NIEUWS

 • Kris @ The Happy Days bij Radio VRW !

  logo-happy-days-160x160.gifTussen kerst & oudejaar keert Kris Vanrusselt nog een keertje terug achter het mengpaneel & micro voor zijn bijdrage tijdens de laatste dagen van het jaar 2012 geen hitlijsten van vroeger en nu maar wel een mix van de tijdloze hits. Het nieuwe geesteskind trouwens van Radiomaker Johan Mommen. De laatste dagen van het jaar zeker afstemmen dus op Radio VRW 104.9fm of via www.radiovrw.be .

   

  Happy Days: zenduren Kris Vanrusselt:

  zaterdag 28 december tussen 12 & 14h.

 • Viva Fm zoekt dj's !

  Onze zoektocht naar party-dj’s is begonnen! 

  VIVA FM en SOUNDSTATION gaan op zoek naar de beste party deejays voor de VIVA FM ‘FEEST’ PARTY’S in 2011.
  Ben jij een all-round dj? Kan je jong en oud amuseren en wil je bovendien deel uitmaken van de deejay crew op de VIVA FM PARTY’S die volgend jaar starten? Dan is dit je kans!
  Schrijf je daarom nu in voor de audities van het VIVA PARTY-DJ CONTEST 2011. Iedereen vanaf 18 jaar die zijn droom wil waarmaken kan zich inschrijven voor deze succesvolle zoektocht. Stuur een korte voorstelling van jezelf, samen met een recente foto naar partydj@vivafm.be. Na het trotseren van de audities wordt je uitgenodigd voor de partyshows! Inschrijven kan tot 1 maart 2011. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan! Powered by SOUNDSTATION Hasselt.

   

  bron: Viva Fm

   

  Vivafm affiche zonder board(300 x 109).jpg

 • Peter Hoogland neemt ontslag !

  Gedelegeerd bestuurder Peter Hoogland heeft ontslag genomen bij Kursaal Oostende. De voormalige radio- en televisiemaker kwam er in 2005 in dienst.

  Tijdens de voorbije jaren bouwde Peter Hoogland (pseudoniem van Franky De Bouw) het aantal bedrijfsevenementen uit. Tussen 2005 en 2008 steeg de omzet van het Kursaal van 3,3 tot 7,6 miljoen euro. Hoogland deelde gisteren aan de raad van bestuur van het Kursaal Oostende mee dat hij ermee wou stoppen. Gisteravond werd de beslissing bekrachtigd door de raad.

  Peter Hoogland werd vooral bekend door 'Het Land van Hoogland', een erg populair jongerenprogramma bij Topradio. Vele luisteraars uitten er live hun gevoelens en mening waarop Hoogland een vaak erg persoonlijke commentaar gaf. In de hoogdagen van Het Land waren er dagelijks honderdduizend luisteraars en werden er vaak ludieke acties ondernomen. 

  Zo was er 'Reclam opt exam' waarbij het de bedoeling was om op elk examen Het Land te vermelden. De frustrerende 'fietsketting' was een actie waarbij random fietsen werden afgesloten met een cijferslot en de melding dat de code zou meegedeeld worden tijdens Het Land van Hoogland. Hier volgt de openingstune van zijn veelbesproken radioshow uit de 90's .


 • 30 jaar Radio VRW !

  Zaterdag 9 oktober was het verjaardagsfeestje in feestzaal De Meerche van Radio VRW uit Wellen. Alle (ex)medewerkers werden uitgenodigt voor een receptie,praatcafé (Villa VRW),optreden van Hanny D... en het RAW & VRW radiomuzeum , daarna werden de beentjes losgegooit op de VRW 30+ party tot in de vroege uurtjes...

  Foto's: Patrick Boes

  Bron: http://radiovrw.skynetblogs.be

  Untitled-1 copy.jpgIMG_4995.JPGIMG_4997.JPGIMG_4999.JPGIMG_5000.JPGIMG_5011.JPGIMG_5012.JPGIMG_5016.JPGIMG_5004.JPGIMG_5007.JPG

 • Radio Benelux voor Congo !

  benelux-voor-congo.jpg

 • Limbolink in de prijzen gevallen !

  Het Belang van Limburg heeft met zijn multimediaal muziekproject Limbolink de internationale Crossmedia-wedstrijd gewonnen van WAN-IFRA, een wereldorganisatie van krantenuitgevers. Het nieuws werd bekendgemaakt op het congres Media Port in Hamburg.

  Deze editie van de Crossmedia-wedstrijd was goed voor 79 inzendingen van 58 mediahuizen uit 22 landen. De wedstrijd telde drie categorieën volgens krantenoplage. Limbolink won niet alleen de eigen categorie maar ook “overall” – dus over het algemeen.

  Limbolink maakt gebruik van internet, krant, televisie, radio, podcast en festivaloptredens. Op limbolink.be kan iedereen die muziek maakt audio, video, foto’s en nieuws opladen. De site omvat voorts blogs en recensies. Het Belang van Limburg publiceert iedere zaterdag een spin-off van de site.

  Om de maand kiest een jury een Groep van de maand, die een optreden krijgt in het programma Studio TVL van TV-Limburg, een concertopname voor vijf lokale radio’s en een optreden op een festival. Al meer dan vierduizend groepen en muzikanten zijn actief op het platform.

  “Een schitterend idee om zo’n specifiek platform voor een plaatselijke gemeenschap van muziekartiesten en fans te bouwen,” verklaart de jury in zijn commentaar. “Met eenvoudige middelen, maar groot effect. Dit concept is bijna perfect.” De WAN-IFRA profileert zich als de grootste krantenorganisatie ter wereld. Ze vertegenwoordigt 18.000 publicaties, 15.000 sites en meer dan 300 mediabedrijven in 120 landen. 

  Bericht: PUB


 • Workshop Radio door Wim Oosterlinck !

  Hou je van Wim Oosterlinck, of zap je liever weg als hij op de radio komt? De man die in 2005 aan de haal ging met de trofee van 'Radiopersoonlijkheid' is uiteraard wel een typevoorbeeld van personality op radio.

  Steeds vaker draaien radioprogramma’s (en zelfs zenders) rond persoonlijkheden, en dat vereist een aantal extra vaardigheden. Wim Oosterlinck, boegbeeld van Q-music en ex VRT-presentator geeft tijdens een sessie op 12 oktober aanstaande een aantal tips en tricks om je persoonlijkheid mee te geven met de radiogolven.

  De deelnameprijs voor deze workshop bedraagt 25,00 euro (korting voor -21 jaar). Er wordt om 19.30 uur begonnen en geëindigd om 22.00 uur. Je moet er voor naar Mechelen want de workshop gaat door in de radiostudio's Supo van de Katholieke Hogeschool. Campus De Ham, 2de verdieping, Raghenoplein 21 bis. Inschrijven via contact@radiocentrum.be

 • Oproep !

  FamilyRadio FM Goud steunt Michelle Capelle

  Picture

  Heel Peer duimt mee en wij natuurlijk ook! We hopen dat Michelle Capelle door mag naar de verkiezing van Miss België, maar... zover is het nog niet. Een vakjury zal zich op 25 september uitspreken over wie Miss Limburg wordt, wie eerst nog zijn tanden moet zetten in een pre-selectie en wie de droom definitief mag opbergen. Twintig meisjes zijn erbij, gekozen uit meer dan honderd! Niet onbelangrijk: ook de meisjes met de meeste sms'jes mogen doorgaan en dus is sms'jes ronselen bijna een dagtaak voor alle kandidaat-missen.

  Bij FamilyRadio FM Goud willen we de Peerse Michelle Capelle graag een duwtje in de rug geven. Doe net als ons en breng je stem uit!
  www.misslimburg.be
 • Billijke Vergoeding bij radiostations !

  Programmaleider Michel Vanderfeesten van FamilyRadio Fm Goud zit met de handen in het haar. Een hoge factuur van de billijke vergoeding blijft hem achtervolgen. 'We zijn de dupe van de hoge luistercijfers', zucht Vanderfeesten.
  Enkele jaren geleden trok een aantal lokale radiozenders aan de alarmbel. De hoge billijke vergoedingen zetten het voortbestaan van enkele radio's op het spel. 'Met de billijke vergoeding worden artiesten die op de radio gedraaid worden, betaald', legt de programmaleider uit.

  'Ik ben er voorstander van dat artiesten betaald worden. Helaas is de vraag of het geld werkelijk naar de artiesten gaat. De organisatie die de gelden int, is niet transparant. En ik vind de vergoedingen vooral niet billijk voor de lokale radiostations.'

  Voor FM Goud, die sinds juni tot de groep FamilyRadio behoort, was er tot 2008 geen enkel probleem. De radio moest, zoals het kb het voorschrijft, 400 euro forfait betalen. 'Wanneer er geen luistercijfers bestaan, wat voor de meeste lokale radio's zo is, wordt een forfait gevraagd.' In 2007 sloot FM Goud zich aan bij IP, een bedrijf in de reclameregie.

  'We hoopten zo grote reclamespots die nationaal gedraaid worden binnen te halen. Maar de grote spelers op de markt willen eerst natuurlijk weten of dat wel de moeite is en of je voldoende luisteraars hebt. Het was IP, dat daarvoor het Cim, het Centrum voor informatie over de media, contacteerde. Dat jaar werden we in de luistercijfers opgenomen en werd ook de billijke vergoeding op die cijfers gebaseerd.'

  4.00 euro

  FM Goud kreeg een factur van 4.000 euro in de bus. Michel Vanderfeesten betwiste die rekening. 'Ik heb de 400 euro forfait betaald, maar het overige bedrag niet. Ik liet het inningsbureau weten dat ik dat bedrag betwiste. Ik heb daar nooit een degelijk antwoord opgekregen en later volgden de brieven van het incassobureau en onlangs ook een brief van een juridisch kantoor. Vreemd toch dat ik twee jaar later opnieuw een brief krijg. Nadat ik twee jaar lang niets had gehoord, dacht ik het dossier in orde was en dat ik het bij de 400 euro kon houden.'

  Ondertussen moet FM Goud, met boetes en kosten inbegrepen, al 5.768 euro betalen. 'We zijn een vrijwillige radio die volledig op vrijwilligers draait. Elke zuurverdiende cent vloeit terug naar de radiozender en het verbeteren daarvan. We zijn de dupe geworden van het feit dat we een jaar aangesloten waren bij IP en hierdoor opgenomen werden in de Cim-cijfers. Het verschil tussen 400 of 4.000 euro is enorm. Het is niet omdat we veel luisteraars hebben dat we ook veel centen hebben.'

  fm goud m.jpg

  bron: nieuwsblad

 • O&R Magic Show in 3D !

  Sven en Kürt doen een experiment! Ze gaan goochelen in 3D in de ‘The O&R Magic Show’!

  Ze hebben de allereerste 3D-spot gemaakt die je kan bekijken op een gewoon televisietoestel.

  Normaal gezien kan je 3D-spots of -films alleen bekijken in de bioscoop of op 3D-televisietoestellen, maar daar brengen Ornelis & Rogiers nu verandering in.

  De première op tv is donderdag 6 mei.

  De spot is alleen te bekijken met een speciale 3D-bril. Daarom verspreiden Ornelis & Rogiers vanaf volgende week gratis 2 miljoen brillen met de Post. Wie toch geen bril heeft kunnen bemachtigen, kan terecht bij de dichtstbijzijnde Telenet-verdeler.

  Meer info vind je hier!

  3D_logo

  www.q-music.be

 • Rozen & Distels (boek) van Michel Follet....

  Het Nederlandstalige lied is in verdrukking, en daarom schreef Michel Follet 'Rozen en Distels voor Sandra'. Het is een pleidooi voor meer Vlaamse artiesten op de radio. Onze vliegende reporter is het volmondig eens met het radio-icoon, en trok daarom naar de voorstelling van het boek, gewapend met een CD-speler.

  De oplossing ligt namelijk voor de hand: de Engelstalige hits van het afgelopen jaar vertalen naar het Nederlands. Benieuwd hoe 'I gotta feeling' van Black Eyed Peas klinkt als het in het Nederlands gezongen wordt door Bart Kaëll? 

   

  Michel Follet breekt lans voor Nederlandstalige lied from Gazet van Antwerpen on Vimeo.

 • Radio Veronica herdenkt 50ste verjaardag !

  veronica192

  De datum 21 april 1960 staat met gouden letters in de geschiedenis van Radio Veronica geschreven. Dat is de dag dat vanaf de Borkum Riff de eerste uitzending de lucht in gaat, op 198 meter met aankondigingen van omroepster Ellen van Eck.

  De uitzendingen storen de luchtvaartband en Scheveningen Radio. Om die reden verhuist het radiostation enige dagen later naar de 192 meter. De rest is geschiedenis.  De Borkum Riff

  Het Radio Veronica van nu wil dit jubileum groots vieren. En wel op 21 april. Die dag organiseert de zender een marathonuitzending tussen 19.00 en 24.00 uur. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen die ooit voor Radio Veronica hebben gewerkt, meewerken aan dit speciale programma.

  Ook is er het plan om het illustere radioduo van weleer, Bart van Leeuwen en Erik de Zwart, bij elkaar te brengen. Beide heren waren als koppel op de radio te horen nog ver voordat Curry en van Inkel furore maakten.

  Radio Veronica is in Vlaanderen te ontvangen via de Astra-satelliet in het digitale pakket van Canal Digitaal. Je hebt geen abonnement of smartcard nodig (iedereen kan meeluisteren), omdat er ongecodeerd uitgezonden wordt. Ook abonnees van TV Vlaanderen hebben geen afstemproblemen. Tenslotte is er nog de webstream.

  bron: Radio Veronica (nl)

 • Radiomaker fietst voor het goede doel !!!

  De ramp in Haïti inspireerde ook heel wat radiomakers tot bijzondere prestaties. Da’s het minste wat je in één enkele zin kwijt kan. Vorige week ging de meeste aandacht naar de actie van Radio 1212, wat niet wegneemt dat kleinschaliger projecten even ambitieus waren en de krant haalden.

  Wat radiomaker Wim Wilms van Radio Benelux (Paal-Beringen) presteerde, is daar een perfecte illustratie van en trok terecht de belangstelling van de gedukte pers. De sterke man achter deze lokale zender uit Paal-Beringen kroop vorige week op een fiets op rollen voor een marathon van drie dagen. De opbrengst is bedoeld voor ‘Duchenne Heroes’, een stichting die kinderen met de zeldzame spierziekte Duchenne wil helpen.

  Wim Wilms is van geen kleintje vervaard. In 2007 stapte hij onvoorbereid maar liefst honderd kilometer rond de Paalse Plas in Beringen. Twee jaar later reed hij 24 uur lang op de rollen ten voordele van de stichting ‘Open Hart’ (foto boven). Vorig weekend fietste hij op de wielerbeurs ‘Velofolies’ in Kortrijk maar liefst 52 uren op de rollen.

  “Zo’n vijfhonderd kinderen in België lijden aan deze ziekte en daar doe ik het voor”, zegt Wim Wilms. “Het is ex-mountainbiker Filip Meirhaeghe die me tot de stunt heeft aangezet. Samen met wielercommentator Michel Wuyts zet hij zich fel in voor het lot van de Duchenne-patiëntjes.”

  Liefst 52 uur op de rollen rijden is niet niks. “Er zijn er inderdaad die mij voor gek verklaren”, lachte de radiomaker. ”De meeste wielrenners gebruiken de rollen om te trainen bij slecht weer, maar ze zijn dat na een uur of drie wel kotsbeu. Het lijkt misschien wel saai, maar dat ligt dan weer aan je instelling. Ik voel me mentaal ijzersterk en dat helpt.”

  Tijdens de stunt van Wim ging men rond met een collectebus. Minister-President Peeters kwam steunen en ook de Italiaanse ex-topwielrenner Andrea Tafi.

 • Radio 1212 een groot succes !

  vlamingen-steunen-haiti-massaal-via-radio-1212_5_460x0

  foto: Wim Oosterlick & Ilse Van Hoecke @ Radio 1212

  De verschillende benefietacties in ons land brachten al meer dan 9,2 miljoen euro op voor Haïti.

  Vrijdag werd Radio 1212 uitgezonden vanop de Groenplaats in Antwerpen. Joe fm, MNM, Radio 2, Studio Brussel en Q-music sloegen de handen in elkaar om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti.

  "Voor de allereerste keer alle radio's op één radio." Zo gaf Wim Oosterlinck van Q-Music om 8 uur de aftrap. "Ik sta een beetje te trillen op mijn benen, maar ik heb er zoveel zin in", voegde zijn collega voor één dag Ilse Van Hoecke (Radio 2) eraan toe.

  bron: HBVL

 • Prettige Feestdagen !!!

  Radiomaker en eigenaar van deze blog Kris Vanrusselt wenst alle radiovrienden prettige feesten en een voorspoedig 2010. In het nieuwe jaar zijn we bereid om verder radionieuws te verspreiden via deze blog. Radio Nieuws melden kan via mail krisvanrusselt35@hotmail.com . We zijn weer on line vanaf 10/01/2010.

  kerstvrouwen

 • Jipie & Ciegie Radioshow !!!!!!!!!

  thumb_thumb_classic3

   

  Het vrolijke duo Jipie ( Jean-Paul Klinkers) alias de Limburgse André Vanduin en Ciegie (Chris Geerts) bekend als het duo de Brikskes in de Carnaval-wereld. Sinds een jaar zijn ze tevens te horen in een eigen samengestelde Radioshow bij Radio Lorali (Herk-De-Stad/Lummen). Elke eerste maandag van de maand kun je ze één uur lang horen op dit radiostation tussen 21 & 22h (www.lorali.be). Ze geven hun mening van de actuele gebeurtenissen,Top 3,Activiteit van de maand,Klapper van de maand,... . De eerstvolgende uitzending is gepland op maandag 7 september 2009.

  Hier volgt de playlist:

  1. Your love – Lime (81) 
  Nieuws in een notedop
  2. Viva la vida – Coldplay (08) 
  3. Spaceman – Bolland & Bolland (78)
  Top 3 van Jiepie
  4. Living it up – Bert Kaempfert (64)
  5. Du gehörst zu mir – Christian Anders (69)
  6. Een melodie – Rob De Nijs & Julien Clerc (01)
  Activiteit van de maand: Schots Weekend, Bilzen
  7. Mr. Hapiness – Johnny Maestro (61)
  Klapper van de week: Le Grand Julot, 50 jaar accordeon
  8. Happy song - Le Grand Julot (07) 
  9. Baya baya – Safri Duo (01)
  Gouden tip
  10. Billie Jean - Michael Jackson (82)
  11. Als de zomer weer voorbij zal zijn – Filip Kowlier (05)
  Gedicht
  12. Evidemment – France Gall (87)
  13. The rise and fall of Flingel Bunt - The Shadows (64)

  VOLGENDE UITZENDING: 05/10/09

  Opmerkingen, vragen, activiteiten of gedichten kan je nu reeds sturen naar jiepie-ciegie@hotmail.com.
  Bekijk ook onze blog: www.bloggen.be/jiepie_ciegie

 • Radioprogramma : De Grote Nummer 1 Show !

  Nr1show(195)

  Eerst was er het radioprogramma, daarna kwam het feest (in Beervelde) en straks is er nu een boek en een cd. De Grote Nummer 1 Show is duidelijk een product van deze moderne tijden en bijgevolg sterk crossmediaal bezig.
  In het Grote Nummer 1-boek, dat binnenkort verschijnt, vind je de favoriete nummer 1-hits terug van tal van BV's, maar vooral van radiomakers. Elk radiostation dat momenteel het bewuste programma uitzendt, zal in de bewuste publicatie vertegenwoordigt zijn door een medewerker die Nummer 1 hit van de verzamelde medewerkers voorstelt.

  Verder zijn er bijdragen van, we noemen er maar een klein dozijn; Anne De Baetzelier, Eric Strijkers, Zaki, Youri Beaumont, Jeroen Gorus, Veronique De Cock, Regi Pinxten, Chantal Peeters, Caren Meynen, Rudy Van Vlaanderen, Guy Depré… Dit lijstje wordt uiteraard nog (veel) langer.

  Tevens wordt er speciale aandacht geschonken aan de persoonlijke favorieten van Belgische artiesten die ooit nummer 1 stonden in het buitenland, zoals: Sharif Dean, Yvan Heylen, Danni Klein (Vaya Con Dios), Clouseau e.a....

  In synergie met het boek komt er ook een cd uit met de "Beste nummer 1-hits Aller Tijden". Bij de samenstelling wordt er uiteraard rekening gehouden met de keuze van de radiomakers.

  De Grote Nummer 1 Show loopt nu op een veertigtal lokale frequenties. Geïnteresseerde radio's die het programma willen uitzenden, kunnen mailen naar info@degrotenummer1show.be .

  Dit programma is te bekijken op S-TV. Rudi Van Vlaanderen doet the voice-over, Serge Hadermann presenteert.

                     Foto: Serge Hadermann presentator

  Deze Radioshow is te beluisteren in Limburg bij volgende stations:

  • Fm Goud Peer
  • Radio VRD Diepenbeek
  • Radio VRW Wellen
  • Radio Benelux Beringen
  • LRM Maaseik
  • Viva Fm Lanaken

   

 • DJ NIGHT Uitgesteld !!!!!!

  dj night

  Wegens omstandigheden zal dit event verschoven worden naar een andere datum.

  Meer info volgt nog.

 • DIRK MOERMAN VERSUS MNM...........

  Moerman350

  Dirk Moerman (foto), nu bij Topradio, heeft niet de gewoonte om een blad voor z'n mond te nemen. Verder is de man ook niet gespeend van creatieve invallen, wat vaak leidt tot vernieuwende radio, programma's en rubrieken. Deze twee karaktertrekken brachten hem eergisteren tot bij MNM waar hij prompt z'n gedacht mocht zeggen over een eerder door hem bij Topradio gebruikte programmanaam. Dat kon u gisteren al lezen in deze radiokrant. Het Belang van Limburg pikte het bericht op en vroeg Moerman ook wat hij vindt van MNM. U bent één muisklik verwijderd van zijn antwoord.

   

 • NIEUW OP FM ??????????????? 3/11/08


  Vanaf maandag 3 november is Kris Vanrusselt terug met zijn populaire Radioshow Hitraiders op maandag tussen 18 en 20h bij Radio VRW Wellen. Je kan hem ook on-line beluisteren via www.radiovrw.be . De kersverse programmaleider van dit radiostation heeft immers een nieuw zendschema op poten gezet om de luisteraar nog beter te dienen in de moeilijke tijden van het Vrije Radio gebeuren in Vlaanderen. Meer info http://radiovrw.skynetblogs.be .  Reginale info kan je steeds doorsturen naar de blogmaster van dienst Krisvanrusselt35@hotmail.com .

  Wat kan je verwachten in de radioshow Hitraiders. De Jarige artiesten,Filmtip van de week, De Mega 40 top 10 van de week met de NR 1, Popnieuws,...  en de betere muziek van gisteren en vandaag. Samenstelling en Presentatie Kris Vanrusselt , Jingles : LDG Productions , Geert Erna, Tony Verhaegen, Bart Vanhulle en Hans Simoens.

   

  IMG_1411

   Foto: Kris Vanrusselt @ Radio VRW in Back To The 90's (juni 2008).

 • KRIS MAAKT BLOG VOOR RADIO VRW !!!!!!!!!!!!!

  logoradiovrw

   

  Sinds een paar dagen kan je ook surfen op het net naar de laatste nieuwtjes bij Radio VRW uit Wellen via de blog http://radiovrw.skynetblogs.be . Wat kan je er allemaal op vinden ????? Info over radio-programma's van de zender,medewerkers,nieuws over speciale uitzendingen en regionale info uit Wellen. Kortom heel wat leesvoer via het net. De blog-master Kris Vanrusselt dankt zijn bezoekers . Andere medewerkers van dit radiostation kunnen via mail hun bepaalde onderwerpen doorsturen naar krisvanrusselt35@hotmail.com en krijgen toegang om berichten te posten op bovenstaande blog.

 • Binnenkort op RADIO VRW ??????????????

  Mega40

  De enige echte hitparade van de lage landen met DJ AD VLAMINCK. Maarliefst drie uur lang de 40 grootste hits uit alle windstreken achter elkaar in de MEGA 40. Neem al een kijkje op de website en luister naar de Demo uitzending www.mega40.net . Vanaf september op Radio VRW. Meer info www.radiovrw.be .

 • THE SUMMERSTATION 27/08/08

  Woensdag 27 augustus kan je luisteren naar de laatste aflevering van de Summerstation met Kris Vanrusselt tussen 21 en 22h op Radio VRW ( www.radiovrw.be ). Wat kan je verwachten: de leukste zomerplaatjes van gisteren en vandaag, regionale informatie, pop-nieuws en schenken vrijkaarten weg van Beach Party Mopertingen op zaterdag 30 augustus met DJ Carlo Van Eyck !!!. Ambiance verzekerd !!!!!!!!!!!!!!. Dj Kris Vanrusselt zal je voortaan wekelijks kunnen horen in zijn populaire 90's programma tussen 20 en 21h op woensdag BACK TO THE 90's. Meer info http://backtothe90s.skynetblogs.be . Kris zal je nog terughoren in vervangprogramma's bij VRW zoals DE SMAAK VAN 80 e.a. ... Veel luisterplezier.

  IMG_1406

 • DE BBQ SHOW !!!!!!!!!!!!!! 31/08/08

  529_Pete

  Foto: Peter Van Dam

  Zondag 31 augustus neemt radio-legende Peter Van Dam afscheid van zijn populaire radioshow DE BBQ-SHOW. Dit programma kan je beluisteren op Radio VRW tussen 15 en 17h. Steek de bbq maar aan tijdens deze laatse uitzending van de BBQ-Show. Dagelijks kan je Van Dam nog horen in zijn show Mannekepop, hij trekt naar Griekenland en zendt van daar zijn programma uit. Meer info www.mannakepop.be of we Peter nog horen bij Radio VRW zal afhangen van de programmatie en overeenkomst met LDG productions. Dit was immers een ingestuurd programma. Veel luisterplezier.!!!!!!!!

 • BACK TO THE 90's IS ER WEER !!!!!!!!!!!!!!!! 27/08/08

  De populaire 90's show op woensdag is er weer na enkele weekjes vakantie. Kris Vanrusselt is weer op post tussen 20 en 21h bij Radio VRW met de muziek uit de jaren 90. Deze week duikt hij terug in de tijd naar 1991. Wat waren in die tijd de hits?, Welke films speelde in de bioscoop?,Wat waren de nieuwsfeiten van toen? en veel meer. De playlist kan je weldra vinden op de blog van het radioprogramma http://backtothe90s.skynetblogs.be .

  Back90's2
   

 • DJ TIMO IS BORN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  IMG_1434Foto: Kris Vanrusselt,Caroline en TIMO

  Een nieuwe ster is geboren !!!!!!!!!!!!!!!

  Donderdag 14 augustus omstreeks 11h30 kwam  TIMO ter wereld in het St Trudo Ziekenhuis van Sint-Truiden. Timo is immers het eerste zoontje van Dj Kris Vanrusselt en Caroline. Binnenkort meer foto's op deze blog. 

   

 • EEN NIEUWE BLOG VOOR THE BRIKSKES ????????????

  Brikskes

  Foto: THE BRIKSKES in ACTIE

  Je kent ze zeker wel het duo dat iedereen aan het lachen brengt The Brikskes met Jiepie (Limburgse André van Duin) en Ciegie ( Radio Lorali DJ Chris Geerts ) hebben een nieuwe blog op poten gezet met al hun laatste weetjes. Surf snel naar www.bloggen.be/brikskes .

 • Binnenkort via het net ???????????????

  cityoneteaser

  Binnenkort kan je luisteren naar  de webradio CITY ONE RADIO , een soort familie radio . Voor meer info surf naar www.city-one.be  .

 • DE SMAAK VAN 80 12/07/08

  Zaterdag 12 juli omstreeks 19h duikt Kris Vanrusselt nog een keertje terug in de tijd voor DE SMAAK VAN 80 in vervanging van Johan Mommen. De playlist kan je reeds bekijken op zijn blog http://smaakvan80.skynetblogs.be . Kris zal verder nog de top 10 brengen van de Hitparade van 12 juli 1980. Hier krijg je de top 10 van toen.

  1. 1  Cara Mia - Jay & The Americans
  2. 2  Yet I Know - Jimmy Fray
  3. 3  Lost In Love - Demis Roussos
  4. 4  Sri Lanka My Shangri-la - Jack Jersey
  5. 5  Aloha O-e - Goombay Dance Band
  6. 6  Funky Town - Lipps Inc.
  7. 7  Cupid - Spinners
  8. 8  Xanadu - Olivia Newton John & ELO
  9. 9  Power - Temptations
  10. 10 Running With The Devil - Van Halen

  Van ons krijg je deze nog te horen Xanadu van Olivia Newton-John & ELO