EVENEMENTEN

 • Golden Memories Party 21 26/01/2013

  flyer-gmp-2013.jpg

 • Cool Down Party 11/08/2012

  Cool Down Party 2012.jpg

 • Nieuwjaarsparty van LRL !

  Op 1 januari 2012 knallen we het jaar weer in met onze spetterende Nieuwjaarsparty in het CC van Lanaken

  NIEUW: 3 ZALEN!

  NIEUW: knip je vrijkaart uit Attent (einde december)!!

  lrlattentnieuwjaar2012 copy

  Vier 1 januari 2012 mee op een feestelijke manier !

  LRL organiseert de "nieuwjaarsparty" i.s.m. JC Apollo

  de ideale manier om je vrienden in het nieuwe jaar te begroeten...

  met cocktail & champagnebar

  goede muziek...en veel ambiance !

  3 zalen, 3 soorten muziek

  zaal 1 (grote zaal): populaire muziek

  zaal 2 (JH Apollo): drum&bass, electro, house, groove en r&b

  zaal 3 (kleine zaal): rock & new wave

   

  www.lrl.fm

 • De Foute Nacht van LRL !

 • I Love The 90's ! 16 april 2011

  Niet alleen brengt I love the 90’s dit jaar met Absolom, Astroline en Fiocco-DJ Jan Vervloet de Belgische dancegroepen uit de jaren negentig voor het eerst weer samen op één podium, de organisatie verrast ook met de komst van de Amerikaanse superster Vanilla Ice.

  Robert Van Winkle, echte naam en inmiddels 43, scoorde in 1990 een monsterhit met zijn Ice Ice Baby. De single bevatte een sample van Under Pressure van Queen en David Bowie en leverde hem wereldwijd een dikke nummer één-hit op. Naast Vanilla Ice werden ook Haddaway (“What Is Love”), The Outhere Brothers (“Don’t Stop Wiggle Wiggle”) en Regi (inmiddels een vaste waarde op I love the 90’s) aan de affiche toegevoegd.

  Twee maanden voor het evenement gingen al meer dan 6.500 tickets de deur uit. Wie er op zaterdag 16 april graag bij wil zijn, wacht dus best niet te lang met bestellen.

  www.ilovethe90s.be


  Zaterdag 16 april presenteren Q-dj's Bjorn Verhoeven en Anke Buckinx tussen 15 uur en 23 uur de enige echte I Love The 90's TOP 100

  www.q-music.be

 • Reclame !

  GetAttachment.aspx.jpg

 • The Golden Memories Party (19) van Radio VRW !

  gmp2011-web.jpgRadio VRW uit Wellen zal voor de 19 de keer hun Golden Memories Party organiseren in Sporthal De Bloken. Wees er ook dit jaar weer bij... op zaterdag 5 februari 2011 ! met de Bobby Setter Band & de grootste Oldies party van Limburg.

  Kaarten kan je reeds bestellen via www.radiovrw.be

  Meer info: www.radiovrw.be

  http://radiowellen.skynetblogs.be

 • Nieuwjaarsparty !

  Op 1 januari 2011 knallen we het jaar weer in met onze spetterende Nieuwjaarsparty in het CCL!

  nieuwjaarlrlweb

  Vier 1 januari 2011 mee op een feestelijke manier !

  LRL organiseert de "nieuwjaarsparty"

  de ideale manier om je vrienden in het nieuwe jaar te begroeten...

  met cocktail & wijnbar

  goede muziek...en veel ambiance !

  2 zalen, 2 soorten muziek (ambiance uit de 70's 80's 90's & 2000 in zaal 1 en Electro/house in zaal 2) voor elk wat wils dus!


  zaal 1: dj Zargos + dj Gunther

  zaal 2 (JH Apollo)

   

  Meer info: www.lrl.fm

 • CV De Weerelt bestaat 11 jaar !

  carnavalbal 2011.jpg

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Vrijdag 14 januari zal CV De Weerelt hun 1X11 viering houden in Feestzaal De Meersche te Wellen met een optreden van JP Brikske met andere woorden de Limburgse André van Duin. De Discobar van dienst is Dimi die we kennen van Vechmaal Karnaval,Cool Down Party,Liqiudo,... Omstreeks 23h11 stellen we onze eerste (Jeugd)prins(es) voor. Iedereen van harte welkom op deze ambiance avond !. Neem alvast een kijkje op de vernieuwde blogs: http://cvdeweerelt.skynetblogs.be & http://lichtstoetwellen.skynetblogs.be

  Beluister de nieuwe LDG Promo:
  podcast

 • LDG maakt reclamespot voor CV De Weerelt !

  LDG-soundsational.gifReclamejingles op maat. Surf snel naar www.ldg.be Stoer


  podcast

   

 • I Love The 80's 30 april 2011 !

  Na de geslaagde eerste editie van vorig jaar, maakte Grenslandhallen – Ethias Arena vandaag bekend dat ‘I love the 80’s – The party’ in de toekomst naar het voorjaar verhuist. Op zaterdag 30 april 2011 wordt de Ethias Arena voor de tweede keer omgetoverd tot het mekka van de jaren tachtig. Voor deze tweede editie wist de organisatie niemand minder dan de Britse meidengroep Bananarama te strikken. 

  ‘I love the 80’s – The party’ vond vorig jaar voor het eerst plaats, in navolging van de succesvolle ‘I love the 90’s’-party’s. Op het podium stonden onder meer Rick Astley, Kim Wilde en het Amerikaanse Salt-n-Pepa. Met 10.000 enthousiaste bezoekers werd meteen beslist dat er een vervolg zou komen. Dat stond gepland op 13 november van dit jaar. “Deze datum bleek echter moeilijk in te passen in de agenda’s van vele artiesten, waardoor we hebben beslist om het evenement naar het voorjaar te verplaatsen”, vertelt Linda Manet, commercieel directeur van Ethias Arena. “We gaan opnieuw voor een ijzersterke line-up en willen alleen het beste voor onze bezoekers. Met Bananarama halen we alvast een eerste eighties-kanon naar Hasselt. Het zal opnieuw een feest van formaat worden.” 

  Bananarama, gevormd door de twee jeugdvriendinnen Keren Woodward en Sarah Dalinn, waren met hun grote kapsels, versleten T-shirts en afgedragen spijkerbroeken echte eighties-stijliconen. Sinds 1988 staan ze vermeld in het Guinness book of World records als “Most successful all female Group”. Enkele van hun bekendste hits zijn: Venus, Cruel Summer, It Aint what you do (It’s The Way That You Do It) en Love In The First Degree.


   

  ‘I love the 80’s – The party’ vindt plaats op zaterdag 30 april 2011 in de Ethias Arena in Hasselt. Tickets kosten 32 euro excl. reservatie- en verzendingskosten en zijn verkrijgbaar via Media Markt, Essec of op www.ilovethe80s.be. Mensen die al een ticket kochten voor de aangekondigde editie op 13 november 2010 hoeven geen speciale actie te ondernemen. Hun ticket blijft gewoon geldig op zaterdag 30 april 2011.

   

 • Sleepless Party 9 oktober 2010 !

  SLEEPLESS09102010 (360 x 513).jpg

 • Familyradio Fm Goud als mediapartner van Miss Unigue !

  FamilyRadio FM Goud mediapartner Miss Unique

  Picture Heb je altijd al willen meedoen aan een missverkiezing, maar omwille van het niet voldoen aan verscheidene criteria de stap niet durven of kunnen zetten? Wel, dan is Miss Unique zeker iets voor jou, want ongeacht je lengte, gewicht, huidskleur, je rode haren en die vele sproetjes kan jij wel mee strijden voor het begeerde kroontje...

  Bij deze missverkiezing wordt verder gekeken dan enkel de uiterlijke kenmerken, want elk persoon is uniek op haar manier. Een deelname aan Miss Unique is zeker geen vleeskeuring. Het is een verkiezing waar elk meisje tussen 16 en 25 jaar de kans krijgt om zich op persoonlijk vlak te ontplooien en een unieke ervaring op te doen. Bij Miss Unique draait het niet om de perfecte maten of sms-voting. Miss Unique is vooral gericht op de talenten en uitstraling van de kandidaten. De meisjes komen met een mooi prijzenpakket naar huis.

  De verkiezing van Miss Unique is aan zijn derde editie toe. De halve finale zal plaatshebben op 13 november 2010 in de Eburonenhal in Tongeren (nieuwe locatie).

  Schrijf je in via www.missunique.be voor de preselectie op zondag 5 september 2010 en misschien win jij het fel begeerde kroontje. Neem alvast een kijkje op de website en twijfel zeker niet aan jouw capaciteiten!

  Miss Unique, ook dit jaar weer met de sympathieke steun van jouw FamilyRadio!

 • Radio 1 event !

  In de derde editie van de Radio 1 Sessies ruilt de publieke zender het Amerikaans Theater (de vorige twee jaar de vaste locatie) voor de grotere Studio 5 van het Omroepcentrum aan de Reyerslaan.

  Verder blijft alles hetzelfde omdat het goed was: vijf unieke concerten waarin vijf Belgische topartiesten samen met hun muzikale vrienden de muziek opnieuw uitvinden, van maandag 11 tot en met vrijdag 15 oktober.

  De gastheren en - vrouw zijn dit jaar: Admiral Freebee, The Scabs, Lady Linn, De Mens en Ozark Henry. Zij krijgen carte blanche om hun favoriete collega’s uit te nodigen. Nieuw talent en oude rotten vormen met de curatoren onverwachte combinaties, stijlvol gemixt in een intieme livesetting. 

  Wié, wanneer optreedt, vindt u HIER.

 • Kukkelberg - Kermis met Radio VRW dj's van vroeger en nu !

  kukkelberg kermis.jpgZaterdag 11 september viert het Wellense gehugt Kukkelberg zijn kermis feest in een feesttent op de Kukkelbergstraat in Wellen. De start is voorzien op zaterdag tussen 15h & 18h zal er een clown aanwezig voor de kids,sminken,kinderanimatie,... Nieuw dit jaar het concept De Nacht Van De Wellense DJ's. Vanaf 20h - 22h Golden Oldies met Paul Thoelen & Johny Vanderstok (Johny Put). De Kermisparty start vanaf 22h met Lievin Vanmeer,John Jones, Gwen & Tommy James met muziek voor jong & oud. Wees er ook dit jaar weer bij ! Al deze dj's zijn of hebben programma's gemaakt als dj bij de Wellense Radio VRW die trouwens hun 30 jarig bestaan vieren op zaterdag 9 oktober. Meer info binnenkort op de blog.

  Kortom de haan zal dit jaar weer kraaien op de Kukkelberg in de vroege uurtjes.

  Kukkelbergkermis op Facebook : http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=151502614860599&ref=ts

 • DJ Contest @ Dancing Macqueen !

  DJ CONTEST MACQUEEN.jpgDroom jij ervan om DJ te worden? Dit is uw kans Top Radio en Dancing Mac Queen organiseren een DJ Contest in de maand oktober
  Talrijke prijzen te winnen, voor elke DJ die geselecteerd word om deel te nemen is er tevens een pakket drankbonnen voorzien de avond dat dj komt spelen

  alle info www.macqueen.be

 • Cool Down Party 11 ! (Free Tickets)

  Binnenkort is het weer zover op zaterdag 14 augustus barst de party van het jaar weer los op het Domein Maupertuus in Wellen voor de 11de uitgave van de Cool Down Party. Win vrijkaarten van dit event door te luisteren naar Topradio-Haspengouw reeds 10 jaar mediasponsor van dit event. Luister en win via 105.2 FM & 105.6 FM regio Borgloon - Sint-Truiden of via de stream www.topradiohaspengouw.be. Tijdens de Party geven we twee Ballonvaarten weg van elk 150 euro geschoken door Admiral Balloning. Neem alvast een kijkje op de website www.cooldownparty.be . Be There !!!!
 • Hoeselt Zomert 2010 !

  hoeselt zomert.jpgHet dorpsfestival “Hoeselt Zomert” beleefde zondagnamiddag 18 juli zijn eerste hoogtepunt rond 18.30 uur toen een paar duizend mensen samentroepten op het dorpsplein. Wel net zo druk, dat het nog voor iedereen gezellig bleef.

  Amusant was het zeker ook zaterdagavond voor de vijfhonderd dapperen die kwamen genieten van enkele Limburgse groepen waaronder het Hoeseltse Matches. Zanger Fe Steyn vond zich na middernacht zo alleen op het podium staan voor een leeg plein dat hij dan maar met mobiele microfoon tussen het publiek aan de toog kwam zingen.

  Zondagavond was het nog uitkijken naar topact Christof alvast ingeleid door het popdance hitje “Ik ben anders” van zanger Angelino.

  De foto's:
  www.hoeselt.be

  www.showbizzite.be

 • Cool Down Party 11 in Wellen !

  GetAttachment.aspx cool down party 11 (2).jpg

  Zaterdag 14 augustus zal Domein Maupertuus in Wellen weer te klein zijn voor de jaarlijkse Cool Down Party die inmiddels aan zijn 11 de uitgave toe is. Na vroegere uitgave met top DJ's on stage als Peter Luts,Dilucci,Vinno Ricci,DJ Jean,Tom,Tomic,... mogen we dit jaar ontvangen in de Dance Area de pionier van Bonzai Franky Jones & Frank Zolex. De Party Area zal dit jaar worden verzorgt door Discobar Dimi (Vechmaal Carnaval) & niemand minder als DJ Max (ex Club O-zone,Macqueen,Beachparty Sluizen,...). Daarbuiten zullen heel wat dj's hun opwachting maken in de Dance area zoals DJ Swenne (Gizmo,Illuson,...) Nielz,Billen,Re-Pulse,... verder is er een foodcorner,swimming pool,tropical decoration,lazershow,happy hour tussen 21 & 22h,... Deze party telt jaarlijks zo'n 1200 fuifbezoekers en is daarmee een van de grootste fuiven in Zuid Limburg. Meer info over tickets (verkoop),party,routebeschrijving,sponsors,foto's,... kan je vinden op de webstek www.cooldownparty.be.

  Beluister onze trailer die over enkele weken te horen is op Radio VRW & Topradio Haspengouw.


  podcast

  CV De Weerelt dankt zijn sponsors om dit event mogelijk te maken zoals; Jupiler,Taxi Wellen,Crommen Agro Hoeselt,de mediapartners Topradio Haspengouw & Radio VRW Wellen,Café Maes Hoepertingen,PDA Sound & Light,Cafetaria Sporthal Wellen,Red Bull,Eurodrink Borgloon,Admiral Ballonvaarten,Geco-Agri Borgloon,Jeike Diepenbeek,KBC Bank & Verzekeringen,DeCeFloor Diepenbeek,De Vroling Wellen,Schoofs Hoepertingen,Tuincentrum Schoubben Borgloon,Drukkerij Noelenders Wellen,De Snoepboetiek Wellen,Cindy's Kapsalon Wellen,Brasserie De Route Wellen, Garage Boes Wellen,MC Moterhomes Kortessem,AVIA Govaerts Wellen,Knuts Luc Wellen,Jaspers HVAC Hasselt,M.CV.S Wellen,Frituur Saffraan Sint-Truiden,Piccart Wellen,Nails & Beauty 4 you Wellen,Eric Martens Wellen,Discobar Dimi,Reizen Baus Wellen,Huis Awouters Wellen,Huis L'hoyes Wellen,'t Vitamientje Wellen,'t Gazetje Wellen & Kortessem,Wintmolders CV Wellen, Zonnecenter Stefanie Wellen, Broodgallerij Wellen,Mode Tabita,Het Kompas Wellen,Frituur 't Frietje Wellen,Videostar Borgloon, de Bloken Wellen,'t Woefke Wellen,'t Schaliehuys Wellen,... met dank aan HBVL,Partyzone,Truineer,Zoeklicht,Party-One,Fuifbeest,Uit-in Vlaanderen,Nieuwsblad,...

   

 • Popcorn City Summer Party @ Antwerpen !

  Zaterdag vond de jaarlijkse Popcorn City Summer Party plaats aan het Sint-Annastrand in Antwerpen. Het weer zat mee en de feesttent, alsook de terrasruimte er rond, zaten afgeladen vol. Net als in de vorige edities zat de sfeer er meteen goed in.

  De ene popcornhit na de andere knalde uit de luidsprekers, afgewisseld met de lekker klinkende Motown- en andere soul-swingers, was de dansvloer ononderbroken bezet tot drie uur 's morgens. Het publiek was ruim tevreden en ook Jan Van Deyck, de drijvende kracht achter het succesvolle radioprogramma "Popcorn City", blikt tevreden terug.

  "Voor mij is dat het onomstotelijk bewijs dat lokale radio beluisterd wordt, als er tenminste gewerkt wordt aan de programma's", zegt Van Deyck. "Heel wat mensen stemmen wekelijks speciaal af op de lokale zender uit hun streek om te luisteren naar Popcorn City. We krijgen enorm veel respons. Wekelijks komen er ook steeds meer verzoekplaten binnen via onze website."

  Popcorn City Summer Party bewees alvast dat popcorn oldies nog lang niet vergeten zijn. Het programma is reeds een half decennium, met succes, op een hele reeks radiostations in België en Nederland te horen. En... wereldwijd via de stream van divers internationale webradio's.

  De makers bieden het populaire radioprogramma, dat één uur duurt, wekelijks gratis aan, aan alle Nederlandstalige radiostations. Mailen kan naar popcorncity@telenet.be .

  bron: radiovisie

 • Beach Party Sluizen Tongeren !

  party7608

 • COOL DOWN PARTY 11 !

  GetAttachment.aspx cool down party 11 (2)

   

   

 • Radio VRD Discobowling 3 april !

  Ook in 2010 staat Radio VRD garant voor spetterende Discobowlings. In de regel is de VRD Discobowling gepland op elke eerste zaterdag van de maand.

  We maken dus graag een nieuwe afspraak op zaterdag 3 april 2010 voor de tweede discobowling van dit jaar, en dit bij Bowling Shopping Diepenbeek (Wijkstraat), vanaf 20.00 uur. Zorg dat je erbij bent, voor een partijtje bowling in een leuke sfeer, met de grootste partyhits van vroeger en nu, én animatie van de bovenste plank.
  Je kan er de VRD Dj's live aan het werk zien én horen, be there !!!

 • Viva FM Lanaken stelt voor de Nacht v/d Heks 16/02/2010

  Na het succes van vorig jaar organiseert Viva FM Lanaken opnieuw dit openluchtevenement.

  Vanaf 18u kun je terecht op het kerkplein in Lanaken om mee te zingen op de bekendste carnavalshits of om mee te doen aan de grootste polonaise rond de kerk!

  Juulke is onze presentator en diverse gastoptredens zijn voor dit jaar gepland: Estebleef, Etienne Van de Cinema keump "Op De Merret" zingen, 'Het Kuuke" live,...

  De ideale opwarmer voor de heksenverbranding (ja, we gaan door!) en de ideale afsluiter van de 3 dolle dagen in Lanaken.

  nacht van de heks klein

   

  In 2009 vond de eerste editie plaats van de Nacht van de Heks, een onvervalst straatcarnaval-spektakel. Voor foto’s van deze eerste unieke feestavond kan je hier of hier terecht .

 • Win een optreden van de Shakin Dj's !!!!!

  Nieuwjaar voorbij en de Carnavalgekte staat weer voor de deur. Dialectenmuziek met een carnavaltint is de laatste jaren weer populair geworden en zeker aan de maaskant. Viva FM Lanaken steekt de streekartiesten een hart onder de riem met hun jaarlijks event de Carnaval Top 100 op zondag 7 februari tussen 12 & 19h. Je kan zelf helpen de lijst samen te stellen met uw favoriete carnavalartiesten (zie website) en win een optreden van de Shakin DJ's bij uw thuis. Meer info www.vivafmlanaken.be .

  top100

 • VIVA FM Nieuwjaarsparty !!!!!!!!!

  Vier 1 januari mee op een feestelijke manier !

  Viva FM organiseert de "nieuwjaarsparty"
  de ideale manier om je vrienden in het het nieuwe jaar te begroeten...

  met cocktail & wijnbar
  goede muziek...en veel ambiance !

  2 zalen, 2 soorten muziek (ambiance uit de 70's 80's 90's & 2000 in zaal 1 en Electro/house in zaal 2) voor elk wat wils dus!

  zaal 1: DJ ERIC DE GRAAF (Donna's Dansfolie, VTM Holiday Party, vroegere Open Air Party)

  zaal 2: La Grange, Flix, Stylie, Misjah vs Zargos, Rilf, Huge

  inkom kassa: € 5 euro

  nieuwjaarsparty

   

   

 • Radio Ariane Kortessem Van Oud naar Nieuw !

  De Lokale Radio Ariane van Kortessem heeft eveneens dit jaar hun Sylverster-feest !

  image001

 • Golden Memory's Party 6/02/2010

  Zaterdag 6 februari 2010 houden de medewerkers van Vrije Radio Wellen hun Golden Memory's Party in Sporthal De Bloken in Wellen. De jaarlijkse afspraak voor de oldies liefhebber bij uitstek. Deze uitgave krijgt het bezoek van de groep Mister P & The Cadillacs. Ze waren zelfs te gast op de Gentse Feesten (zie filmpje). Meer info over toegangsprijzen en voorverkoopkaarten. surf naar www.radiowellen.be & www.radiovrw.be.

  dyn001_original_299_449_pjpeg_2646784_0666d41fbadcbdda177665fce0c96d5f