• De Aprés-ski Top 40 @ MNM !

  Bij MNM begint de nieuwe sneeuwvakantie morgen al, bijkbaar was de nood hoog om een heuse après-ski top te houden. De publieke hitzender besloot daarop een complete MNM Skiweek te organiseren.

  Donderdagochtend vroeg luisteraar David uit Leuven om “Boven op de berg” nog eens te draaien omdat hij altijd 'geweldig goed gezind wordt' van dat liedje. De man draaide het liedje zelfs elke dag in zijn magazijn op het werk. Begin 2010 liet Peter Van de Veire het nummer inderdaad vaak in zijn ochtendshow horen, dit met carnaval in het vooruitzicht.

  Volgens de presentator is dit de perfecte après-ski muziek. Toen donderdag de Leuvenaar belde met de vraag of het misschien mogelijk was om een Top 100 van après-ski liedjes te draaien, keken Peter en Eva eerst verrast op van het aantal. Waarop de luisteraar zich haastte om te melden dat “een top 50 of top 30 ook goed was". Er werd besloten om te overleggen met de grote baas van MNM.


  Vrijdagochtend om 06.50 uur hadden Peter en Eva dan plots bijzonder goed nieuws te melden: "We hebben de baas overtuigd, aanstaande vrijdag gaan we een Top 40 après-ski hits draaien, er kom zelfs een speciale après-ski dj op bezoek, maar wie het wordt, blijft nog even onbekend".

  Intussen zoekt MNM uit welke skioorden er hot zijn, hoe zo’n skireis betaalbaar blijft en waar de MNM-dj’s graag gaan skiën. Voor de luisteraars zijn er vanaf mogen skiverblijven te winnen. De uiteindelijke Ski Party Top 40 wordt uitgezonden op 4 februari in De Avondshow (16.00-19.00 uur) met Dave Peters. Stemmen doe je HIER.

  www.mnm.be

 • LRL de carnavaltoer op !

  bannerwelkominlimburgalgemeen.jpg

  Lanaken en Maastricht hebben heel wat artiesten die goede muziek maken in hun eigen dialect.

  LRL steunt deze regionale artiesten en draait elke avond hun muziek. Kom even op adem met deze leuke mix van gezellige dialectplaten uit de wijde omgeving.

  Luister elke werkdag tussen 19u en 20u en geniet van muziek in jouw dialect.

  Ook de carnavalliefhebbers komen hier aan hun trekken tijdens het carnavalsseizoen.

   

   

 • Club FM gaat legendarische hitlijst uitzenden !

  Club FM gaat binnenkort een legendarische hitlijst afstoffen en uitzenden, maar daar leest u zondag alles over. Luister HIER alvast naar de promospot (met het van Contact geleende dolfijn geluidje). En als je op 'More tracks by familyradio' klikt (zelfde pagina), hoor je nog een stukje Erik Vink op Hitradio Contact Brussel in de 80’s. Tot slot even melden dat ex Contact dj Didier Van Malder tegenwoordig te horen is bij Club FM (vanuit het Oost-Vlaamse Eeklo). Iedere voormiddag tussen 09.00 en 12.00 uur.

  images.jpg

 • Lokale Radio Maaseik marathonuitzending !

  'Een lokale radio moét en zal de binding met z'n eigen regio immer en altijd voorop stellen'. Dat lijkt het erg te waarderen motto van LRM, de lokale zender voor Maaseik. Dat dit gebeurt via een enquête waarbij gespeurd wordt naar de lokale Man, Vrouw, Gebeurtenis, Ondernemer, Vereniging, etc.... van het jaar is daarbij ook nog eens origineel en gedurfd.

  Iedere deelnemer kon slechts één keer stemmen in zeven categorieën. Na telling van alle ingevulde vragenlijsten werd uit elke categorie een top 10 gedistilleerd, waarna de uiteindelijke volgorde werd bepaald. De shortlists staan op dit moment nog steeds online, kjken kan hier. Op zondag 30 januari worden alle winnaars bekend gemaakt via een speciale uitzending.

  ALLE WINNAARS IN EEN UITZENDING

  De stemmen zijn geteld, de winnaars van de enquête van LRM bekend en dus wordt het tijd om het één en ander op rij te zetten. Acht uur lang worden de winnaars (lees: goud, zilver en brons) aan het woord gelaten in de marathonuitzending rond deze LRM 'bevraging'.

  Maar ook het muzikale krijgt een prominente plaats. Zo is er ieder uur tijd voor andere live muziek. Om 10.00 uur mogen de Häörepeart uit Nieuwstadt openen. Om 11.00 uur is het de beurt een heus koor 'octetnog' uit Grevenbicht. Tussen 12.00 en 13.00 uur treedt Wammeseurke op met onder andere de nieuwe prins. Maar er is ook muziek van neet sjoen mer hel en een buut van Bas van Neer.

  Na 13 uur gaat LRM verder met Mo'Jones, Calien Eurlings, Ruud Appelhof, Eyes of Ruby om er dan een muzikaal punt te zetten tussen 17.00 en 18.00 uur met Sunsofa.

  * LRM is te beluisteren via de 107.6 MHz vanuit Maaseik en via 105.1 MHZ de vanuit Kinrooi.

 • Lokale Radio Lanaken (LRL) zoekt !

  reporter.jpgwww.lrl.fm

  Kriebelt de radiomicrobe bij jou ook? Wil jij medewerker worden van LRL en zo ons team versterken?

  Momenteel zijn wij dringend op zoek naar:
  * reclameverkoper m/v
  * reporters m/v

  Reageer hier.

 • Nieuw Radioprogramma : Star Country !

  "Star Country" is een nieuw ‘soort’ radioprogramma voor Vlaanderen, dat vanaf deze maand alvast op enkele lokale zenders te beluisteren is. De naam van de uitzending dekt volkomen de lading. Weliswaar eentje die nog vrij onbekend is ten lande...

  Het programma duurt twee uur en steekt vol items. Er is telkens een biografie over een bepaalde groep of solo artiest, in Country Café wordt de luisteraard verteld waar er country optredens zijn, er Line dance kliniks te volgen zijn. De Top 10 van het Amerikaanse muziekvakblad Billboard ontbreekt niet en de populairste dansen van het moment worden op een rijtje gezet.. 

  Benny Baeten, de bedenker van het programma: “Het is de bedoeling om één grote familie te maken via deze uitzending en om contacten samen te brengen met country minded vrienden, zo is er ook via Facebook een connect en start er kortelings een website.”

  “Oorspronkelijk was er het idee om dit programma nationaal te laten lopen op diverse radio's in Vlaanderen. Er bleek helaas ook tegenwind omdat het genre niet erg bekend is. Zowel luisteraars als radiozenders schatten dit verkeerd. Gelukkig zijn er toch nog radiozenders die er een andere mening op na houden. Per slot van rekening kan een hit net zo goed een country nummer zijn”.

  Een lijst van alle radiostations die “Star Country” uitzenden, en dat zijn er toch al een dozijn, vindt je HIER. Radiostations die interesse hebben om dit programma eveneens uit te zenden kunnen mailen naar starcountry@countrymuziek.be .

 • Golden Memories Party Radio VRW !

  Radio VRW zal voor de 19 de keer hun Golden Memories Party organiseren in Sporthal De Bloken. Wees er ook dit jaar weer bij... op zaterdag 5 februari 2011 ! met de Bobby Setter Band & de grootste Oldies party van Limburg.

  Kaarten kan je reeds bestellen via www.radiovrw.be

  gmp2011---web.jpg

   

 • De Valentijn Top 100 @ FamilyRadio FM Goud !

  Op zondag 13 februari, de dag voor valentijn, pakt jouw FamilyRadio FM Goud weer uit met de 100 meest romantische platen ooit gemaakt! Vanaf 12 uur hoor je de Valentijn top 100 aller tijden. De lijst kan je hier binnenkort bekijken. En je kent ons hè? Er zijn weer schitterende prijzen te winnen!

  Dankzij restaurant Den Omweg in Neerpelt mogen we 5 koppels gelukkig maken. Zij krijgen een heerlijk valentijnsmenu aangeboden t.w.v. 63,85 EUR per koppel. De waardebonnen zijn geldig tot en met 14 maart. Je moet vooraf enkel even doorgeven wanneer je met partner langskomt.

  Het menu bestaat uit:

  • Hapjesaperitief
  • Intiem onderonsje van kaas- en garnaalkroketjes
  • Minestronesoep
  • Steak of kabeljauwhaasje, hand in hand pootje badend in een saus van provencaalse verliefdheid
  • Wegsmeltende chocoladedroom (chocoladedroom)


  Krijg je ook al het water in de mond? Stem dan op 13 februari af op je FamilyRadio en win!

  www.fmgoud.be

  9367720.png

 • Op de Skie met Q-music !

  Q-music(nieuwlogo).jpg

  De Belgische band Hooverphonic en de Zweeds-Congolese zanger Mohombi gaan begin februari skiën met Q-music. Dat maakte Q-dj Carl Schmitz gisterochtend bekend bij Ornelis & Rogiers.

  Hooverphonic en Mohombi zullen met veertig Q-luisteraars in het Oostenrijkse Zell Am See verblijven en er een exclusieve snowcase geven. 

  Elk jaar trekt Carl Schmitz met een aantal luisteraars naar Zell-Am- See.  Hij maakt er een week lang, vanop een berg, live radio tussen 14.00 en 16.00 uur. Op maandag 31 januari geven Hoovephonic en Mohombi een onvergetelijk optreden in de sneeuw.

  Tot en met donderdag 27 januari kunnen luisteraars elke dag bij Carl een duoticket winnen voor de snowcase van Hooverphonic en Mohombi.  Een week skiën met de Q-crew krijgen ze er bovenop.  

  De winnaars moeten snel hun koffers pakken, want op zaterdag 29 januari vertrekt de Q-bus al naar Zell-Am-See. Op zaterdag 5 februari keert men terug.     

  * Carl Schmitz, elke weekdag tussen 14.00 en 16.00 uur bij Q-music.

  Info:
 • Disco City & PopCorn City blijven populair !

  Het recent opgestarte syndicated programma Disco City weet langzaam maar zeker meer en meer radiostations te overtuigen. Ook Thals FM uit Herentals kon nu toegevoegd worden aan de zenderlijst, terwijl er nog gesprekken aan de gang zijn met diverse andere stations.

  Bij Thals FM kunnen de disco-liefhebbers alvast luisteren op zaterdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur. Het programma wordt nu al uitgezonden door zeven Vlaamse lokale radiostations. 

  Hun luisteraars kunnen wekelijks afstemmen op een twee uur durend radioprogramma, boordevol Disco, Soul en Funk, met niet alleen discomuziek uit de hitlijsten, maar ook met tal van populaire USA-import discotheek-hits. 

  De uitzendlijst van alle deelnemende radiostations, en de exacte uitzendtijden vindt u HIER. Geïnteresseerden om Disco City eveneens uit te zenden, kunnen mailen naar info@discocity.be .

  Van dezelfde makers is er ook Popcorn City, dat ondertussen aan zijn zevende jaargang begonnen is. Ook hier hebben zich weer enkele nieuwe stations aangemeld. Net over de landsgrens met Nederland, is Terneuzen FM erbij gekomen en in eigen land hebben beide Trudo FM- zenders, in Sint Truiden en Borgloon toegezegd.

  Info:
 • Topradio heeft nieuwe studio !

  logotopradio.gif

  TOPradio dat via talrijke frequenties grote delen van Vlaanderen bestrijkt, begint het jaar op een stevige wijze. Een kersverse werkomgeving moet het de medewerkers aangenaam vertoeven maken.

  Ochtendpresentator Geert De Meyer start dan in een totaal herschikte studio. Tijdens het voorbije weekend bewogen de techniekers hemel en aarde om de verhuis naar de benedenverdieping in de Nekkersput te Gent af te ronden. 

  Programmaleider Joeri Beaumont draaide onder zijn pseudoniem Dr Funk in the Big Afternoon Party proef. Een hightech livestudio met moderne digitale apparatuur, inclusief een Neumannmicro, de Rolls Royce onder de microfoons met een warme klank, zal de DJ’s en de luisteraar zeker bekoren.

  Info:

 • Studentenradio Antwerpen is opzoek naar !

  studentenradioantwerpen.jpg
  Studentenradio Antwerpen begint op 5 maart aanstaande met uitzenden, maar heeft nog geen website. Onoverkomelijk, is dit niet ... want men is op zoek naar iemand die hen daarbij kan helpen.

  Om de ploeg te vervolledigen zijn ze in de Sinjorenstad dus nog op zoek naar een enthousiaste webdesigner/webmaster die het leuk vindt om de website van de studentenradio te beheren. Het verzorgen van de content en grafische opmaak behoort uiteraard tot één van de belangrijkste taken. Deel uitmaken van een hele jonge, toffe ploeg, hoort er geheel gratis bij!

  Voel jij je geroepen? Stuur dan een mailtje naar Sharon@studentenradioantwerpen.be met een korte motivatie.

 • Party Planner @ Radio VRD !

  Zaterdag is Wout Van Hout weer te beluisteren bij Radio VRD (Diepenbeek).

  Wat gebeurde er op 15 januari in het verleden?
  Een overzicht van de fuiven in omgeving (en soms iets verder)
  Oostenrijker haalt geld van zijn rekening hoewel hij al overleden is
  Welke bekende Vlamingen zijn jarig?

  Je hoort het weer in een nieuwe edite van Party Planner op zaterdag van 17 tot 19u

  Hieronder alvast de playlist voor zaterdag

  17 u

  1. CB Milton – It’s A Loving Thing (1994)
  2. Bee Gees – You Should Be Dancing (1976)
  3. Gorillaz – Doncamatic (2010)
  4. Dandy Warhols – Horny As A Dandy (2006)
  5. Go West – We Close Our Eyes (1985)
  6. Jaydee – Plastic Dreams (1993)
  7. Armin van Buuren – Not Giving Up On Love (2010)
  8. Ultra Naté – Automatic (2007)
  9. Pointer Sisters – Jump (1983)
  10. Newton – Skyhigh (1995)
  11. Masters At Work – Work (2003)
  12. Example – Kick Starts (2010)
  13. Niels Van Gogh – Doppelgänger (1999)
  14. Shakira – Objection (2002)
  15. Hall & Oates – I Can’t Go For That (1981)

  18 u

  1. Meco – Star Wars Title Theme (1977)
  2. Jam – Just Be Yourself (2006)
  3. Pitbull – Hey Baby (2010)
  4. Diana Ross – Why Do Fool Falls In Love (1981)
  5. Destiny’s Child – Bootylicious (2001)
  6. Guru Josh – Infinity (1990)
  7. Mason – Runaway (2010)
  8. Jean Claude Ades – Vallée Des Larmes (2010)
  9. Prince – Sign Of The Times (1987)
  10. Human League – Love Action (1981)
  11. Delirium Feat Leigh Nash – Innocente (2001)
  12. Swedish House Maffia – Miami 2 Ibiza (2010)
  13. Kraze – The Party (1988)
  14. Absolom – Where (1998)
  15. Outhere Brothers – Don’t Stop (1994)


 • Dialecten-muziek @ LRL !

  Lanaken en Maastricht hebben heel wat artiesten die goede muziek maken in hun eigen dialect.

  LRL steunt deze regionale artiesten en draait elke avond hun muziek. Kom even op adem met deze leuke mix van gezellige dialectplaten uit de wijde omgeving.

  Luister elke werkdag tussen 19u en 20u en geniet van muziek in jouw dialect.

  Ook de carnavalliefhebbers komen hier aan hun trekken tijdens het seizoen.

  Vanaf volgende week starten we met het wekelijkse item "de artiest van de week".

  In de eerste week hebben we elke werkdag Jordy Swillens op bezoek tussen 19 en 20 uur.

  www.lrl.fm

 • Trudo FM !

  logo-trudo-fm-white.png

  Op zondag 9 januari is Trudo Fm gestart met gepresenteerde programma's. Na een maand van stilzwijgen zullen de eerste stemmen jullie vergezellen.

   

  Doorheen de komende weken zullen geleidelijk aan nieuwe programma's geintroduceerd worden. Hou de programmatie op de website in het oog om te weten welke programma's jullie mogen verwachten.

   

  Nu zondag krijg je tussen 12-13 Stationmanager Tim die Trudo Fm zal inleiden. Om 13 uur kan je luisteren naar Davy en Gerry en na 15 uur nemen Maja en Vink de microfoon over. Nog in de programmatie vinden we Peter Van Dam terug met het dagelijkse programma MannekePop tussen 18 & 19h, Davy Peleman met de film info in Het Witte Doek, truienaar Stef De Jong vinden we terug op zaterdag, Gunnar Walrave op zondag voormiddag,...

   

  Reageren op de uitzendingen kan steeds via info@trudofm.be. Tijdens de liveprogramma's kan je ook in contact treden met de studio via telefoon 011/67 43 85, é-mail studio@trudofm.be, en via Windows Live Messenger msn@trudofm.be.

   

  Meer info: www.trudofm.be

  Maandag

   

  00 - 07 : Non Stop

  07 - 09 : Carlo Vermeulen (Vanaf 17/01)

  09 - 12 : Non Stop

  12 - 13 : Tim Dehaen

  13 - 16 : Non Stop

  16 - 18 : De spits

  18 - 19 : Manneke Pop

  19 - 00 : Non Stop

   

  Dinsdag

   

  00 - 07 : Non Stop

  07 - 09 : Carlo Vermeulen (Vanaf 17/01)

  09 - 12 : Non Stop

  12 - 13 : Tim Dehaen

  13 - 16 : Non Stop

  16 - 18 : De spits

  18 - 19 : Manneke Pop

  19 - 00 : Non Stop

   

  Woensdag

   

  00 - 07 : Non Stop

  07 - 09 : Carlo Vermeulen (Vanaf 17/01)

  09 - 12 : Non Stop

  12 - 13 : Tim Dehaen

  13 - 16 : Non Stop

  16 - 18 : De spits

  18 - 19 : Manneke Pop

  19 - 00 : Non Stop

   

  Donderdag

   

  00 - 07 : Non Stop

  07 - 09 : Carlo Vermeulen (Vanaf 17/01)

  09 - 12 : Non Stop

  12 - 13 : Tim Dehaen

  13 - 16 : Non Stop

  16 - 18 : De spits

  18 - 19 : Manneke Pop

  19 - 00 : Non Stop

   

  Vrijdag

   

  00 - 07 : Non Stop

  07 - 09 : Carlo Vermeulen (Vanaf 17/01)

  09 - 12 : Non Stop

  12 - 13 : Tim Dehaen

  13 - 16 : Non Stop

  16 - 18 : De spits

  18 - 19 : Manneke Pop

  19 - 00 : Tim & Joris

   

  Zaterdag

   

  00 - 09 : Non Stop

  09 - 11 : Stef De Jong

  11 - 13 : Tim

  13 - 19 : Trudo Fm Weekend

  19 - 22 : Laurens

   

  Zondag

   

  00 - 10 : Non Stop

  10 - 12 : Jouw Radiotoesttel herbeleeft met Gunnar Walrave

  12 - 13 : Het Witte Doek met Davy Peleman

  13 - 15 : Gerry & Dave

  15 - 18 : Maja & Vinck

  18 - 00 : Non Stop

   

   

   

 • Radio Benelux kiest voor Disco City !

  DiscoCityLogo.jpg

  Dat heel wat mensen nog steeds houden van de disco-muziek die dik dertig jaar geleden 'hot' was, is ook de mensen van Radio Benelux in Paal-Beringen niet ontgaan.

  Wie disco zegt, denkt Disco City en bijgevolg koos ook Radio Benelux resoluut voor dit nog vrij jonge syndicated programma dat voortaan elke zaterdagavond twee uur lang de radiogolven in Paal-Beringen zal kleuren.

  In Disco City hoor je de dikste discohits van toen én de echte floorfillers die in de seventies en de vroege eighties gedraaid werden in toonaangevende discotheken. Radiostations die Disco City ook willen programmeren, kunnen meer info krijgen op info@discocity.be .

  Het programma komt uit dezelfde stal waar ook Popcorn City vandaan, dat in 2011aan zijn zevende jaargang begonnen is. Binnen enkele weken wordt aflevering 300 gevierd.

  www.discocity.be

 • Radio 2: Muziekcafé !

  Vanaf , 7 januari verwelkomt David Van Ooteghem elke vrijdagavond vijf Vlaamse artiesten in Het Muziekcafé. Hij verrast zijn gasten, hangt er gezellig mee aan de toog en laat hen zingen, dansen en quizzen. Het café is de setting voor dit nieuwe liedjesprogramma dat helemaal focust op de muziek van bij ons.

  Het Muziekcafé zette in de eerste uitzending zijn deuren open voor Christoff, Bart Kaell, Wim Leys en Charlotte Thierssen. Zij mogen een verzoek aanvragen aan huis-dj Albrecht Wauters. Maar David verrast zijn gasten ook elke week of laat hen iemand anders verrassen.

  AMBIANCE EN VERRASSINGEN

  Echte cafépraat moeten de luisteraars niet verwachten, maar elke week hangt David met één van zijn gasten aan de toog voor een intiem gesprek. Vanavond mag Bart Kaell zijn ziel blootleggen aan luisterend Vlaanderen. Maar de artiesten van Het Muziekcafé moeten uiteraard ook zingen en niet alleen hun eigen repertoire. Karaoke dus en dat is altijd goed voor leuke radio.

  David Van Ooteghem (foto) reikt verder elke week de wisselbeker uit: twee artiesten spelen samen met een fan een spannende quiz en de winnaar krijgt voor één week de wisselbeker. Elke vraag is opgehangen aan een liedje van bij ons of een Vlaamse artiest. Het Muziekcafé nodigt ook elke week een artiest uit die Vlaanderen wat vergeten lijkt.

  CAFEBAAS DAVID
  David Van Ooteghem presenteerde bij Radio 2 Oost- Vlaanderen Middagpost en Avondpost, later kwam De Vliegende Vlaming en afgelopen zomer deed hij Avondpost Zomer en Bestemming Onbekend. Momenteel presenteert hij op zondagmiddag Naast de Kwestie. Nu kan hij er stevig invliegen en mag hij het weekend feestelijk inzetten. En daar kijkt hij enorm naar uit:

  “ Ik heb al heel wat programma’s mogen presenteren, meestal met een link naar de actualiteit. Ik vind het daarom wel tof dat ik nu op een plezierige, onbezonnen manier de motor mag zijn om voor Radio 2 het weekend op gang te trekken. Het Muziekcafé is een programma dat van bij de eerste klanken meteen sfeer brengt.”

  VERDER DANSEN IN TWEE DANSDANT

  Albrecht Wauters (foto), de huis-dj van Het Muziekcafé, speelt ook na 20.00 uur nog heel dansbare muziek. In Twee Dansant komen alle danskrakers van de jaren zestig tot nu aan bod. Een programma voor al wie zijn klassiekers kent en zich nog jong van hart en benen voelt.

  Het programma is ook opgebouwd zoals een echte T-dansant van vroeger. Er worden dus al eens drie stevige plakkers na elkaar gedraaid, maar even goed een swingende jive of een hinkstap springende hucklebuck. En elke week een stevige portie rock ’n roll. Maar Albrecht draait ook muziek uit de periode van de new wave, new beat en andere populaire rages. Als het maar om te dansen is.

 • Radio 2 : Win tickets voor een reis !

  r2_logo_nav.gif

   

  Ieder jaar trekt Radio 2 op reis met een groep luisteraars. Dit jaar trekken we naar Sri Lanka. En jij kan mee! Speel mee en win je ticket voor twee!

   

  Van maandag 3 januari tot vrijdag 16 januari kan je elke dag meespelen en winnen! Luisteren naar onder meer De Madammen is de boodschap!

  Wie zich samen met zijn vrienden registreert op radio2.be, vergroot zijn winstkansen. Want als je meespeelt, wordt een van je vrienden opgebeld als hulplijn. Registreer je dus HIER!

  Het mooiste eiland ter wereld

  Sri Lanka is het mooiste eiland ter wereld, althans als we Marco Polo mogen geloven. Van 2 tot en met 10 april sturen Radio 2 en Neckermann een groep luisteraars naar de Indische Oceaan om deze uitspraak te testen op haar waarheidsgehalte.

  Op de checklist staan: idyllische stranden, het hooggebergte in het binnenland met Britse koloniale gebouwen en theeplantages, indrukwekkende boedhabeelden en restanten van de eeuwenoude cultuur. En olifanten, natuurlijk!

  Meer informatie vind je op de reiswijzer van Neckermann.

  Speel ook hier mee!

  Maar dat is nog niet alles!! Ook hier op de site (www.radio2.b & www.demadammen.be) kan je je plekje winnen voor deze unieke reis!

  Op onze website hebben we de foto's van 7 beroemde olifanten verstopt. En bij elke foto staat een cijfer.

  Zoek de 7 olifanten, noteer het cijfer en zet op wedstrijdformulier het juiste nummer bij elke olifant!

  Klik HIER om je kans te wagen!

  Veel succes!

   

 • Lokale Radio Lanaken (LRL) stelt de Carnaval TOP 111 voor !

  LRL stelt eenmaal per jaar een lijst van de 111 beste carnavalsnummers samen.
  Hierbij kunnen de luisteraars hun favoriete top 5 meedelen.
  Elk jaar wordt deze lijst live voorgesteld, afgewisseld met diverse gastoptredens.

  De volgende editie 2011 is gepland op zondag 27 februari en ditmaal live vanuit het Cultureel Centrum van Lanaken.

  top 111
    www.lrl.fm

   

   

   

   

   

   

   

   

  Hieronder vind je de top 100 van vorig seizoen:

  1 Supersjoenedaag The Radlers
  2 Laot de zon in dien hart Beppie Kraft
  3 Zjuulke Zeuthout Ziesjoem
  4 Unne wals met maria Fietsefreem
  5 Sjeng aon de geng Nachraove
  6 Hela ho Juulke
  7 Elena Erwin
  8 In d'n hiemel Beppie Kraft
  9 Vergeete Shakin DJ's
  10 Nachraove samba Nachraove
  11 As As As Papmoule
  12 Onderaan de berg Sacha Savelberg
  13 Hakuna matata Juulke
  14 Veer zomers laangk Erwin
  15 Sjiek is mich dat Fabrizio
  16 Roed geel greun Nachraove
  17 Het benkske aan de maaskant Maaszuipers
  18 Meh me lepke Hans Dupont
  19 Op de huukskes Estebleef
  20 Viva tirol Taai Taai
  21 Lekker menneke Ziesjoem
  22 Roeie gus Jus Te nève
  23 Hallo hallo Sjut Ien & Zoep Oet
  24 Gloria Neet Kepot Te Kriege
  25 T ezelke Saskia
  26 Ropopo Jubrancos
  27 Viva limburgia Frans Theunisz
  28 n griekse nach t Merretkoer
  29 Iech bin zoe verleef Beppie Kraft
  30 Sjattepoemelke D'Europe & Dreuver
  31 D'n ingel Mestreechter Vastelaovend
  32 Och Wat is het leve sjoen Nachraove
  33 Vriethofmars Mestreechter Vastelaovend
  34 De Nach is nog zoe laank Beppie Kraft
  35 De Alpenexpress Taai Taai
  36 De Merret t Merretkoer
  37 Es de nach verdwijnt Frans Theunisz
  38 In de kaffee Jef Verheijde
  39 Hallo leve Juulke
  40 Sierra Madre Beppie & Frans
  41 Diech bis 't zonneke Mestreechter Vastelaovend
  42 De höbs het of de h¨bs het nit Papmoule
  43 Hoebair Patronaatsknoppele
  44 Zing en Lach Beppie Kraft
  45 Naor Luik En Trok Erwin
  46 Dweiledans Zaote Dweile
  47 Adam & Eva Merretkoer
  48 Bestel Mar Rowwen Heze
  49 Jodelodelohiti Patronaatsknoppele
  50 De Zaate Herremenie Mestreechter Vastelaovend
  51 Op De Lollie Little Gino
  52 Lena Ziesjoem
  53 Dao Kump Maria Duo X-elle
  54 Takke takke dai Big Benny
  55 Friete Ziesjoem
  56 Iech Bin Gelökkig Beppie Kraft
  57 Veer Goon Door Neet Kepot Te Kriege
  58 Punaise Polonaise Fietsefreem
  59 Iech hob gedruimd Beppie Kraft
  60 T Reuzeraad Erwin
  61 Polonaise Nachraove
  62 Den Orgelman t Merretkoer
  63 Oonder De Toore Maaszuipers
  64 Zoe'nen Daag Beppie Kraft
  65 Spring Wie'ne Knien t Merretkoer
  66 Diech bis op de kopke gevalle Mestreechter Vastelaovend
  67 Roed Zien De Roeze Taai Taai
  68 Ich Kom Get Later Papmoule
  69 Bananeleedsje Thei & Compenei
  70 Jus Te Nève Jean van de Bröck
  71 Het Maske Zaote Dweile
  72 De Kromme En De Sjele Fiësta's
  73 Trek 'ns Aon De Awwe Zak Harry Holland
  74 Limburgse Meid Schintaler
  75 De Beste Souvlaki Ziesjoem
  76 Ien Os Stamcafé Lies Allein & De Chevaljeekes
  77 Daor Moot Op Gedroonke Weure Sjeng De Belsj
  78 Pronto Giuseppe Nachraove
  79 Parapapa Shakin Deejays
  80 Cowboys & Indianen Apollonaiskes
  81 Och Wat Höb Ich Gelök Beppie Kraft
  82 Roeje Jan Merretkoer
  83 Boven Op De Berg Taai Taai
  84 Den Olifant t Merretkoer
  85 Verref Op Os Snoet Roet Kruus
  86 Laot De Poes Mèr Pisse Sjang & Sjo
  87 Ver Goon Nog Nit Nao Hoes Touw Noël Schobben
  88 Leef Moot Ze Zien Frans Theunisz
  89 Veer Bouwe E Feeske Erwin
  90 t Nanana Leedsje Frans Theunisz
  91 Heij Hallo Lekker Stök Shakin Deejays
  92 Leefde Wint Altied Merretkoer
  93 Blieve Goon Roet Kruus
  94 Veer Geve Gaas Ammezasie
  95 De Poort D'Europe & Dreuver
  96 Leo, Kom met nao Luik Ziesjoem
  97 Gank Mer Weg Juulke
  98 Chili Mexicana Taai Taai
  99 Kom Loat Goon Apollonaiskes
  100 Liere Skieje

  Shakin DJ's

 • De beste wensen voor het nieuwe jaar !

  nieuwjaar2011.jpgDe beste wensen voor dit nieuwe jaar. In 2011 krijg je meer nieuws over de radiostations in Limburg en daarbuiten.Heb jij ook nieuws over uw radiostation ? Stuur uw info door naar mail: krisvanrusselt35@hotmail.com

  Prettige Feestdagen !

  Kris Vanrusselt

  Blogmaster/Radio Dj