Duik met Q naar de Titanic !

In het kader van 100 jaar Titanic geeft Q-music één luisteraar de kans om een unieke expeditie naar dit legendarische wrak te maken. Van op een live onderwaterpersconferentie in het diepste zwembad van Europa maakte Anke Buckinx dit gisteren bekend tijdens Wim Oosterlinck Showtime.

Luisteraars kunnen vanaf nu een plaats in de finale winnen via Q-music.be en vanaf 16 april kan er meegespeeld worden via de radio. Zo maakt iedereen kans op een elf uur durende expeditie naar een diepte van 3800 meter.

UNIEKE ERVARING

Deze dertiendaagse expeditie is uniek: er zijn in de geschiedenis méér mensen in de ruimte geweest, dan naar de Titanic gedoken. De expeditie start in Newfoundland, Canada en gaat met een tweedaagse bootreis naar de plek waar de Titanic gezonken is. Vanaf daar volgt dan de elf uur durende duik naar een diepte van bijna vier kilometer om het indrukwekkende luxeschip te bezichtigen.

MEEDOEN

Q-music daagt zijn luisteraars uit om zich kandidaat te stellen voor deze unieke expeditie. Dit kan vanaf nu online en vanaf 16 april via de radio. Op vrijdag 27 april volgt de grote finaledag waarop alle kandidaten kunnen tonen aan de hand van verschillende durfproeven of ze wel degelijk geschikt zijn voor deze expeditie.

Diegene met het meeste lef zal uiteindelijk het ticket voor deze expeditie in handen krijgen.

* Duik met Q-music naar de Titanic, vanaf maandag 26 april op Q-music.De commentaren zijn gesloten.