Familyradio Fm Goud als mediapartner van Miss Unigue !

FamilyRadio FM Goud mediapartner Miss Unique

Picture Heb je altijd al willen meedoen aan een missverkiezing, maar omwille van het niet voldoen aan verscheidene criteria de stap niet durven of kunnen zetten? Wel, dan is Miss Unique zeker iets voor jou, want ongeacht je lengte, gewicht, huidskleur, je rode haren en die vele sproetjes kan jij wel mee strijden voor het begeerde kroontje...

Bij deze missverkiezing wordt verder gekeken dan enkel de uiterlijke kenmerken, want elk persoon is uniek op haar manier. Een deelname aan Miss Unique is zeker geen vleeskeuring. Het is een verkiezing waar elk meisje tussen 16 en 25 jaar de kans krijgt om zich op persoonlijk vlak te ontplooien en een unieke ervaring op te doen. Bij Miss Unique draait het niet om de perfecte maten of sms-voting. Miss Unique is vooral gericht op de talenten en uitstraling van de kandidaten. De meisjes komen met een mooi prijzenpakket naar huis.

De verkiezing van Miss Unique is aan zijn derde editie toe. De halve finale zal plaatshebben op 13 november 2010 in de Eburonenhal in Tongeren (nieuwe locatie).

Schrijf je in via www.missunique.be voor de preselectie op zondag 5 september 2010 en misschien win jij het fel begeerde kroontje. Neem alvast een kijkje op de website en twijfel zeker niet aan jouw capaciteiten!

Miss Unique, ook dit jaar weer met de sympathieke steun van jouw FamilyRadio!

De commentaren zijn gesloten.