Radio FM Goud de beste muziekmix !

 

Je hebt ons gevonden! De nieuwe FM Goud weerklinkt sinds 25 mei 2012 echt overal in Noord-Limburg. Onze missie? Dag na dag de beste muziekmix voor Noord-Limburg brengen. 54.470 Noord-Limburgers luisteren nu al mee. En jij? We zijn overal in Noord-Limburg te ontvangen op fm 107.7. Natuurlijk kan je ook online naar ons luisteren. En in het Mariaziekenhuis in Overpelt vind je ons op kanaal 7.

We hebben achter de schermen bijzonder hard getimmerd aan de nieuwe FM Goud. Hij klinkt nu compleet anders dan voordien. Eigenlijk is het format niet in één term te vatten. Onze aanstekelijke muziekmix gaat heel breed, maar extremen komen niet aan bod. Ontdek het vooral zelf! Ook het programmaschema werd helemaal omgegooid. We hebben hiervoor het buikgevoel laten spreken, maar ook interne en externe bevragingen gedaan. We zijn alvast apetrots op het resultaat en we hopen dat ook jij de nieuwe FM Goud weet te smaken. Reacties zijn meer dan welkom op info@fmgoud.be. We kunnen tegen een stootje hoor ;-).

Onze nieuwe slogan maakt meteen duidelijk waar we vanaf nu voor staan. De beste muziekmix voor Noord-Limburg met altijd de hits aller tijden en meer 80s en 90s hits!

bron: www.fmgoud.be

De commentaren zijn gesloten.