Win een communiefeest met Nostalgie !

Stuur ons jouw communiefoto van vroeger, en win een volledig communiefeest (of lentefeest natuurlijk) voor je eigen kroost, door Nostalgie betaald!

Wat moet je doen?

Scan je originele communiefoto uit de jaren '60, '70 of '80 in en stuur 'm door naar foto@nostalgie.eu, met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer,

Heb je geen scanner? Stuur ons dan je communiefoto op, samen met een aan jezelf geadresseerde omslag naar Nostalgie communiefoto, Katwilgweg 2 in 2050 Antwerpen. Vermeld duidelijk je naam, adres, telefoonnummer, het jaartal van de foto, de datum van het communiefeest van je zoon/dochter en eventueel meer informatie.

Vanaf 18 april kan er online op jouw foto gestemd worden. De foto met de meeste stemmen wint het communiefeest.

Als voorbeeld zie je hieronder alvast de communiefoto's van Dimitri Stuer (Funky Road Show) en Kevin de Geest (De Vroege). Op deze foto's kun je, om begrijpelijke redenen, niet stemmen :-)

Commentaren

  • Ik was erg blij om te zoeken op deze web- site.I willen danken voor uw tijd voor deze glorieuze te leren ! Ik heb zeker plezier met elk klein beetje en ik heb je bladwijzers te kijken naar nieuwe dingen die je blog post te nemen.

De commentaren zijn gesloten.