• Radio VRW's Golden Memories Party is aan de 20ste uitgave toe !

  Schrijf 4 februari 2012 nu reeds in je agenda, 20e editie van de Golden Memories Party!

  gmp2012

  Meer info weldra via www.radiovrw.be en http://radiowellen.skynetblogs.be

 • FM Goud verandert in The Christmas Station !

  Vanaf 7 december verandert FamilyRadio FM Goud weer in 'The Christmas Station'. Vanaf dan tot en met 26 december zijn er op FM 107.7 enkel kerstliedjes te horen. FM Goud is hiermee uniek in België. Afgelopen woensdag ging ook goudenkerst.be weer online. Op die website is alle info over de Gouden Kerst te vinden.

  Men werkt momenteel hard aan de vormgeving van de Gouden Kerst en daarom is men nog op zoek naar enkele kinderen die op de lagere school zitten en hun stem vereeuwigd willen zien in een radiojingle.

  Na afspraak gaat het richting radiostudio waar het kind in kwestie honderduit mag vertellen over Kerstmis en ook over wat het graag van de Kerstman wil krijgen dit jaar. Uit het gesprekje worden zinnetjes geselecteerd die in eindejaarsjingles worden gebruikt.

  Ken je een kind dat hiervoor geschikt zou zijn? Iemand die het goed kan uitleggen? Of zie je hier iets in voor je zoon of dochter? Neem dan snel contact op. Bel: 011/60.61.71 of mail: michel@familyradio.be .

  Afgelopen woensdag ging ook goudenkerst.be weer online. Op die website is alle info over de Gouden Kerst te vinden.

 • Radio Nostalgie zoekt ABBA koor !

  Op 17 december komt ABBA Mania naar het Casino Kursaal in Oostende, voor een wervelende show als eerbetoon aan de legendarische Zweedse groep.

  Nostalgie stuurt één jongerenkoor, samen met de sterren van Abba Mania, het podium op om de classic I have a dream te zingen. Koren die willen meedoen, zijn bij deze gewaarschuwd en uitgenodigd. Wat moet je er voor doen?

   

  1. Als jouw koor de uitdaging wil aangaan, schrijf dan in via deze link. Het inschrijvingsformilier vindt u onderaan de pagina van Nostalgie.

  2. Oefen het nummer 'I have a dream' van Abba in met je koor en maak er een (amateur) filmpje van. Stuur dit naar Nostalgie voor 1 december 2011. Via mail naar: abba@nostalgie.eu  of via bpost naar Nostalgie, Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen


   

 • Kindjes gezocht voor jingles !

  Vanaf 7 december verandert FamilyRadio FM Goud weer in 'The Christmas Station'. Vanaf dan t/m 26 december zijn er op FM 107.7 enkel kerstliedjes te horen. FM Goud is hiermee uniek in België. Afgelopen woensdag ging www.goudenkerst.be weer online. Op die website is alle info over de Gouden Kerst te vinden.

  De radio werkt momenteel hard aan de vormgeving van de Gouden Kerst en is daarvoor op zoek naar enkele kinderen die op de lagere school zitten en hun stem vereeuwigd willen zien in een radiojingle. Na afspraak gaat het richting radiostudio waar het kind in kwestie honderduit mag vertellen over Kerstmis en ook over wat het kind graag van de Kerstman wil krijgen dit jaar. Uit het gesprekje worden zinnetjes geselecteerd die in eindejaarsjingles worden gebruikt.

  Ken je een kind dat hiervoor geschikt zou zijn? Iemand die het goed kan uitleggen? Of zie je hier iets in voor je zoon of dochter? Neem dan snel contact op. Bel: 011 60 61 71 of mail: michel@familyradio.be.

  Meer info: http://www.goudenkerst.be

  kindjes-gezocht-voor-radiojingles-id2273940-515x342.jpg