van de mooiste muziek met zanger Rudolf Stevens achter onze microfoon.
  Luisteren op MAANDAG & WOENSDAG & ZONDAG van 15-17u. & VRIJDAG tussen 21-23u.

  Interviews door B.O. Studio's met allerlei Vlaamse artiesten, gans de dag door te horen op Radio Wim Mees.

  ---
  Bericht van Wim Mees, eigenaar van de groep "Radio Wim Mees"

  DNlE-109


 • Radio 2 Top 30 live vanuit Australie !

  De 'Top 30' van Radio 2 wordt zaterdag heel uitzonderlijk uitgezonden vanuit het Australische Brisbane. Presentator Dieter Vandenpitte zit door de aswolk nog altijd vast in Australië, maar via Radio B105 zal hij dit weekend toch te horen zijn in ons land.

  Vandepitte krijgt de studio van Radio B105 gratis tot zijn beschikking. Zo wordt de 'Top 30' zaterdag van 11 tot 13 uur uitgezonden vanuit Australië.

  De Belgische presentator is erg enthousiast, maar begint wel zijn familie en vrienden te missen. Hij zou bovendien pas op 7 mei een terugvlucht kunnen nemen.

  radio-2-programma-live-vanuit-australie-door-aswolk_5_460x0

  www.radio2.be

 • Q group zoekt audioknutselaar !

   Q-group, de groep achter de succesvolle radiomerken Q-music en JOE fm, is op zoek naar een audiovormgever. Een freak die er genoegen in schept om geluiden te ontrafelen en nog beter te maken. Voor hem of haar is de productiestudio geen onbekend terrein en de zoektocht naar de ultieme plugin is onderdeel van een dagelijkse passie. Je bent stressbestendig, denkt creatief mee, kan zowel zelfstandig als in team werken, hebt een gevoel voor humor maar houdt vooral van radio. Stuur voor 10 mei je CV en een demo met recent materiaal (mp3 of downloadlink) naar audioknutselaar@joe.be  .

   

 • Salim Seghers te gast bij Rudi @ Radio VRW !

  39 jaar na zijn wereldhit 'Verlaat mij nooit' brengt Salim Seghers een bezoek aan de studio's van  radio VRW. Zaterdag tussen 10 en 12u praat hij met Rudi. Wie is hij, wat drijft hem en vooral, kan hij nog plat kalle?

  Herschaalde kopie van salim

  Ook de 'vaste' gasten komen langs. Peter Dehen van Nivoo Vinum brengt een wereldwijn mee.

  nivoo vinum

  En Moke van restaurant Ter Poorte stelt een lekker streekgerecht voor.

   moke

  'Aan tafel met Rudi' iedere zaterdag tussen 10 en 12u bij VRW. Luister live via 104.9fm of online via www.radiovrw.be

 • Magic DD krijgt versterking bij TopradioHaspengouw !

  Vanaf Zondag 25 April 2010 is het zover !!!!
  Niemand minder dan ons eigen Evi Cruyts komt terug samen met Magic dd het programma Topbeats presenteren.Jullie Zondag namiddagen zullen nooit meer hetzelfde zijn.Wij hopen jullie dan ook allemaal terug te mogen ontvangen vi onze frequenties 105.2 en 105.6 fm,of natuurlijk via onze livestream :

  www.topradiohaspengouw.be

  Het beloven geweldige leuke uitzendingen te worden,waar alles kan en niets moet !!!

  n118402408694_2816

   

 • Radio Veronica is 50 geworden !

  Radio Veronica was gisteren zeer uitgebreid in het nieuws bij de diverse media in dit land. Het Nieuws van 19.00 uur (VTM), had Peter Vandam voor de Norderney (het Veronica-zendschip) geposteerd om te interviewen. Vandaag praat Serge Hadermann uitgebreid bij in de Gazet van Antwerpen en gisteren was er een bijdrage te horen in het Radio 1-programma 'Vandaag'. Roger Deknijf interviewde daarvoor één van onze hoofdredacteuren en lardeerde het gesprek met jingles en andere fijne Veronica geluiden. Het bewuste interview vind je HIER terug (wel even 'doorspoelen' naar 02:18:10).

  bron:Radiovisie

 • LRM al te beluisteren op 2de Frequentie

  wp19345937_0f

  Lokale Radio Maaseik zou vanaf 1 mei ook via een tweede frequentie te beluisteren zijn. Dat meldden we in een apart bericht. Maar één en ander is blijkbaar sneller gerealiseerd dan eerst gedacht, want de uitzendingen via de oud frequentie van Radio Grensland zijn al sedert zaterdag 17 april te beluisteren in de ruime regio rond Kinrooi. Lokale Radio Maaseik heeft hiermee nu definitief een tweede frequentie in gebruik genomen. Het signaal is in stereo, compleet met RDS. Nu nog luisteren.

  meer info over deze lokale radio aan de maaskant; www.lokaleradiomaaseik.be

 • Radioprogramma zoekt Radio's !

  mega402010v

  De eneige echte hitparade uit Vlaanderen en Nederland sinds 1974 zoekt radiostations voor uitzending. In Limburg kan je de lijst beluisteren via keten Viva FM en Radio Lorali uit Lummen-Herk De Stad.

  Meer info:www.mega40.eu

 • Radio Veronica met Bart & Erik !

  Op woensdag 21 april is het vijftig jaar geleden dat de zeezender Radio Veronica van start ging. Ter gelegenheid van deze historische gebeurtenis zullen dj's Bart van Leeuwen en Erik de Zwart (foto) tussen 19.00 en 24.00 uur een vijf uur durende uitzending presenteren op het hudige commerciële Radio Veronica.

  Dit legendarische radioduo zal nog één keer samen achter de microfoon kruipen. Het is voor het eerst sinds 1989 dat Erik de Zwart en Bart van Leeuwen weer samen te horen zijn. In de jaren ’80 waren zij met “Bart en De Zwart” het eerste deejay-duo op de Nederlandse radio.

  Tijdens de uitzending op 21 april zullen ze vele spraakmakende deejays uit de geschiedenis van Radio Veronica interviewen. Daarnaast zijn er diverse historische geluidsfragmenten te horen die vanaf de start van de zeezender in 1960 tot en met de uitzendingen van het huidige Radio Veronica te horen waren.

  HOE LUISTEREN?

  Het huidige Radio Veronica is in Vlaanderen te ontvangen via de Astra-satelliet in het digitale pakket van Canal Digitaal. Ook abonnees van TVVlaanderen kunnen luisteren. Uiteraard is er nog de webstream. En wie dicht tegen de Nederlandse grens woont, kan de FM-band proberen.

  www.radioveronica.nl

  BartendeZwart

 • Viva FM Lanaken zoekt reporter !

  Elke werkdag van 18u tot 19u hoor je de laatste informatie over Lanaken en omgeving in Lanaken Actueel. Gunther en Jochen schotelen je hun kijk op Lanaken voor.

  Een programma vol regionale informatie, interviews en nieuwtjes. Dit alles word overgoten met een leuk sausje muziek.

  Wil je reporter (sport, cultuur, politiek,...) worden voor dit programma? Neem dan contact met hen op.

  www.vivafmlanaken.be

  logo_Viva_Fm_Lanaken_banner

   

 • Radio Contact Limburg @ Radionomy ?

  Radio Contact is terug. Het is het seizoen van de come backs blijkbaar. Eerder maakt Family Radio ook al een doorstart. Het ‘nieuwe Contact is wel een beetje weggestopt via het platform van Radionomy en het project wordt (een beetje raar) Radio Contact Limburg genoemd. Of ze daar bij het originele Contact heel blij mee zullen zijn, is een open vraag. De blauwe dolfijn doet het non stop, met op het hele uur nieuws van het Nederlandse persagentschap Novum. De oude vertouwde jingles en de muziek zijn wel helemaal terug. Als je HIER klikt dan kun je het allemaal zelf beluisteren.

  radio-contact

   

 • Radio VRW is voor 1 Dag Radio Bloesemring !

  dyn007_original_270_117_pjpeg_2677537_85cd5a80130f1563197ce72d4da7f238

  Radio VRW wordt gedurende 1 dag Radio Bloesemring. Net als de vorige jaren verleent radio VRW zijn medewerking aan dit fantastisch evenement. Interviews, animatie en een uitgebalanceerde muziekkeuze, daar staat Radio Bloesemring voor. Op zondag 18 april kan je ons, op één van de vijf bloesempunten, live aan het werk zien tussen 9u en 19u. We slaan onze tenten op in 'vbs de Bron' te Wellen. Onze jocks zorgen voor de sfeer en u geniet van de prachtige natuur, een lekkere frisse pint, de vele versnaperingenen en gastoptredens van Freddy Bierset, Salim Seghers en een 'surprise act'. 

  Bekijk de afbeelding op ware grootte

  Bloesemring da's fietsen, wandelen en genieten in Limburg.

  Radio Bloesemring kunt u in Haspengouw beluisteren via 104.9 fm of online via www.radiovrw.be

 • Radio Diest krijgt een frequentie bij 107.9 !

  Radio Diest (105.1 MHz) doet wat tegenwoordig heel wat projecten doen... uitbreiden. Vanaf 1 mei zullen de programma's ook te beluisteren zijn via de 107.9 MHz vanuit Herk-de-stad. Hierdoor zal de ontvangst gevoelig verbeteren in de gemeenten Halen, Zelem, Loksbergen, Geebets, Waanrode en Herk-de-stad. Door de ingebruikname van deze frequentie, waar momenteel nog Club FM te horen is, hoopt Radio Diest zijn positie te kunnen verstevigen in deze gemeenten. Beide frequenties zullen gekoppeld worden via RDS.

  www.radiodiest.be

  RadioDiest

 • Sport FM Goes 90's !

  Zaterdag 17 april pakt Radio Sport uit Hoeselt uit met de 90's Party tussen 10 & 15h en dit live via 106.9 fm (regio Hoeselt). 2 Brothers On The 4th Floor,Snap,2Fabiola,Faithless,Vengaboys,... en vele anderen hits uit 10 jaar muziekgeschiedenis. www.sportfm.be

  90S1

 • Rock & Lol Top 100 !

  Vandaag, vrijdag 16 april hoor je op JOE fm de 'Rock & Lol Top 100', een overzicht van de beste meebrul-rockhits uit de geschiedenis. De lijst werd samengesteld door de luisteraars. Leen Demaré presenteert vanaf 09.00 uur… de lol eraf is.  Leen krijgt tijdens de uitzending ook de hulp van Tess Goossens die de Rock & Lol-gedachte doorheen het hele Vlaamse land zal uitdragen. Tijdens deze top 100 kan de luisteraar namelijk verfrissende prijzen winnen die Tess dan hoogstpersoonlijk gaat afleveren bij de winnaars.

  We verklappen alvast nummer 100, dat is Rockin' All Over The World van Status Quo.

  www.joefm.be

 • Special Moederdag @ FM Goud

  Picture Zondag 9 mei. Moederdag! En FM Goud verwent de Noord-Limburgse moeders. We leggen, net als de voorbije jaren, de moeders in de watten op Moederdag tussen 10 en 12 en tussen 1 en 6. Onze moederdagmarathon is absoluut niet te missen. Michel Vanderfeesten coördineert het gebeuren vanuit de radiostudio en onze teams zijn weer op pad om moeder na moeder in de bloemetjes te zetten.

  Moeten we ook jouw moeder verrassen met een bezoekje en een bos bloemen, een flesje wijn, zwemtickets  of cadeaubonnen voor Erperheide of een andere waardevolle prijs? Laat het dan snel aan ons weten! Mail naam en adres van je moeder door naar: info@fmgoud.be of spreek eenvoudigweg jouw naam en de naam en het adres van je moeder in op ons antwoordapparaat: 011/60.61.71. Voeg ook een kort tekstje toe dat we kunnen voorlezen als we bij je moeder voor de deur staan. Laat snel wat van je horen. Wie weet overstelpen we ook jouw moeder op 9 mei met toffe cadeaus!

  Vertrouw dit jaar op de gouden radio voor alle moeders, FM Goud. FM Goud, in de ether op 107.7 en wereldwijd via www.fmgoud.be, wenst alle moeders een gouden Moederdag toe.

  Bron: FM Goud

 • ClubFM op Facebook !

  dyn007_small150_207_125_jpeg_2614491_dbc984dd4a5203affe67e2f7144923e2

  Ook bij ClubFM heeft Facebook, ondank verwoede pogingen van enkele medewerkers om het tegen te houden, z'n intrede gedaan.  Nu we dan toch "Facebookers" zijn, willen we natuurlijk zoveel mogelijk ClubFM-fans op onze pagina.  Ons toevoegen via DEZE LINK is dus de boodschap.  Je verneemt er als eerste wat er gebeurd bij ClubFM en af en toe kan je er ook in de prijzen vallen !

  www.radioclubfm.be

  Deze radio is te beluisteren over heel Vlaanderen op diverse frequenties. In Limburg o.a. in Bilzen,Hasselt,Tongeren & Sint-Truiden.

 • Stadsradio Peer bij FM Goud & Radio Holiday

  De laatste nieuwtjes uit Peer, de stem van het lokale verenigingsleven en de beste muziek ... dat is Stadsradio Peer. Laat uw oren spreken op de beste vrije radio's van Noord-Limburg.

  Nieuws op maat voor en door Perenaars, dat is elke zaterdag het motto tussen 13 en 14 uur.

  Met dit -voor ons land unieke- project kiest het Peerse Stadsbestuur voor de actualiteit tussen Dommel en Siberië, tussen Kleine en Grote-Brogel, tussen Wijchmaal-statie en Erperheide.

  Tel daarbij een flinke portie hits, tips en toppers, een leuke wedstrijd en de Peerse activiteitenagenda en dan weet u waar u aan toe bent op FM Goud en Radio Holiday.

  Niet twijfelen, laat je oren spreken met Stadsradio Peer! De presentatie is in handen van Michel Vanderfeesten en Riet Verheyen.

  Hij is sinds jaar en dag een bekende radiostem in Noord-Limburg en programmaleider van FM Goud. Zij verdiende haar sporen bij Radio 2 Limburg.

  Stem af op FM Goud (107,7 FM), Radio Holiday (106,6 FM) op zaterdag tussen 13 en 14 uur. Voor wie er niet genoeg van krijgt, wordt de uitzending herhaald op zondag tussen 12 en 13 uur en heel de week via deze website. www.stadsradiopeer.be

  promotie

 • Sport FM op de Bloesemfeesten Hoeselt !

  De lokale Radio uit Hoeselt Sport FM was live te gast in Romershoven-Hoeselt tijdens Bloesemfeesten April-2010 o.a presentatoren  Johnny Geurts en Wim Brepoels,... waren er bij...

  Bron: Sport FM Hoeselt

 • Faithless op de NR 1 in de 90's Top 100 bij Q-Music !

  "Insomnia" van Faithless is de nummer 1 geworden in de I Love The 90’s Top 100 van Q-music. De groep steekt daarmee 2 Unlimited en Snap voorbij die vorig jaar op respectievelijk 1 en 2 stonden met "No Limit" en "Rhythm Is A Dancer".

  Slechts één groep slaagt erin om méér dan twee keer voor te komen in de lijst en dat is Snap! Ze zijn driemaal te horen: op 3 met "Rhythm Is A Dancer", maar ook op 72 met "The First, The last Eternity" en op 92 met "The Power".

  Er staan meer Belgische producties in de lijst dan vorig jaar, dertien stuks in plaats van acht. Uitschieters zijn onder andere dance-acts 2 Fabiola, Milk Inc., Fiocco en er is ook één notering voor Clouseau. De I Love The 90's Top 100 ontsnapt ook niet aan het Wacko Jacko-effect, want "Black Or White" knalt binnen op nummer 29.

  De I Love The 90's Top 100 is een hitlijst van de honderd beste platen uit de jaren negentig die voor de tweede keer doorgaat naar aanleiding van het gelijknamige event dat  's avonds plaatsvindt in Ethias Arena Hasselt.

   

 • RADIO VRW TOP 100 van 80 !

  Zaterdag 1 mei is het zover ! De 2de editie van onze Top 100 van 80 bij radio VRW. We zijn momenteel druk bezig met de telling van de stemmen. Nog tot 10 april kunnen jullie stemmen door jullie favoriete 10 nummers door te geven via het invulformulier op de website. Staan de Simple Minds nog op nummer 1 met "Don't you (forget about me)" of wordt het een andere 80's-klassieker ? Het resultaat op 1 mei van 12 tot 20 uur (www.radiovrw.be).

  Bron: Johan Mommen (VRW)

  http://smaakvan80.skynetblogs.be


    • JOE FM ........... Rock & Lol Top 100 16/04/10

  blogImgRockNLol

  Op 16 april hoor je op JOE de meest uitbundige lijst ooit! De ROCK & LOL TOP 100! 100 meebrul rocksongs waar je écht vrolijk van wordt! Leen presenteert die vanaf 9u en ze blijft doorgaan ... tot de lol er af is!

  We kunnen er natuurlijk alleen maar een dagje ROCK & LOL van maken, als we een goede lijst hebben en daar mag jij voor zorgen! Klik hier en stuur ons je favorieten door en werk zo mee aan onze ROCK & LOL TOP 100!

  www.joefm.be