Popcorn City Summer Party @ Antwerpen !

Zaterdag vond de jaarlijkse Popcorn City Summer Party plaats aan het Sint-Annastrand in Antwerpen. Het weer zat mee en de feesttent, alsook de terrasruimte er rond, zaten afgeladen vol. Net als in de vorige edities zat de sfeer er meteen goed in.

De ene popcornhit na de andere knalde uit de luidsprekers, afgewisseld met de lekker klinkende Motown- en andere soul-swingers, was de dansvloer ononderbroken bezet tot drie uur 's morgens. Het publiek was ruim tevreden en ook Jan Van Deyck, de drijvende kracht achter het succesvolle radioprogramma "Popcorn City", blikt tevreden terug.

"Voor mij is dat het onomstotelijk bewijs dat lokale radio beluisterd wordt, als er tenminste gewerkt wordt aan de programma's", zegt Van Deyck. "Heel wat mensen stemmen wekelijks speciaal af op de lokale zender uit hun streek om te luisteren naar Popcorn City. We krijgen enorm veel respons. Wekelijks komen er ook steeds meer verzoekplaten binnen via onze website."

Popcorn City Summer Party bewees alvast dat popcorn oldies nog lang niet vergeten zijn. Het programma is reeds een half decennium, met succes, op een hele reeks radiostations in België en Nederland te horen. En... wereldwijd via de stream van divers internationale webradio's.

De makers bieden het populaire radioprogramma, dat één uur duurt, wekelijks gratis aan, aan alle Nederlandstalige radiostations. Mailen kan naar popcorncity@telenet.be .

bron: radiovisie

De commentaren zijn gesloten.