• Thank God it's Weekend Mix op uw radio !

  thank god its weekend.gifDe Thank God It’s Weekend Mix (tgiwm) geeft middels de ‘lekkerste’ dance hits van vandaag en gisteren in een spetterende mix van één uur jouw weekend een extra (dans) impuls.

  "Jouw weekend wordt niks zonder de Thank God It’s Weekend Mix!”

  In de Thank God It's Weekend Mix is plaats voor de herkenbare dance van dit moment en van de afgelopen jaren. Liefst in de beste remix versie. DJ Mark Bieckmann speurt daarvoor wekelijks naar de beste nieuwe tracks. De Thank God It's Weekend Mix is 'Your Weekly Dance Update!'.

  Daarnaast maakt DJ Mark Bieckmann maandelijks een Thank God It's Weekend Dance Classics Mix. Hierin is alleen plaats voor de echte 'floor-fillers' uit de jaren 70 en 80.

  Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de Actuele Playlist per email inclusief de downloadlink van de die week uitgezonden Thank God It's Weekend Mix.
  Met regelmaat zul je ook een New Meets Old MashUp horen, waarbij een hit van vandaag harmonieus wordt gecombineerd met een hit van gisteren.

  Wil jij jouw favoriete nummer horen in de Thank God It’s Weekend Mix of Thank God It's Dance Classics Mix, verstuur je verzoek dan via deze site.

 • Vastelaovend Aan De Maaskant Live op Radio LRL

  lrl carnaval.jpgVanavond live via LRL de lokale radio van Lanaken zal de nieuwe cd Vastelaovend Aan De Maaskant Nr 19 worden voorgesteld met alle artiesten van de CD vanaf 19h33 in het Cultureel Centrum van Lanaken. de toegeng bedraagt 2,50 Euro. Topartiesten uit het Maaslandse carnaval zullen niet ontbreken zoals Juulke, De Aplollonaiskes,... Luister live mee via de stream van LRL. Surf naar www.lrl.fm

 • STU BRU was het nu 80,90 of 2000 ? Weekend

  Vandaag zaterdag 30 oktober, zondag 31 oktober en maandag 1 november dompelt Studio Brussel zichzelf en zijn luisteraars helemaal onder in de jaren 80, 90 en 2000. het wordt een volle driedaagse met het beste uit de voorbije dertig jaar rock en pop en dance.

  Elk van de drie dagen is er van 17.00 tot 20.00 uur telkens De strafste 40, respectievelijk van de jaren 80 (zaterdag), de jaren 90 (zondag) en de jaren 2000 (maandag). Die lijsten met de strafste artiesten of bands uit de betreffende decennia werden samengesteld op basis van een poll onder de luisteraars.

  Van 07.00 tot 17.00 uur is er elk uur chronologisch een geïllustreerd jaaroverzicht met de belangrijkste actualiteit van toen, en een round-up van wat dat jaar muzikaal te bieden had. Elk uur laten de dj’s ook een eendagsvlieg, een one-hit-wonder op de luisteraars los, één uit elk van die dertig jaar. 

  Daarnaast is er elk uur ook een onverwoestbare new wave classic. Er wordt ook met tickets gegooid voor Sinner’s Day, het grote eighties evenement, zondagavond in Hasselt.

  Op zaterdag presenteert Christophe Lambrecht tussen 17.00 en 20.00 uur De Strafste 40 van de Jaren 80 met de … strafste groepen en artiesten uit de jaren 80. Welke acts waren bepalend voor dat decennium? Bram Willems doet zondag hetzelfde voor de jaren 90 en Erika Van Tielen neemt maandag de jaren 2000 voor haar rekening.

  Nelles De Caluwé maakt daarna (20.00 tot 22.00 uur) telkens een gevarieerde selectie uit de stemformulieren die de luisteraars voor die Strafste 40 ingestuurd hebben.

  Bekijk HIER het aangepaste programmaschema.

 • FM Goud te gast op Halloween in Peer (Wijchmaal) !!!!!!

  Op zaterdag 30 oktober is er weer Halloween in Wijchmaal. voor de zestiende keer op rij is er de griezeltocht in de bossen van Wijchmaal. Vorig jaar namen meer dan 3.000 mensen aan de tocht deel.

  Om de allerkleinsten ook te laten meegriezelen organiseert Halloween Wijchmaal dit jaar ook een heuse kindernamiddag. De organisatie belooft een namiddag vol knutselen, griezelen,grimeren en koken. Als extra is er een tocht van één kilometer speciaal gemaakt voor de kids met leuke acts en griezelige leuke figuren. Dit voor kinderen van vier tot tien jaar.

  Voor veel meer informatie surf je naar www.halloweenwijchmaal.be.

  Naar jaarlijkse traditie is FamilyRadio FM Goud ook dit jaar weer van de partij. We zorgen voor muzikale animatie in de grote tent en roepen ter plekke de nummertjes af, want iedereen krijgt een volgnummer en vertrekken doen we in groepen van dertig à veertig personen.

  Nieuw dit jaar is dat wij vanaf 18u ook live uitzenden vanuit de tent aan het bosarboretum in Wijchmaal (aan de Diestersedijk).

   

 • LDG maakt reclamespot voor CV De Weerelt !

  LDG-soundsational.gifReclamejingles op maat. Surf snel naar www.ldg.be Stoer


  podcast

   

 • Weekendkix @ Radio VRW !

  weekendkix_0001.jpgZaterdagavond om 21 uur bij radio VRW. De aftrapuitzending van de gloednieuwe radioshow "WEEKENDKIX". Sex, drugs en rock'n'roll genoeg gehad op een zaterdagavond ? Probeer dan eens onze uitzending voor een andere kick. Van de makers achter "De smaak van 80" en "Dancefever" samen met de mafkezen van "Back2back".

  www.radiovrw.be

  bron: Johan Mommen

 • Radio 2 TOP 70 !

  Tijdens de herfstvakantie gaat Radio 2 terug naar de jaren zeventig van de vorige eeuw. Een hele week lang draait de publieke familiezender muziek uit dat decennium. Op 5 november wordt er afgesloten met de Top 70.

  Pop, disco, reggae, symfonische rock, kleinkunst, ... het hoorde allemaal bij de seventies en het komt allemaal nog eenmaal aan bod van 1 tot 5 november. De grote finale wordt gevormd door Top 70. Deze lijst wordt naar goede gewoonte bepaalt door de luisteraars. Wie meedoet, maakt kans op de nieuwe 'De Topcollectie 70 – deel 2' cd-box.

  Stemmen voor de Top 70 doe je HIER.

 • Stem nu en win !

  Nog een paar weken en het is zover: van 8 tot en met 13 november 2010 kan je voor het tweede jaar op rij luisteren naar de 'MNM1000', de lijst met de 1000 favoriete platen, helemaal door jullie gekozen! Stem nu en win een citytrip naar Barcelona!

  Op vrijdag 8 oktober gaf Peter Van de Veire het startsein voor de stemming tijdens de MNM1000 Kick-off. Kies nu jouw lievelingsplaten uit onze database of voeg je eigen keuzeplaten toe.

  >> KLIK HIER, STEM EN WIN EEN CITYTRIP NAAR BARCELONA

  Klik hier voor meer berichten over de MNM1000

  www.mnm.be


   

 • Disco City met presentatie !

  Het nieuwe syndicate programma Disco City moet nog van start gaan en toch is er al een wijziging gebeurd in het format. Eerst werd gemeld de inhoud puur nonstop zou worden, maar op vraag van meerdere radiostations, hebben de makers nu besloten om presentatie toe te voegen.

  Ondertussen is ook het jinglepakket klaar en staan de initiatiefnemers te popelen om van start te gaan. Begin november wordt de eerste aflevering verdeeld aan de deelnemende lokale radiozenders. Stations die het programma eveneens willen uitzenden, kunnen contact opnemen via info@discocity.be .

  Disco City is een twee uur durend programma met disco, soul en funk uit de jaren 70 en 80. Het programma onderscheidt zich van andere uitzendingen omdat elke aflevering manueel samengesteld en opgenomen wordt, in plaats van te kiezen voor een random computerlijst. .

  "Disco City is méér dan dat. Het programma heeft een hart en een ziel en houdt rekening met de wil van de luisteraar. Bij ons hoort men niet alleen de grootste hits, maar ook de vergeten discotheekknallers", aldus één van de heren achter dit project.

  Info:
 • De Hitlijsten van Viva FM !

  De Hitlijsten bij Viva Fm
  We draaien ze allemaal en helemaal
   

  DE LIMBURSE 40

  Dagelijks samengesteld door de luisteraars. Je hoort deze lijst elke werkdag van 18 tot 21u, op woensdag van 14 tot 17u. Deze lijst wordt dagelijks opnieuw samengesteld rekening houdend met het aantal stemmen van de luisteraars.

  Stemmen doe je hier

   

  DE MEGA 40

  De MEGA30 is een wekelijks twee uur durende Nederlandstalige hitlijst gebaseerd op de verkoop- en downloadcijfers in Nederland en Vlaanderen. Elke zondagmiddag van 12 tot 14u.

  Download deze lijst hier

   

  DE MEGA 30

  De MEGA40 is een wekelijks drie uur durende hitlijst gebaseerd op de verkoop- en downloadcijfers in Nederland en Vlaanderen. Elke zaterdagmiddag van 12 tot 15u.

  Download deze lijst hier

  www.vivafm.be

 • Sport op Maandag bij LRL !

  lrl klein.gif

  In ‘sport op maandag’ brengen we op maandag tussen 6 en 7 uur ’s avonds alle sportinfo uit Lanaken en omgeving.

  De prestaties van het afgelopen weekend van de Lanakense sporters en sportclubs komen hierin aan bod.

  Ook hoort u bij ons alle uitslagen uit de nationale en provinciale voetbalcompetities en een vooruitblik naar de volgende speeldag.

  Wekelijks doen we interviews i.v.m. sport in Lanaken.

  Ruben Claesen sluit het uur af met zijn wekelijkse column.

  Presentatie: Dominique Terwingen.

  www.lrl.fm

   

 • LRM nieuws !

  LRM komt naar je toe met de LRM Classic Hits Party!! Heb je iets te vieren en wil je dit doen met een spetterende megafuif? Of wil je liever iets kleiner? Een huwelijksfeest? Een bedrijfsparty? LRM biedt een totaal concept, afgestemd op jouw budget. Alle fuifhits uit de jaren '70, '80 en '90 die je hoort op LRM, zijn ook te horen op de LRM Classic Hits Party met DJ Tom de Groot! Maak van je party een echte knaller en boek de LRM Classic Hits Party nu. Bel voor meer info: 0479-84.42.10. of mail Nadine. Aarzel niet want DJ Tom de Groot staat garant voor een knalfuif!

  LRM zoekt sportmedewerkers! Ben jij sportief, ken je iets van sport en/of wil je jouw zondag op een leuke manier doorbrengen? Dan ben jij de geknipte man/vrouw voor ons. Om ons sportteam uit te breiden, is LRM op zoek naar mensen die op zondag (14-18 uur) tijd en zin hebben om op vrijwillige basis het sportnieuws te brengen. Ben je een verslaggever, technicus of blijf je liever achter de schermen en je ziet dit helemaal zitten? Mail dan Nadine en maak snel een afspraak.

   

  Nieuwe programma’s en stemmen op LRM! Vanaf deze week zal de programmering bij LRM er iets anders uitzien. Enkele programma’s verschuiven van plaats en bij “Het Maasland In De Spits” krijgt Rudi Grispen vanaf 1 november versterking van Peter de Graaff. Maar er komen ook nieuwe programma’s en presentatoren bij: vanaf 16 oktober neemt Wil Ankiewicz het roer van Johan over. Elke zaterdag tussen 10 en 12 uur brengt hij “Voor elk wat WILs”. Vanaf 17 oktober krijgt de zondag er twee nieuwelingen bij: Tussen 6 en 8  is er “De grote winkelwagenshow” met Peter Van Vlokhoven. ‘s Avonds tussen 20 en 22 uur hoort U de (Nederlandstalige) Mega30 met Ad Vlaminck. Vanaf 18 oktober zit Bennet Berx in het team van “De Goede Smaak”, waar hij elke maandag tussen 10 en 13 uur dit programma aan elkaar praat. Ook vanaf 18 oktober brengen Dominique Savelkoul & Roland Smeets “Soul Food Café” (18-20u). Vanaf 15 oktober (18-20u) is er “Poels Party” met Luc Pouls. In het weekend krijgt U het weer van Ruben Weytjens, vanaf 3 november komt weerman Andreas er dagelijks bij. Meer info over de nieuwe programmering vindt U snel op deze website.

  www.lrm.fm

 • Studio Brussel The Greatest Switch !

  Morgen, zaterdag 16 oktober gaat Studio Brussel in de derde editie van The Greatest Switch opnieuw op zoek naar de honderd beste danceplaten aller tijden volgens de luisteraars. Eigenlijk is de zoektocht al een paar weken bezig.

  De luisteraars van Studio Brussel mochten het lijstje met hun vijf favoriete dancenummers opsturen en op basis daarvan wordt The Greatest Switch samengesteld. Die wordt op 16.00 uur tot middernacht gepresenteerd door Ben Van Alboom en Stijn Maris. Die dag is er ook The Greatest Switch Party in Café d’Anvers en de CD-box The Greatest Switch 2010 ligt nu al in de winkel.

  Donderdag 14 oktober: het online stembureau van The Greatest Switch is dicht. Er wordt druk geteld aan de stemmen voor de derde editie van de top honderd van de beste danceplaten aller tijden volgens de luisteraars van Studio Brussel. Vorig jaar vroeg men de luisteraars voor de tweede keer om een top vijf van hun favoriete danceplaten in te sturen.

  Born Slippy van Underworld volgde zichzelf op als The Greatest Switch 2009. De Britse elektronicapioniers klopten, net als in 2008, The Man With the Red Face van Laurent Garnier. Vitalic vervolledigde met La Rock 01 het Greatest Switch-podium. The Prodigy en Daft Punk waren het best vertegenwoordigd in de top 100: beide acts stonden met vijf songs in The Greatest Switch.

  Daan was de beste Belg in de lijst: zijn Housewife stond op 16. Andere landgenoten in The Greatest Switch waren o.a. Goose, Thunderball, T99, Front 242, The Neon Judgement en The Subs. De volledige lijst van vorig jaar vindt u HIER

  En nu is er dus The Greatest Switch 2010. Morgen weten we of Underworld zijn koppositie heeft kunnen behouden (en of de Belgen het nog beter doen dan vorig jaar). Diezelfde zaterdag valt er ook echt te dansen, want in het Antwerpse Café d’Anvers vindt de derde The Greatest Switch Party plaats met Studio Brussel-deejays Jan Van Biesen en Ed & Kim. 

  Momenteel ligt ook de verzamelaar The Greatest Switch 2010 in de winkel: drie cd’s vol danceklassiekers van onder meer Moby, Front 242, Mr. Oizo, Tiga, Squarepusher en Plastikman.

  * The Greatest Switch: op zaterdag 16 oktober van 16.00 tot 24.00 uur
  * The Greatest Switch Party in Café d’Anvers in Antwerpen op 16 oktober.

  Dit artikel afdrukken

 • 30 jaar Radio VRW !

  Zaterdag 9 oktober was het verjaardagsfeestje in feestzaal De Meerche van Radio VRW uit Wellen. Alle (ex)medewerkers werden uitgenodigt voor een receptie,praatcafé (Villa VRW),optreden van Hanny D... en het RAW & VRW radiomuzeum , daarna werden de beentjes losgegooit op de VRW 30+ party tot in de vroege uurtjes...

  Foto's: Patrick Boes

  Bron: http://radiovrw.skynetblogs.be

  Untitled-1 copy.jpgIMG_4995.JPGIMG_4997.JPGIMG_4999.JPGIMG_5000.JPGIMG_5011.JPGIMG_5012.JPGIMG_5016.JPGIMG_5004.JPGIMG_5007.JPG

 • Radio 2 gaat terug naar de 70's !

  Stem voor de Top 70

  dansen

  Tijdens de herfstvakantie gaat Radio 2 terug naar de jaren 70! Een hele week lang draaien we muziek uit die tijd en op 5 november is er de Top 70!

   

  Pop, disco, reggae, symfonische rock, kleinkunst, ... het komt allemaal aan bod op voorwaarde dat het uit de jaren 70 komt!

  Kers op de muzikale Jaren 70 taart is de Top 70. Die krijg je te horen op vrijdag 5 november.

  En de inhoud van die Top, die bepaal jij naar goede gewoonte zelf. Wil je je favoriet horen op vrijdag 5 november? Breng dan nu meteen je stem uit!

  KLIK HIER EN STEM!

  (Schakel een eventuele popup-blokkering uit of je krijgt de speciale stempagina niet te zien!)

  En vergeet niet: wie stemt, maakt kans op de nieuwe 'De Topcollectie 70 – deel 2' cd-box.


   

 • Radio Benelux voor Congo !

  benelux-voor-congo.jpg

 • Limbolink in de prijzen gevallen !

  Het Belang van Limburg heeft met zijn multimediaal muziekproject Limbolink de internationale Crossmedia-wedstrijd gewonnen van WAN-IFRA, een wereldorganisatie van krantenuitgevers. Het nieuws werd bekendgemaakt op het congres Media Port in Hamburg.

  Deze editie van de Crossmedia-wedstrijd was goed voor 79 inzendingen van 58 mediahuizen uit 22 landen. De wedstrijd telde drie categorieën volgens krantenoplage. Limbolink won niet alleen de eigen categorie maar ook “overall” – dus over het algemeen.

  Limbolink maakt gebruik van internet, krant, televisie, radio, podcast en festivaloptredens. Op limbolink.be kan iedereen die muziek maakt audio, video, foto’s en nieuws opladen. De site omvat voorts blogs en recensies. Het Belang van Limburg publiceert iedere zaterdag een spin-off van de site.

  Om de maand kiest een jury een Groep van de maand, die een optreden krijgt in het programma Studio TVL van TV-Limburg, een concertopname voor vijf lokale radio’s en een optreden op een festival. Al meer dan vierduizend groepen en muzikanten zijn actief op het platform.

  “Een schitterend idee om zo’n specifiek platform voor een plaatselijke gemeenschap van muziekartiesten en fans te bouwen,” verklaart de jury in zijn commentaar. “Met eenvoudige middelen, maar groot effect. Dit concept is bijna perfect.” De WAN-IFRA profileert zich als de grootste krantenorganisatie ter wereld. Ze vertegenwoordigt 18.000 publicaties, 15.000 sites en meer dan 300 mediabedrijven in 120 landen. 

  Bericht: PUB


 • Nieuwe Radioshow "Disco City" !

  De Lage Landen zijn binnenkort een nieuw syndicated radioprogramma rijker. Vanaf november zal nieuwkomer Disco City zijn weg gaan zoeken in het radiolandschap.

  Disco City is een twee uur durend non-stop programma met disco, soul en funk uit de jaren 70 en 80. De twee initiatiefnemers zijn vakmensen die in de disco-periode beroepsmatig bezig waren met de muziektrends van toen.

  De eerste baatte een muziekwinkel uit die gespecialiseerd was in USA Import en 12 inch maxisingles. En hij was hoofdleverancier van heel wat deejays en discotheken. De man weet daardoor perfect welke disco dance-hits destijds 'in' waren. De tweede was jarenlang deejay in enkele toonaangevende discotheken en kent dus de smaak van het publiek.

  "Disco City onderscheidt zich van de hedendaagse radioprogramma's omdat elke aflevering manueel samengesteld en opgenomen wordt, in plaats van random een computerlijst af te dreunen", aldus het duo. "Disco City is méér dan dat. Het programma heeft een hart en een ziel en houdt rekening met de wil van de luisteraar. Bij ons hoort men niet alleen de grootste hits, maar ook de vergeten discotheekknallers".

  Radiostations die Disco City willen programmeren, mailen voor meer inlichtingen naar studio@discocity.be .

  website: www.discocity.be

   

 • I Love The 80's 30 april 2011 !

  Na de geslaagde eerste editie van vorig jaar, maakte Grenslandhallen – Ethias Arena vandaag bekend dat ‘I love the 80’s – The party’ in de toekomst naar het voorjaar verhuist. Op zaterdag 30 april 2011 wordt de Ethias Arena voor de tweede keer omgetoverd tot het mekka van de jaren tachtig. Voor deze tweede editie wist de organisatie niemand minder dan de Britse meidengroep Bananarama te strikken. 

  ‘I love the 80’s – The party’ vond vorig jaar voor het eerst plaats, in navolging van de succesvolle ‘I love the 90’s’-party’s. Op het podium stonden onder meer Rick Astley, Kim Wilde en het Amerikaanse Salt-n-Pepa. Met 10.000 enthousiaste bezoekers werd meteen beslist dat er een vervolg zou komen. Dat stond gepland op 13 november van dit jaar. “Deze datum bleek echter moeilijk in te passen in de agenda’s van vele artiesten, waardoor we hebben beslist om het evenement naar het voorjaar te verplaatsen”, vertelt Linda Manet, commercieel directeur van Ethias Arena. “We gaan opnieuw voor een ijzersterke line-up en willen alleen het beste voor onze bezoekers. Met Bananarama halen we alvast een eerste eighties-kanon naar Hasselt. Het zal opnieuw een feest van formaat worden.” 

  Bananarama, gevormd door de twee jeugdvriendinnen Keren Woodward en Sarah Dalinn, waren met hun grote kapsels, versleten T-shirts en afgedragen spijkerbroeken echte eighties-stijliconen. Sinds 1988 staan ze vermeld in het Guinness book of World records als “Most successful all female Group”. Enkele van hun bekendste hits zijn: Venus, Cruel Summer, It Aint what you do (It’s The Way That You Do It) en Love In The First Degree.


   

  ‘I love the 80’s – The party’ vindt plaats op zaterdag 30 april 2011 in de Ethias Arena in Hasselt. Tickets kosten 32 euro excl. reservatie- en verzendingskosten en zijn verkrijgbaar via Media Markt, Essec of op www.ilovethe80s.be. Mensen die al een ticket kochten voor de aangekondigde editie op 13 november 2010 hoeven geen speciale actie te ondernemen. Hun ticket blijft gewoon geldig op zaterdag 30 april 2011.

   

 • MNM zoekt figuranten !

  MNM heeft goed nieuws voor luisteraars die altijd al gedroomd hebben om te figureren in een televisiespot van hun favoriete radiostation.

  Op zaterdag 16 oktober organiseert het productiehuis Monodot de filmopnamen van een nieuw spotje voor MNM. Hiervoor is de jongerenzender op zoek naar een veertigtal figuranten tussen de 22 en 50 jaar. Wie mee wil werken aan de opnamen kan een mailtje sturen naar mnm@monodot.be.

  Belangrijke gegevens mogen niet ontbreken zoals naam, leeftijd, contactadressen en een recente foto. Personen die willen figureren moeten zich op zaterdag 16 oktober gedurende een hele dag kunnen vrijmaken.

  Uiterlijk op 13 oktober krijgen de geselecteerden te horen of ze in het profiel van de figuratie passen en waar en wanneer ze verwacht worden. Noteer even dat het een lange draaidag zal worden (van ongeveer 07.00 tot 20.00 uur) en dat de opnamen in Brussel of Antwerpen plaatsvinden.

  Niet onbelangrijk is dat elke figurant kan rekenen op een vergoeding van vijftig euro op het einde van de draaidag. Er wordt ook gezorgd voor lekker eten om hongerige magen te spijzen.

 • Filip Verstraete heeft Abraham gezien !

  NU vrijdag zal het programma “Het Limburgs Pretkaffee” zijn reputatie helemaal waarmaken. Het wekelijks “prettig gestoorde” programma voor “prettig gestoorde luisteraars” wordt helemaal in de stijl van “ABRAHAM” aangepast. Gastheer Filip Verstraete bereikte afgelopen week de prettig gestoorde status van “Abraham” met zijn verjaardag !!!

  Niet alleen de muziek maar ook zijn kledij is er vrijdagavond op aangepast. In de wandelgangen van VRW heeft Pat Van Iersel, Filip Verstraete reeds betrapt  (zie foto) toen hij zijn OUTFIT voor vrijdagavond aan het uitkiezen was ! Ze is niet volledig maar zo heb je al een idee wat voor zotte toestand je mag verwachten !

  NU vrijdag dus, tussen 22 en 24 uur, het zotste programma op de fm-band  bij  Radio VRW !

  Alvast veel luisterplezier !!!!!! stream www.radiovrw.be of regio Wellen-Borgloon 104.9fm

  bron: http://radiowellen.skynetblogs.be

  ph abraham.jpg • Radionieuws melden !

  Twee jaar lang verzorgen we het laatste nieuws over Lokale Radio's,Ketens,Nationale zenders,Webradio's,...

  Heb jij ook wat te melden: Radionieuws - programma's,dj's,zendschema,speciale gasten,foto's,event's,...

  internet_radio.jpg

  Een adres mail krisvanrusselt35@hotmail.com

  Alle info zal verschijnen op deze blog die maandelijks meer dan 800 bezoekers telt.

  http://krisvanrusselt.skynetblogs.be

   

   

 • Radio VRW is jarig !

  vrw30-jaar-9-okt-2010-voor-website.jpgpodcast

  Radio VRW is jarig en mag 30 kaarsjes uitblazen. Zaterdag 9 oktober 2010 vanaf 21h is er een receptie voor zowel medewerkers van vroeger en nu met een tentoonstelling van 30 jaar Radio VRW en een praatcafé,... Vanaf 22h start de 30 + verjaardagsparty met DJ John Jones & Gwen. De beste hits uit de 60's,70's,80's,... zullen weer voorbij komen. De inkom bedraagt 5 euro. Luister naar de promo klik op Podcast.

  www.radiovrw.be & http://radiowellen.skynetblogs.be

   

 • De Nr 1 uit De Mega 40 !

  mega40logointro (200 x 121).jpg

  Vanaf heden krijg je wekelijks de NR 1 van de Mega 40. De populaire hitlijst uit Vlaanderen en Nederland. Wil je deze lijst uitzenden op uw radiostation. Meer info kan je vinden op de website. www.mega40.eu

  Limburgse radiostations: Radio Lorali (Herk-De Stad),Viva fm (Hasselt),Radio Holiday (Peer),Radio LRL (Lanaken),...

   

  Deze week nieuw op NR1= Mohombi - Bumby Ride

   


 • Lokale Radio Lanaken is op zoek naar !

  LRL.jpg

  Ben je radiomaker in hart en nieren? Of heb je geen ervaring maar spreekt LRL jou wel aan?

  Wij zijn steeds op zoek naar programmamakers, nieuwslezers, reporters (sport, politiek, cultuur,...) reclameverkopers enz.

  Laat het ons weten via het contactformulier.

  www.lrl.fm

 • Workshop Radio door Wim Oosterlinck !

  Hou je van Wim Oosterlinck, of zap je liever weg als hij op de radio komt? De man die in 2005 aan de haal ging met de trofee van 'Radiopersoonlijkheid' is uiteraard wel een typevoorbeeld van personality op radio.

  Steeds vaker draaien radioprogramma’s (en zelfs zenders) rond persoonlijkheden, en dat vereist een aantal extra vaardigheden. Wim Oosterlinck, boegbeeld van Q-music en ex VRT-presentator geeft tijdens een sessie op 12 oktober aanstaande een aantal tips en tricks om je persoonlijkheid mee te geven met de radiogolven.

  De deelnameprijs voor deze workshop bedraagt 25,00 euro (korting voor -21 jaar). Er wordt om 19.30 uur begonnen en geëindigd om 22.00 uur. Je moet er voor naar Mechelen want de workshop gaat door in de radiostudio's Supo van de Katholieke Hogeschool. Campus De Ham, 2de verdieping, Raghenoplein 21 bis. Inschrijven via contact@radiocentrum.be