I Love The 80's 30 april 2011 !

Na de geslaagde eerste editie van vorig jaar, maakte Grenslandhallen – Ethias Arena vandaag bekend dat ‘I love the 80’s – The party’ in de toekomst naar het voorjaar verhuist. Op zaterdag 30 april 2011 wordt de Ethias Arena voor de tweede keer omgetoverd tot het mekka van de jaren tachtig. Voor deze tweede editie wist de organisatie niemand minder dan de Britse meidengroep Bananarama te strikken. 

‘I love the 80’s – The party’ vond vorig jaar voor het eerst plaats, in navolging van de succesvolle ‘I love the 90’s’-party’s. Op het podium stonden onder meer Rick Astley, Kim Wilde en het Amerikaanse Salt-n-Pepa. Met 10.000 enthousiaste bezoekers werd meteen beslist dat er een vervolg zou komen. Dat stond gepland op 13 november van dit jaar. “Deze datum bleek echter moeilijk in te passen in de agenda’s van vele artiesten, waardoor we hebben beslist om het evenement naar het voorjaar te verplaatsen”, vertelt Linda Manet, commercieel directeur van Ethias Arena. “We gaan opnieuw voor een ijzersterke line-up en willen alleen het beste voor onze bezoekers. Met Bananarama halen we alvast een eerste eighties-kanon naar Hasselt. Het zal opnieuw een feest van formaat worden.” 

Bananarama, gevormd door de twee jeugdvriendinnen Keren Woodward en Sarah Dalinn, waren met hun grote kapsels, versleten T-shirts en afgedragen spijkerbroeken echte eighties-stijliconen. Sinds 1988 staan ze vermeld in het Guinness book of World records als “Most successful all female Group”. Enkele van hun bekendste hits zijn: Venus, Cruel Summer, It Aint what you do (It’s The Way That You Do It) en Love In The First Degree.


 

‘I love the 80’s – The party’ vindt plaats op zaterdag 30 april 2011 in de Ethias Arena in Hasselt. Tickets kosten 32 euro excl. reservatie- en verzendingskosten en zijn verkrijgbaar via Media Markt, Essec of op www.ilovethe80s.be. Mensen die al een ticket kochten voor de aangekondigde editie op 13 november 2010 hoeven geen speciale actie te ondernemen. Hun ticket blijft gewoon geldig op zaterdag 30 april 2011.

 

De commentaren zijn gesloten.