• Radio VRW is even Carnavalsradio !

  Vette Dinsdag 21 februari zal Radio VRW enkele uren alle remmen losgooien met de Carnavalspecial I Love Carnaval tussen 18h & middernacht. De grootste carnavalhits allertijden met DJ's Pat Vaniersel,Yves De Zwart en Filip Verstraete. Het VRW's Carnavalscafé zal eveneens geopend zijn. Luister mee via www.radiovrw.be & via 104.9fm (regio zuid-limburg).


  podcast

  i love carnaval.jpg

 • Topradio terug in (midden) Limburg !

  Na enkele jaren afwezigheid zal TOPradio terug te horen zijn in Midden Limburg, dit vanuit Hasselt via de frequentie 104.7 FM. Afgelopen week werd er met Viva FM, het netwerk van Benny Vanvoorden, een samenwerkingsakkoord bereikt. Vanvoorden blijft actief meewerken aan het product TOPradio.

  Door die blijvende samenwerking zal de voortgang van de lokale verankering van de radio, de sterkste troef van Viva FM, verzekerd blijven. Daarnaast kan TOPradio blijven bouwen op het, sinds jaren, geleverde werk.

  Momenteel is een technische ploeg, in samenwerking met Belgacom, bezig met de voorbereidende werken. Van zodra de verbinding tussen Limburg en het TOP-hoofdkwartier in Gent actief is, gaan de uitzendingen van start. Begin februari zal kunnen geluisterd worden naar de nationale programma’s.

  * Luister HIER naar TOPradio.

  www.vivafm.be

  www.topradio.be


 • Golden Memories Party Wellen !


  podcast

  a_gmp20112-web.gif