Club FM On Tour !

De immense promobus van ClubFM komt zondag 29 april voor het eerst dit jaar van stal. In de Sporthal Eeklo presenteren Filip D'Haeze en Daphne Paelinck live een radioshow met optredens van onder andere oud-Idool winnaar Dean.

On Tour is een maandelijks totaalspektakel van op het ClubFM-podium. Twee presentatoren animeren  een live-radiouitzending en ontvangen artiesten voor een babbel en optreden. Daartussen is er animatie waarbij een pak prijzen kunnen verdiend worden.

De Pitaboys zijn al geboekt voor 23 juni in Roeselare, daar op de Parking MediaMarkt. Online vind je ook wie op 21 en 22 juli en in augustus optreedt.  Artiesten die vorige seizoenen al te gast waren tijdens ClubFM On Tour: Mama's Jasje, Sylver, Lester & Abdou, Gene Thomas, Laura Lynn, Brahim, Tom Dice,...

Hetzelfde product is overal in Vlaanderen te beluisteren bij het netwerk. Nog in de traditie van de beste lokale radio's en het decreet op de locale radio uit de nineties met het brengen  van wat lokale nieuwsbulletins. In de leeftijdsgroep 35 tot 55 haalt Club FM een cijfer van 0,5 procent in de recentste luistermeting van CIM. ClubFM mikt met een algemeen format vooral op de leeftijdsgroep tussen 18 en 35 jaar.

De commentaren zijn gesloten.